![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incearca sa cauti daca cu acest baiat la care tu te referi, poti avea o familie crestina. Intr-o familie crestina amandoi trebuie sa aiba principii cestine, modul de viata a celor doi trebuie sa se bazeze pe invatatura Domnului Iisus, inainte si dupa casatorie. Incearca sa scapi de placerile lumii (daca te caracterizeaza) si sa petrceti un timp impreuna ducand a astfel de viata( rezistand ispitelor si tentatiilor pe care le gasesti in lume). Mai scrie-mi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
casatoria este buna. Din pacate, in zilele noastre multi se casatoresc, daca o fac, fara sa vrea sa traiasca crestineste casatoria. Si atunci, iata ca apare aceasta teama. Sfatul meu este ca fiecare sa se cerceteze bine, sa urmeze sfatul duhovnicului si astfel va stii ce vrea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Casatoria este ceva minunat atunci cand se gasesc unul pe celalat fiecare din ei simte ca este o parte care pana atunci lipsea
/////Fara celalat viata eu nu o vad implinita de aceea si Dumnezeu a facut pe Eva din coasta lui Adam ,..putea sa faca Dumnezeu pe Eva la fel cum l-a facut pe Adam, dar Dumnezeu a preferat ca sa fie o parte din acelasi trup ca sa se simta aceea unire cand omul se casatoreste implinirea cu ceea ce-i lipsea pana atunci. Daca e Dar de la Dumnezeu se simte spiritual sufletul simte acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa intreb si eu ceva... Tatal meu sa recasatorit cu o femeie care deja avea 2 fiice eu ma pot casatori cu una dintre ele ... nu avem legatura de sange sau de nume.. eu am un nume de familie ea are altul ?????????????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am inteles prea bine mesajul tau . Ce inseamna a doua sansa? Apoi inca un lucru: Zilele exista si altfel decat le-am simtit. Nu inteleg la ce te referi. Cat priveste fraza Casatoria este sacul cu pacate. marita-te si ia-l in spate cred ca problema casniciei trebuie privita si ca un corectiv. Venim pe lume fiecare cu anumite lucruri rele, e zestrea noastra genetica si nu numai. Unii au un bagaj mai consistent, mai mare, altii au foarte putine lucruri de indreptat. Lucrurile rele trebuie sa dispara din sufletul nostru. Si cum sunt ele distruse . Simplu. Oamenii din jurul nostru vor face acest serviciu. Un simplu exemplu. o persoana nervoasa ia in casatorie alta persoana si ea destul de nerabdatoare. Amandoi sunt precum bilele intr-un carusel care ciocnindu-se una de cealalta se slefuiesc. |
|
|||
|
|||
![]()
"Casatoria este sacul cu pacate. marita-te si ia-l in spate "
Cei care aveti astfel de gargauni in cap fugiti la manastire ca acolo nu mai exista pacate, o sa plutiti de atata sfintenie cata veti intalni si la cata veti ajunge si voi...cred ca iar ma apuca jalea si durerea cand vad cata lipsa de dreapta socoteala au cate unii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta Curata | Azzuurra | Nunta | 124 | 30.05.2016 10:07:50 |
Sfântul Ioan Botezătorul, îndemn la viață curată | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 14:29:47 |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
o casnicie esuata :( | Daniela87 | Nunta | 31 | 03.01.2010 23:40:26 |
campania pt o biserica curata initiata de webmaste | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 08.03.2008 22:00:11 |
|