![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Gindeste-te ca daca ar fi inclus pe TOTI evreii in aceeasi oala si ar fi fost toti fii de catele sau diavoli atunci si El, evreu fiind ar fi fost la fel nu fiul lui Dumnezeu ci fiul celor a caror tata este diavolul. Ne trebuie doar un pic de discernamint Pe de alta parte CHIAR IIsus ne spune de ce a fost trimis in Izrael intr-un raspuns de-al lui "Eu am venit sa vindec pe cei bolnavi nu pe cei sanatosi"...referinduse la cit de invirtosat, mindru si afurisit este poporul evreu De aceea nu s-a nascut in Elvetia! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Israelul are o foarte lunga istorie. Simt ca totul a inceput cu Avraam. Avraam era poate chiar unicul ce avea o credinta monoteista in lumea politeista de atunci. Restul este firesc. Relele din Israel sunt urmarea vointei lor libere: "Sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nostri." Aceasta este sentinta data de ei insisi lorusi, inainte cu o clipa de Rastignirea lui Hristos.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Istoria Statului Israel | Evreulcelales | Iudaismul | 75 | 16.10.2012 23:44:52 |
| Israel-poporul ales | piticul96 | Reguli generale de utilizare a forumului | 45 | 12.06.2012 18:33:05 |
| jaf in Israel | Ioana-Andreea | Generalitati | 1 | 11.10.2010 13:22:36 |
| Sema Israel! | dorstor | Iudaismul | 10 | 11.10.2010 13:08:03 |
| Ati fost vreodata in Israel? | BogdanF | Generalitati | 3 | 16.09.2008 18:43:47 |
|
|