Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2008, 20:42:20
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel03 Vezi mesajul
spiritele respective trec pe langa ele si ele pe langa mine s se uita la mine!Iar cu copilu nu ma insel este acelasi pusti care sa aruncat acum cateva zile!
Singuru care este mai agresiv dar nu cu mine "o sa para banal"cu caine maidanezi care stau pe acolo!
Si credeti-ma ca trec pe langa ei ca si cum nu ar fi acolo!fara sa iai bag de seama!
Si azi ma duc la mai multi preoti!
Mergi mai bine la masluri si straduieste-te sa nu mai dai crezare acelor naluciri, chiar daca ti le confirma si altii... oricat de adevarate ar parea, sa nu le crezi. Si stai linistit ca pe nimeni nu mai afecteaza astfel de naluciri, doar tie ti se da sa crezi astfel. NU DA CREZARE CIUDATENIILOR PE CARE LE VEZI. E lucrare draceasca care se poate manifesta si prin ceilalti numai ca sa te suceasca de cap. SUNT NALUCIRI ! Daca nu le bagi in seama, nu le dai crezare, ele dispar de la sine...
In rest, pe langa Rugaciunea lui Iisus, repeta cat mai des (mai ales inainte de a adormi) si... "Slava Domnului, ca sunt sanatos la minte si trup".
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 20:59:07
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Pe multi oameni ai sacaie diavolul atunci cand citesc Biblia ,sau cand citesc ceva religios,cand se roaga ,diavolul incearca sa te faca sa nu il asculti pe Dumnezeu,dar tu trebuie sa te opui.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 16:00:31
dorinastoica14
Guest

Implicit

Eu cred ca ai vazut niscai filme hooror!! Dar este numai parerea mea.Desi, cand iesi putin de sub ascultarea lui aghiuta.......acesta se cam supara vazandu-se aruncat la usa bisericii !!! Te poate speria cu naluciri.
Rugaiciunea cinstitei cruci seara la culcare ar putea fi de folos.
"Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L uracs pe Dansul.Sa piara cum piere fumul;cum se topeste ceara de la fata focului,asa sa piara daiavolii de la fata celor ce-l iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii si zic cu veselie:bucura-te preacinstita si de viata facatoare cruce a Domnului........"si Psalmul 37(ar fi bine cu binecuvantarea preotului),psaltirea si sfnta cruce(Doamne arma impotriva diavolului crucea Ta,ai dat-o noua,ca se ingrozeste si se cutremura,nesuferind a cauta spre puterea ei") sunt armele noastre ale crestinilor!
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 18:19:37
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Loryb Vezi mesajul
Hmmm...hmmm. Si ce fac spiritele astea cand le vezi? Se misca? Stau? Se uita la tine?Iti vorbesc? Le auzi? Iti par agresive? Poate vezi un copil ce seamana cu cel decedat si mintea iti joaca feste. Si cum sa spuna preotul ca ii este frica de tine? Hmmm...ceva nu suna bine.

P.S. Am postat cu riscul de a supara, poate, pe cei de pe forum, caci na, nu stiu daca e bine sa credem in spirite, scuzata sa-mi fie postarea va rog, dar ratacita cum sunt cu greu mai fac diferenta intre ce e bine si ce nu-i bine.
Nu sunt nici feste ale mintii / imaginatiei si nici spiritele celor decedati. Sunt demoni, doar ei ne joaca feste si ni se arata si sub forma Domnului Iisus Hristos ca sa ne duca in eroare. Si in Biblie scrie ca satana se arata ca un inger de lumina.

Orice ai vedea, chiar si inger de ar fi, nu-i da atentie. Si nici nu te gandi ca ai innebunit. Mai degraba vezi sa fii smerit si sa nu faci rau nimanui, ca sa nu dai drepturi diavolului.

Bogdan.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 20:23:59
Banned

Implicit

Cineva mai spunea ca in fiecare casa exista spirite ,eu unul nu prea cred.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2008, 21:22:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Cineva mai spunea ca in fiecare casa exista spirite ,eu unul nu prea cred.
Asa este Alin, sunt grave rataciri.
Vechi 12.11.2008, 22:54:20
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Draga Angel, te-a gasit satana slab in asta, ai o slabiciune la astfel de lucruri si el cauta sa te amageasca prin aratarile sale! Nu e nicidecum ce ti se arata, ci e satana care cauta sa bage frica in tine, ca sa te stapaneasca sa tearunce in disperare apoi in sinucidere! Daca te-ai uitat la astfel de filme horror ti-ai fi putut da seama unde duce aceasta spaima... la sinucidere! Daca nu cauta acea "forta divina" care sa il ajute sa scape de frica, ajunge la dezastru.. Deci, acea "forta" trebuie cautata in Sfnta Biserica... in Sfanta Liturghie prin primirea Sfintei Impartasanii... (dar mai inainte o Spovedanie sincera in care sa iti marturisesti sincer toata viata, felul de viata - cum traiesti, cu ce te indeletnicesti, cum te comporti cu cei din jur, ce gandesti, cu cine esti prieteni, cim iti petreci timpul, ce filme vezi, cat te rogi, cat mergi la Bisrrica, etc), prin ruperea de prieteniile ce te duc in tulburare si neliniste sufleteasca, ce vizionarea filmelor, sau audierea povestirilor sangeroase... Trebuie o "izolare" de cele ce simti ca te duc in astfel de stare...
Spirite NU EXISTA, ci inselaciunea satanei care are indrazneala sa se prefaca sin chip de Inger de lumina sau al Maicii Domnului, sau chiar a Domnului Hristos! Nu e de mirare, dar trebuie sa ai o lucrare duhovniceasca in mintea ta, sa tii le gatura cu Domnul Hristos tot timpul, prin scurta rugaciune "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma!" Trebuie sa fii atent cu tine insuti in TOATE!!!
Sper sa iei aminte la ce ti-am spus, vei dobandi linistea trupeasca, dar mai ales cea sufleteasca!!!
Sa fii Binecuvantat!!!
Reply With Quote
Vechi 13.11.2008, 22:30:57
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Draga Angel, te-a gasit satana slab in asta, ai o slabiciune la astfel de lucruri si el cauta sa te amageasca prin aratarile sale! Nu e nicidecum ce ti se arata, ci e satana care cauta sa bage frica in tine, ca sa te stapaneasca sa tearunce in disperare apoi in sinucidere! Daca te-ai uitat la astfel de filme horror ti-ai fi putut da seama unde duce aceasta spaima... la sinucidere! Daca nu cauta acea "forta divina" care sa il ajute sa scape de frica, ajunge la dezastru.. Deci, acea "forta" trebuie cautata in Sfnta Biserica... in Sfanta Liturghie prin primirea Sfintei Impartasanii... (dar mai inainte o Spovedanie sincera in care sa iti marturisesti sincer toata viata, felul de viata - cum traiesti, cu ce te indeletnicesti, cum te comporti cu cei din jur, ce gandesti, cu cine esti prieteni, cim iti petreci timpul, ce filme vezi, cat te rogi, cat mergi la Bisrrica, etc), prin ruperea de prieteniile ce te duc in tulburare si neliniste sufleteasca, ce vizionarea filmelor, sau audierea povestirilor sangeroase... Trebuie o "izolare" de cele ce simti ca te duc in astfel de stare...
Spirite NU EXISTA, ci inselaciunea satanei care are indrazneala sa se prefaca sin chip de Inger de lumina sau al Maicii Domnului, sau chiar a Domnului Hristos! Nu e de mirare, dar trebuie sa ai o lucrare duhovniceasca in mintea ta, sa tii le gatura cu Domnul Hristos tot timpul, prin scurta rugaciune "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma!" Trebuie sa fii atent cu tine insuti in TOATE!!!
Sper sa iei aminte la ce ti-am spus, vei dobandi linistea trupeasca, dar mai ales cea sufleteasca!!!
Sa fii Binecuvantat!!!

Asta este si parerea mea ,nu exista spirite.Diavolul face mult rau oamenilor in zilele de azi.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2008, 22:13:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Asta este si parerea mea ,nu exista spirite.Diavolul face mult rau oamenilor in zilele de azi.
Mai ales Aline, acolo unde gaseste brese in credinta cea dreapta Ortodoxa. Unde inselare e, lucreaza in voia lui cel inselator.
Vechi 16.11.2008, 12:49:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mai ales Aline, acolo unde gaseste brese in credinta cea dreapta Ortodoxa. Unde inselare e, lucreaza in voia lui cel inselator.
Da,dar nu trebuie sa punem toate cele rele care ni s-au intamplat pe seama diavolului ,omul daca se imbolnaveste se poate imbolnavi si din propria lui vina dar si din cauza diavolului .Daca nu dormi de 2 zile si te doare capul,nu e din cauza diavolului,stiu multe persoane care orice lucru marunt si rau care li se intampla ,pun pe seama diavolului.Omul este liber sa decida si sa faca ce vrea cu el,sa calce spre calea cea buna sau calea cea rea.
Reply With Quote
Răspunde