![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, pe langa Rugaciunea lui Iisus, repeta cat mai des (mai ales inainte de a adormi) si... "Slava Domnului, ca sunt sanatos la minte si trup". Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe multi oameni ai sacaie diavolul atunci cand citesc Biblia ,sau cand citesc ceva religios,cand se roaga ,diavolul incearca sa te faca sa nu il asculti pe Dumnezeu,dar tu trebuie sa te opui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca ai vazut niscai filme hooror!! Dar este numai parerea mea.Desi, cand iesi putin de sub ascultarea lui aghiuta.......acesta se cam supara vazandu-se aruncat la usa bisericii !!! Te poate speria cu naluciri.
Rugaiciunea cinstitei cruci seara la culcare ar putea fi de folos. "Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L uracs pe Dansul.Sa piara cum piere fumul;cum se topeste ceara de la fata focului,asa sa piara daiavolii de la fata celor ce-l iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii si zic cu veselie:bucura-te preacinstita si de viata facatoare cruce a Domnului........"si Psalmul 37(ar fi bine cu binecuvantarea preotului),psaltirea si sfnta cruce(Doamne arma impotriva diavolului crucea Ta,ai dat-o noua,ca se ingrozeste si se cutremura,nesuferind a cauta spre puterea ei") sunt armele noastre ale crestinilor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice ai vedea, chiar si inger de ar fi, nu-i da atentie. Si nici nu te gandi ca ai innebunit. Mai degraba vezi sa fii smerit si sa nu faci rau nimanui, ca sa nu dai drepturi diavolului. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Cineva mai spunea ca in fiecare casa exista spirite ,eu unul nu prea cred.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Draga Angel, te-a gasit satana slab in asta, ai o slabiciune la astfel de lucruri si el cauta sa te amageasca prin aratarile sale! Nu e nicidecum ce ti se arata, ci e satana care cauta sa bage frica in tine, ca sa te stapaneasca sa tearunce in disperare apoi in sinucidere! Daca te-ai uitat la astfel de filme horror ti-ai fi putut da seama unde duce aceasta spaima... la sinucidere! Daca nu cauta acea "forta divina" care sa il ajute sa scape de frica, ajunge la dezastru.. Deci, acea "forta" trebuie cautata in Sfnta Biserica... in Sfanta Liturghie prin primirea Sfintei Impartasanii... (dar mai inainte o Spovedanie sincera in care sa iti marturisesti sincer toata viata, felul de viata - cum traiesti, cu ce te indeletnicesti, cum te comporti cu cei din jur, ce gandesti, cu cine esti prieteni, cim iti petreci timpul, ce filme vezi, cat te rogi, cat mergi la Bisrrica, etc), prin ruperea de prieteniile ce te duc in tulburare si neliniste sufleteasca, ce vizionarea filmelor, sau audierea povestirilor sangeroase... Trebuie o "izolare" de cele ce simti ca te duc in astfel de stare...
Spirite NU EXISTA, ci inselaciunea satanei care are indrazneala sa se prefaca sin chip de Inger de lumina sau al Maicii Domnului, sau chiar a Domnului Hristos! Nu e de mirare, dar trebuie sa ai o lucrare duhovniceasca in mintea ta, sa tii le gatura cu Domnul Hristos tot timpul, prin scurta rugaciune "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma!" Trebuie sa fii atent cu tine insuti in TOATE!!! Sper sa iei aminte la ce ti-am spus, vei dobandi linistea trupeasca, dar mai ales cea sufleteasca!!! Sa fii Binecuvantat!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este si parerea mea ,nu exista spirite.Diavolul face mult rau oamenilor in zilele de azi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da,dar nu trebuie sa punem toate cele rele care ni s-au intamplat pe seama diavolului ,omul daca se imbolnaveste se poate imbolnavi si din propria lui vina dar si din cauza diavolului .Daca nu dormi de 2 zile si te doare capul,nu e din cauza diavolului,stiu multe persoane care orice lucru marunt si rau care li se intampla ,pun pe seama diavolului.Omul este liber sa decida si sa faca ce vrea cu el,sa calce spre calea cea buna sau calea cea rea.
|
|