![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Marius22;96856]Am gasit o stire ce ofera detalii cu privire la programul manifestarilor organizate de Sfantul Dimitrie Basarabov. Nu specifica, insa, nimic in legatura cu aducerea moastelor Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir.
http://www.crestinortodox.ro/Program...103-24217.html[/quote :)Da ai dreptate. Am gresit eu, imi cer scz.:):) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Iar circ, iar imbulzeala si jandarmi care sa-i disciplineze pe asa-zisii "credinciosi..." Cei care merg acolo ne fac de ras de nici nu mai putem spune ca suntem ortodocsi... Stiu ce urmeaza!... Rusine! [/COLOR]
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dimitrie Izvoratorul de mir, ucenic al Sfantului Irineu? | costel | Generalitati | 0 | 06.04.2011 14:33:01 |
Cum au fost furate Moastele Sfantului Dimitrie cel | radu_bogdan | Moaste | 3 | 24.10.2010 23:01:50 |
Moastele Sf. Apostol Pavel la Bucuresti | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 24.10.2008 10:05:32 |
|