![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Maicii Domnului Sf Nicolaie Sf Nectarie Sf Ioan Rusu Sf Iacov Sf Ioan Botezatorul Sf Spiridon Sf Antonie cel Mare si Sf David si celor care m-au ajutat cu rugacinile lor dar pe care eu inca nu-i cunosc!
|
|
||||
|
||||
![]()
IN PRIMUL RIND Maicii Domnului ,APOI SF Ioan Botezatorul si sf.ap . ANDREI SI NU IN ULTIMUL RIND SF.ARSENIE BOCA.,DAR SI SF,IOSIF CEL NOU DE LA PARTOS ,SF NICOLAE.
|
|
||||
|
||||
![]()
O , Doamne la toti m-as ruga ! Sfintii carora le citesc din Acatiste, cate un Condac si un Icos, zilnic sunt : Sfantul Stefan, Sfantul Nicolae, Sfantul Pantelimon, Sfantul Mercurie, Sfantul Dimitrie Izv. de Mir, Sfantul Nectarie, Sfantul Grigorie Decapolitul, Sfantul Mina, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, Sfanta Parascheva. Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria, ocupa un loc aparte intru toti si toate ( Psaltira, Paraclisele, Acatistele, find o adevarata alifie si pansament pentru suflet) .Un loc aparte, inconfundabil, ce imens m-a ajutat, este PSALTIRA Proorocului si Imparatului David .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca imi permiti indrazneala Psaltirea lui David o pot numi "Liturghia mireanului". Atat de puternica mi se pare.
|
||||
|
||||
![]()
...mai presus de Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie nu e nimic mai presus!!! Nici macar Psaltirea!!! Degeaba oamenii aleartga dupa N dezlegari si Sf.Masluri daca ei trec peste Sf.Litrghie..., se acorda o importanta mai mare Sf.Maslu decat Sf.Liturghii... sau cum s-a inceput acum, sunt N preoti care au facut din Molitvele Sf.Vasile, un "negot spiritual", unde "castigul duhovnicesc" este extrem de mare...
|
|
||||
|
||||
![]()
nu am zis ca e mai mare.
|
|||
|
|||
![]()
multi sfinti imi sunt dragi, dar Maica Domnului am simtit efectiv cum m-a scos dintr-un impas f. grav. si Sf. Paracheva, a carei atingere binefacatoare nu cred ca am sa o uit vreodata. Sa ne dea Dumnezeu zile multe, inima curata si minte luminata sa le multumim sfintilor sai pentru tot ajutorul si purtarea de grija! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
sf.ioan botezatorul
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfant, Sfant, Sfant ESTE Domnul Savaot | Eugen7 | Dogmatica | 4 | 16.01.2013 00:00:33 |
Cal.. sfant? | Creutzfeldt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 09.05.2012 13:00:53 |
caut un SFANT! | ilieradu | Generalitati | 3 | 15.12.2010 19:16:21 |
Ce sfant este? | pacatoasa | Generalitati | 8 | 04.09.2009 00:11:34 |
A fi sau a nu fi sfant | Florin-Ionut | Generalitati | 27 | 20.10.2008 17:52:59 |
|