Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2009, 06:07:00
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit Este semnul fiarei acum pe actele noastre?

Am ajuns pe forumul asta cautand un raspuns la aceasta intrebare.
Am citit pareri ale unor amatori care nu inteleg ce e CNP-ul, ce sunt cardurile bancare, ID-urile samd.

Este cineva pe acest forum destul de bine informat incat sa raspunda la urmatoarele intrebari:

1. Este semnul 666 pe actualele carti de identitate? (CI - adica acele plastice ordinare)
2. Este semnul 666 pe actualele pasapoarte? (Pasapoartele alea ordinare cu coperta visinie)
3. Este semnul 666 in permisele auto? (Permis auto - la fel plasticul ala ordinar)

Acum o sa fac o precizare clara pentru toata lumea. Acte de identitate sunt DOAR CI-urile, pasapoartele si permisele de conducere si ATAT. Cu oricare dintre aceste acte te poti legitima in fata politistului.
Certificatul de nastere este un act dar nu un act de identitate. Pe certificatul de nastere apare CNP-ul !!! Eu sunt nascut in 1975 si am CNP-ul pe el deci cred ca acest numar nu are de-a face cu satan pentru ca fiecare il primeste la nastere si este unic in tara.
Semnul despre care vorbeste profetia din Apocalipsa este un semn pe care il poti refuza. CNP-ul nu il poti refuza.

Ce se poate refuza sunt actele de identitate. Deci as vrea sa stiu daca e cineva in masura sa raspunda la intrebarile mele. Dar as dori un raspuns de la cineva care stie despre ce vorbeste nu elugubratii si lucruri incerte.
Vreau raspunsuri certe de genul, CI-ul ordinar n-are 666 dar are pasaportul daca il pui in stiu eu ce lumina UV. (Acesta e un exemplu.)

Astept cu nerabdare sa aud opinia cuiva care e chiar interesat de subiect si cunoaste detaliile foarte bine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O minune...Un om care cu credinta in Dumnezeu este acum viu tigerAvalo9 Generalitati 32 04.05.2013 14:39:46
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17
Cat de responsabili suntem de actele noastre? victor.r Nunta 8 17.04.2008 19:12:35