Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2009, 22:46:03
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Ai aici mai multe informatii.

http://www.manastireabrancoveanu.ro/contact.php

La primele 2 numere de tel (nu cel de fax) raspunde un robot care iti spune ce cifra sa formezi pentru a lua legatura cu Parintele Duhovnic Teofil. Uneori raspunde chiar Parintele, alteori raspunde Parintele Mihail care iti poate da relatii precise despre dansul.

Doamne-ajuta!
[COLOR=green]Multumesc tare mult![/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 22:57:21
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Multumesc pentru informatie. Nu am prins emisiunea de la inceput. Intr-adevar, felul dumnealui de a vorbi, m-a cucerit.[/COLOR]

Da, da era parintele Teofil de la Sambata de Sus. Imi place enorm de dumnealui. Are atata candoare, si o minte atat de deschisa, dar in acelasi timp atat de duhovniceasca incat cred ca e imposibil sa fie cineva sa nu il placa.

L-am vazut/auzit prima data acum cred vreo 7-8-9 ani, nu mai stiu, cand a tinut o conferinta despre Filocalii organizata de ascor in aula universitatii de la Suceava, eram la liceu atunci. Imi aduc aminte ca atat de mult am fost impresionata de povestea sa, si de optimismul debordant pe care il exprima, mai mult decat de oricare alt parinte invitat in postul acela. M-am gandit atunci, si ma gandesc si acum ca dumnealui este un exemplu cum ca daca te increzi in Dumnezeu orice necaz ai avea, sau orice handicap ai capata, nu e chip sa nu fii fericit si sa treci peste el. Si ce imi place cel mai mult la el este bunatatea cu care vorbeste, si mai ales intelegerea fata de pacatos, in comparatie cu alti "mari" duhovnici placuti de unii si de altii, care in continuu tuna si fulgera, vad iadul si pacatul lumii asteia mai mult decat frumusetea ei.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2009, 08:51:28
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Da, da era parintele Teofil de la Sambata de Sus. Imi place enorm de dumnealui. Are atata candoare, si o minte atat de deschisa, dar in acelasi timp atat de duhovniceasca incat cred ca e imposibil sa fie cineva sa nu il placa.

L-am vazut/auzit prima data acum cred vreo 7-8-9 ani, nu mai stiu, cand a tinut o conferinta despre Filocalii organizata de ascor in aula universitatii de la Suceava, eram la liceu atunci. Imi aduc aminte ca atat de mult am fost impresionata de povestea sa, si de optimismul debordant pe care il exprima, mai mult decat de oricare alt parinte invitat in postul acela. M-am gandit atunci, si ma gandesc si acum ca dumnealui este un exemplu cum ca daca te increzi in Dumnezeu orice necaz ai avea, sau orice handicap ai capata, nu e chip sa nu fii fericit si sa treci peste el. Si ce imi place cel mai mult la el este bunatatea cu care vorbeste, si mai ales intelegerea fata de pacatos, [SIZE=3]in comparatie cu alti "mari" duhovnici placuti de unii si de altii, care in continuu tuna si fulgera, vad iadul si pacatul lumii asteia mai mult decat frumusetea ei.[/SIZE]
[COLOR=green]De asta am ajuns sa fug de preoti, de asta mi-e frica de ei si ocolesc biserica atunci cand stiu ca preotii sunt in biserica. Dar uite, ca Dumnezeu imi arata cum ar trebui sa fie un preot.[/COLOR]
Vechi 11.01.2009, 14:18:18
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]De asta am ajuns sa fug de preoti, de asta mi-e frica de ei si ocolesc biserica atunci cand stiu ca preotii sunt in biserica. Dar uite, ca Dumnezeu imi arata cum ar trebui sa fie un preot.[/COLOR]
Doamne-ajuta!

Saptamana aceasta am retinut 2 inregistrari audio de exceptie. Spun de exceptie pentru ca am simtit, mai intens ca niciodata, in acesti Parinti minunati o dragoste nesfarsita pentru noi pacatosii. Ascultati, va rog:

Parintele Galeriu
[COLOR=#810081]http://www.crestinortodox.ro/Asculta__Parintele_Galeriu___Creatia_in_viziunea_p ascala-2421.html[/COLOR]

Parintele Teofil Paraian
http://www.crestinortodox.ro/Asculta...alii-3740.html

[COLOR=blue]Doua zguduitoare marturii de bunatate.[/COLOR]

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan petale Umanitare 1 02.12.2011 21:01:41
,,Cadou'' de Sfintele Pasti? antoniap Generalitati 18 01.05.2011 20:13:14
O zi obișnuită din viața unui creștin! I.Calin Intrebari utilizatori 0 21.08.2010 19:56:07
Cadou pentru preot lareine Generalitati 7 21.12.2009 16:59:33
Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? venypad Generalitati 13 24.12.2008 22:06:37