![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Catalogati informatia | |||
Buna. De folos pentru mentinerea starii de sanatate. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 100,00% |
Neinteresanta |
0 | 0% |
Nu ma intereseaza.Satul sa fiu. |
0 | 0% |
Ce-mi pasa daca eu ma simt bine. |
0 | 0% |
Sondaj cu opţiuni multiple. Votători: 7. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu as putea sa-mi infiintez o gospodarie proprie si sa ma apuc de agricultura. Asta e prima solutie si cea mai la indemana.
Apoi s-ar putea obtine alimente sintetic ca in acel aparat din Star Trek. Am cunostiinte diverse dar totusi sunt profan in biochimie. Nu pot sa fac patru facultati si sa fiu expert in orice problema stiintifica dar vad o solutie in automatizare. O gospodarie proprie lucrata de automate. Pana acolo daca ma voi imbolnavi de cancer, disfunctii hormonale, ce sa spun, nadajduiesc sa fi acumulat suficiente cunostiinte sa-mi rezolv problema singur. |
|
|||
|
|||
![]()
Postat de Cherub: "O solutie ar fi: faceti semnul Crucii asupra mancarii, inainte de a o consuma (recomandare pe care o facea si parintele Arsenie Boca) si rugati-va inainte de a manca ceva (rugaciunea 'Tatal Nostru' si rugaciunile inainte de fiecare masa etc)."
Subscriu! Am auzit acest sfat la preoti din orasul meu si consider ca e demn de urmat intrucat Sfanta Cruce zdrobeste raul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
Atentie la Proorocii Mincinosi | EmiAp48 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 25.01.2011 23:10:18 |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 20:04:02 |
Atentie la cursurile NLP | mihailt | Generalitati | 122 | 02.06.2010 22:27:40 |
atentie | yulyan | Generalitati | 3 | 15.11.2007 13:13:11 |
|