![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Dar, cum ai spus: fiecare cu convingerile lui. Eu nu încerc să conving pe nimeni că e corect modul meu de a gândi, de a crede.[/COLOR]
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai cine e ortodox, nu poate fii convertit asa de usor! Ori esti ortodox, ori nu esti. Corect a NU incerca sa convingi pe nimeni! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru mine a fost inceput.Cand totul se naruie in jurul tau cauti sa te agati de ceva pentru a te salva.Intr-un moment de cumpana eu mi-am amintit ca sunt botezata si cand toti mi-au intors spatele am intrat intr-o biserica si acolo am intalnit pe Iisus Hristos.Mi l-am facut cel mai bun prieten iar El mi-a daruit intelepciunea de-al intelege. Iar dupa ce m-a facut inteleapta,mi-a dat si putin din suferintele Sale. In rest........de la oameni numai "spini si ura". Mie credinta mi-a umplut golul lasat de nimicnicia lumii.Am ales si, orisice s-ar intampla pe drumul meu spre dincolo am un tovaras. Sunt crestin ortodox traitor caci asa au hotarat parintii mei.Daca eram catolic,protestant sau orisice alta religie as fi fost tot un om credincios. Pentru mine un om care este credincios este mai bun decat cineva care nu crede decat in el.De aceea este bine sa ne ingadium unii pe altii. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce treaba am eu ca si copil cu pacatele mamei mele?Suntem oare copiii parintilor nostri sau,de fapt,copii lui Dumnezeu care doar am fost dati in grija in aceasta existenta asa numitilor parinti? Deasemenea,am mai intalnit enuntata si ipoteza cum ca acei copii care mor nebotezati se duc in iad.Iarasi...cum sa poata fi posibil asa ceva? Cred in existenta raiului si iadului,dar mai cred si in faptul ca,chiar aici si acum printre noi exista si fiinte demonice,dar si angelice care incearca sa ne impiedice,respectiv ajute sa ne urmam drumul in viata. |
|
|
||||
|
||||
|
PS:Imi cer scuze de eventualele greseli,scriu foarte repede si lipsa butonului edit e chiar o problema.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta imi aminteste de ce povestea un ieromonah, chemat sa faca sfintirea unei case. Dupa sfintire, gazdele il intreaba, cu curiozitate: "Chiar credeti ca mai exista viata dupa moarte?" Vizibil surprins, parintele le raspunde: "Pai de ce m-ati mai chemat aici daca nu credeti in asta?". Raspuns: "Pai asa, de dragul traditiei, sa vada si copii un preot, etc..." Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Pe timpul lui Ceaușescu mi s-a închis de nenumărate ori gura... Și am tăcut. Acum nu mai sunt dispusă să tac. [/COLOR] [COLOR=green]De ce crezi că tu ai libertatea să aberezi și eu, dacă spun niște lucruri de bun simț, trebuie să-mi înghit limba ori să plec?[/COLOR] [COLOR=green]Ce/cine te crezi?[/COLOR] [COLOR=green]Nu mi-ar face plăcere ca la biserică să stau lângă unul ca tine. E obligat să gândim toți la fel și, dacă tu behăi, să fac și eu ca tine? Sigur că nu![/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Adevarul este ca nimeni nu te da afara si nu poate dar vezi tu ,aici suntem crestini-ortodocsi,crestinii ortodocsi cred in faptele din Biblie ,tu nu,cum te poti numi crestin-ortodox?Faci ce vrei dar nu e frumos ce ai zis tu,ca sunt un om fara suflet ,ca pacat,niciodata nu e tarziu sa ma schimb daca trebuie dar tu mai mult te orientezi spre literatura,creatie nu spre ortodoxie.Imi pare rau .
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In afara de asta, vad ca esti mereu "en-garde". Orice ti-ar spune cineva sari in sus cu drepturile tale, and so on. Daca cineva iti sa un sfat binevoitor, nu inseamna ca te ataca. Relax si gandeste-te la modul serios daca ai nimerit pe forumul care trebuie. Nu vreau sa te alung (si nici nu pot). As prefera sa vad ca iti schimbi credinta despre iad si rai. Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu este absolut nimic din acest univers care sa nu aiba efect de bumerang.Totul se afla intr-o balanta perfecta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iadul si raiul. Se arata cum Liturghiile si milostenia scot suflete din iad | spre_rasarit | Generalitati | 9 | 15.03.2011 23:11:25 |
| Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 14:37:36 |
| Am vazut Raiul sau altceva ? | Ady295 | Generalitati | 23 | 04.01.2011 19:33:49 |
| Din iadul patimilor spre raiul virtutilor | georgeval | Generalitati | 5 | 24.06.2009 20:49:48 |
| Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 13:18:46 |
|
|