![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
IT, mie nu-mi e clar ceva: la ce te referi? La noile buletine si permise auto sau la cipul implantat sub piele?
Si nu inteleg de ce atatea planuire, ce atata grija pentru aceasta "evadare" fata de lume. Pai daca tot s-ar spune ca suntem "crestini", de ce ar fi asa de dificil si de incurcata treaba sa lasi totu si s-o tai unde te taie capu? Unu dintre rapsunsurile la aceasta intrebare este pentru ca NU VREM si ne place foarte mult modu de viata de acum, adica cu burta plina mereu, la caldurica si cu toate cele necesare pentru o viata trainica, si ne-ar fi tare greu sa plecam de nebuni prin vagauni si scorburi sa traim ca salbaticii din niste motive religioase in care am crezut, dar deh, uite ca acum cand suntem pusi cu situatia fata in fata, parca e prea complicat, da' parca nu ne-ar pica bine sa plecam ca si incepem sa ne facem griji, sa ne punem intrebari, ca nu suntem pregatiti si in final sa concluzionam ca nu e de de noi "evadarea" asta. Dar nu va uitati numai la voi, ganditi-va ca majoritatea au famili, cum sa isi supuna copii la un mod de viata auster? Hehe, atunci vom vedea adevarata noastra fata de "crestini", ca normal, omu la anaghie se cunoaste. Si inca ceva: sa ma lamureasca si pe mine careva, de unde s-ar sti clar ca vremurile de acum sunt cele profetite in Biblie? Stiti ca acolo spune ca trebuie sa avem traire duhovniceasca ca sa-si dea seama care-i momentu, ca fara "practica" in religie, adica comoara noastra fiind plina doar de lene si delasare, nu am crede chiar si-un sfant de ne-ar spune, asta e cea mai urata chestie, ca totul se va petrece, iar noi nu vom realiza, crezand ca inca n-a venit timpu. Asta nu inseamna ca a venit, dar nici ca nu a venit. Toata agitarea si tulburarea asta cu vremurile de pe urma nu e decat o mare incertitudine si atat, insa nimeni nu stie lamurit daca e sau nu e! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Singurul aliment care nu se strica este mierea de albine. Aviz pentru mai incolo, cand inca vom mai putea folosi banii, ca sa ne facem provizii de lunga durata pentru anii grei care vor urma.
|
|||
|
|||
![]()
minciuni evidente !
s-a contrazis fraglant si cu parinteele Iustin si cu apocalipsa ; ori daca par Iustin nu e infailibil , totusi apocalisa e infailibila , caci este vedenie directa de la Mantuitorul , este nimic altceva decat vorbirea directa a Mantuitorului catre sf Ioan Evanghelistul , deci este o carte infasilibila ... in aceasta carte infailibila , se spune clar ca antihristul va pecetlui pe oameni cu numarul 666 pe mana si pe frunte, si asta se intampla acuma sub ochii nostri , la asta se vrea sa se sajunga ... deci cine spune contrar apocalipsei este un inselat si un invatator mincinos , despre care ne-au avertizat si Mantuitorul si sfintii parinti ... sa isi vada de treaba par nu stiu care , calistrat , ca eu nu primesc absolut nici un buletin sau pasaport , sa il primeasca dumnealui si toti cei ce vor sa se lepede de Hristos ; nu au decat ; apocalipsa spune negru pe alb , ca cine va primi pecetea de 666 se va duce in iad , iar cine va muri neprimind-o se va mantui si va fi mare in imparatia lui Dumnezeu !!! daca asa spune eu nu mai comentez nimic ; nu mai spun nerozii de genu ca ce am sa fac , cum am sa traiesc in munti ? sfintii parinti au spus clar ca cei care vor trai in munti pe vremea lui antihrist vor fi ajutati de Dumnezeu prin minune ; deci iata ca in ziua de azi apar multi necredinciosi , gen par calistrat , care invata contrar tuturor sfntilor parinti , Bisericii de 2000 de ani , si sfintei scripturi ; ei lauda pe sfintii mucenici care au murit de multe ori in chinuri grele , si acum se tem ca nu cumva sa fie suspectati ca sunt nebuni de aceasta lume nebuna ! iaca mare lucru ! si daca am sa ajung intr-un spital de nebuni fiind perfect sanatos ce daca ? asta conteaza sau mantuirea ? vezi de treaba , mearga ei pe calea cea lata , eu nu merg ! in plus cine spune ca voi ajunge in spitalul de nebuni daca voi sta pe un munte ca si cioban cu cateva oi sau capre ( cum de altfel ne-a sfatuit si cuviosul Paisie aghioritul ) , si voi cobori sa platesc numai impozitul ? nimeni frate , nu are nimeni treaba cu ce faci tu pe munte , ce ? nu s-a mai auzit de ciobani ??? auzi ce minciuni poate sa spune inselatul ala de calistrat si cei asemena lui ? cum sa le spun ? lepaduci ? cred ca nu are rost sa ii bag in seama mai bine , caci nu depind eu de ei deloc ; fiecare pe drumul lui , si la urma vom vedea , la judecata lui Hristos , care ne-a spus clar in apocalipsa ce avem de facut si ce fel de preoti si ierarhi si duhovnici avem noi in zilele noastre ! nu au decat sa se duca ei in iad cu toti cei ce vor sa ii urmeze ... eu nu voi urma calea lor inselatoare ... va dau un sfat : cititi apocalipsa , ca e vremea noastra , cititi pe sfintii parinti si sfaturile lor cu privire la acesete vremuri , si urmati lor ; nu va luati dupa lupii in piei de oaie , care vorbesc impotriva sfintilor parinti , ATAT de evident ! frate , nimeni nu te obliga sa urmezi pe unul sau pe altul ; unul invata dupa sfintii parinti , altul invata dupa propria parere , la fel ca si sectarii si catolicii ; si fiecare va urma o parere sau alta ; fiecare este liber sa urmeze ori sfintilor parinti si scripturii , ori invatatorilor improvizati de azi ! si rasplata va fi pe masura fiecaruia : unii vor merge acolo unde s-au dus sfintii parinti si unde este si Mielul injunghiat , iar altii se vor duce unde este locul fricosilor si necredinciosilor ! cititi apocalipsa si veti vedea : scrie sau nu negru pe alb , ca cei care vor primi pecetea de 666 se vor duce in iad ? eu zic ca scrie ! |
|
|||
|
|||
![]()
atentie la ce spun sfintii parinti ; ei ne avertizeaza ca multi parinti vor primi pecetea dintr-o ascunsa frica si parut curaj si paruta intelepciune ; ei se tem sa nu apara ca si radicali in fata unei lumi radical antihristica ; dar cum sa fii altfel decat radical hrisitc intr-o lume radical antihristica ? cum sa fii altfel decat nebun intr-o lume nebuna ?
se vor lepada multi din ierarhi si preoti si monahi si credinciosi , astfel incat se va ajunge inainte de sfarsit sa fie foarte rari adevaratii crestini ; noi insa sa ne gandim ca anii lui antihrist nu sunt atat de lugi pe cat se va parea , vor fi numai trei ani si jumatate ... atata putem si noi rezista pe un un munte , nu moare nimeni din asta ... dar alta este durerea mea ; nu ca ne va fi greu la munte , ca nu e greu ; ci din cauza ca multi se vor rataci de frica ... multi vor zice ca pecetea nu e nimic , cum de altfel vedem ca au si aparut deja multi care invata asemenea minciuni evidente ... dar o vreme acesti invatatori mincinosi vor fi pasati sa stea in biserica noastra ; insa in curand se va face si al optulea sinod ecumenic , care va scoate afara si pe ecumenisti si pe pe antihristii care vor sa primeasca buletinele si pecetea , zicand ca nu e nimic ... spune clar la sfintii parinti ca acestia vor fi scosi afara la al optulea sinod ecumenic ... caci mai intai se va face de mincinosi un al optulea sinod ecumenic fals , in care vor schimba invataturile sfintilor parinti si ale sfintei scirputuri dupa placul lor ; dar mai apoi ortodocsii adevarati vor lua atitudine zicand ca nu se mai poate rabda una ca asta , si vor face adevaratul al optulea sinod ecumenic , prin are vor fi exclusi din biserica mincinosii acestor vremuri ... si vor continua acesti mincinosi sa aiba propriile lor biserici asa zis ortodoxe , pretinzand ca au sfinte taine , nemaiavand nimic , si asta va si de fapt uraciunea pustiirii de care s-a spus in sfanta scriptura ... iar adevarati ortodocsi nu vor mai intra in acele false biserici , dupa cum a zis si sf ioan de Kronstadt ... iar apoi cand va veni antihristul , acei mincinosi , vor pune in locul icoanei Mantuitorului o icoana a lui antihrist si se vor inchina la acela , stiind de fapt ca e o minciuna , dar acceptand-o de frica , zicand ca trebuie sa ramai in conditiile normalitatii si ca azi nu se mai poate altfel , ca sunt vremurile de pe urma ; asta va fi inselaciunea lor ; si pana la sfarsitul lumii vor merge din inselaciune in inselaciune , si la urma vor ajunge sa fie dupa cum a zis si sfantul Moise arapul : vor fi toti preotii numai curvari si ucigasi de oameni , punanad la cale uciderea tocmai a acelor ortodocsi care nu au urmat calea lor mincinoasa ; si astfel va veni si sfarsitul ... deci noi sa nu urmam calea lor , ci sa mergem dupa cum ne-au invatat sfintii parinti ... chiar si daca aceasta va fi o cale a suferintei ... |
|
|||
|
|||
![]()
http://video.crestinortodox.ro/Inger...-20001389.html aveti grija la minutele 1h30min -> 1h40min pt cei slabi de inima. explica chestii istorice ascunse:D e interesant.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e interesant ci e ADEVARAT.
|
|
|||
|
|||
![]()
stim ca cei care vor merge in munti vor fi ajutati prin minune de Mantuitorul , asa cum evreii au fost ajutati prin minune sa reziste 40 de ani in desert , unde e mai rau decat in munti , mult mai rau ??? si noi crestinii nu o sa rezistam numai 3 ani si jumatate cu ajutor de sus ??? mare este NEcredinta celor care se indoiesc de asta !
in plus , daca ai sa ai niste capre sau oi la munte nu iti mai trebuie paine masonica , ca nu mori tu fara paine , vezi de treaba ... oricum , mesajul este pentru marturisitori , nu pentru cei ce cred ca nu pot trai fara carne si paine , este pentru cei care nu vor sa isi lepede credinta nici cu pretul vietii ... dar ortodoxia nu va muri acum , pe vremea antihristului , ci numai antihristul va muri saracu' ... eu insa am sa merg in munti si nu am sa primesc nici un buletin sau pasaport cu 666 ... cine va dori sa nu se lepede sa faca la fel , caci prin primirea lui 666 se recunoaste dumnezeirea lui antihrist , ceea ce este lepadare ... este adevarat ca acest sens inca nu i s-a dat de catre lume , adica sensul de a primi prin 666 dumnezeirea antihristului se va da numai cand antihristul va aparea si se va declara la ierusalim drept dumnezeu mesia ; atunci se va da lui 666 sensul de primire a dumnezeirii lui antihrist , acuma 666 este numai o chestie tehnologica ( cica ! asa vor ei sa insinueze ; dar noi stim foarte bine ce scrie in apocalipa ! ) ; dar noi stim foarte bine cu cine are legatura acest semn si ce este in spatele acestui numar , dictatura mondiala a lui antihrist si recunoasterea lui ca mesia ... ori daca acuma primesti actul de identitate cu 666 , nu este inca pecetluire dar tot un fel de lepadare este , caci noi stim foarte bine ce se ascunde in spatele acestui numar si ce semnificatie va dobandi el cand va aparea antihristul ; deci cine primeste acuma 666 pe acte sprijina viitoarea dictatura si religie mondiala antihristica ... si face aceasta fara sa fie obligat , caci noi avem prin constitutie dreptul sa nu primim buletinul cu 666 pe motive religioase ; deci daca avem acest drept putem sa il folosim ; si deci cine primeste 666 pe acte se face sprijinitor de buna voie al viitoarei dictaturi si religii antihristice care va veni ; iar dovezi ca ce se ascunde in spatele acestui sistem de control total cu 666 sunt prea multe si este plin internetul de ele ; la ora actuala stie toata lumea cine este grupul bieldenberg , masoneria , sionismul , si ce planuri au ei ... eu nu primesc nici un act cu 666 pe motive religioase , am acest drept prin lege ; sa mi se respecte ! |
|
|||
|
|||
![]()
domnule, ca va fi 42 de luni adica 3 ani shi jumatate, poate sa insemne ca:
din 5500 de la intemeierea lumii cand a venit Domnul Iisus Hristos + 3.500 de ani = pana in anul 9000 de la intemeierea lumii deci era vorba ca antichristul va domni pana in anul 3500 e.n dar Domnul din mila de oameni shi Trimis de Tatal a redus acele vremuri, dand ca sa se poata Libera fiecare shi invia mai repede, caci Hristos-Duhul a venit in 1938 shi este cu noi... curmand acest veac pe la mijloc deci a venit dupa 7500 de ani din 15000 de ani, shi reducand zilele durerii cu 1.500 de ani... sau cum judecata s-ar fi facut dupa 10.000 de ani, caci diavolul ii tzine in inchisoare pretz de 10 zile se poate ca sa le fi redus cu 2500 de ani... iar cei ce vor invia, care vor fi sfintzi sfintzitzi shi dreptzi, asupra lor, moartea a doua nu mai are nici o putere... caci au Biruit/ vor birui shi ei alaturi de Hristos. deci poate sa insemne shi 3 ani shi jumatate cum ii tzinem noi, dar shi dupa cum socoteshte Dumnezeu... deci nu shtiu daca este chiar asha de trecatoare vremea antichristului... |
|
|||
|
|||
![]()
hai sa va dau un exemplu:
am luat de la Biserica intr-o zi o carticica shi era etichetata direct prin tipografiere, prin imprimare ||..cod..||..cod..|| deci codul nociv shi nu doar pe eticheta ca s-o dezlipesc shi s-o arunc, acasa, bineintzeles, deci ce am facut? poi am taiat partea aia din coperta shi am aruncat-o la cosh! acuma daca o sa ne pecetluiasca in carne ce o sa facem? poate asha vom proceda shi cu noi, vom taia afara, organul care te duce in ispita... ca macar sa intri in Imparatzie, orb sau shchiop shi sa nu-tzi fie dat tot trupul shi sufletul laShengheena fiecare se descurca, dar ne spune CLD pe undeva, nu mai dau citatul, ca sa nu venim la El cu din astea, la Biserica, sau acasa, sa nu mancam mancaruri cu astfel de semne shi etichete... iar eu le dau jos... le curatzesc caci este un cod viclean, ca doar nu toate codificarile sunt asha facute cu rautate shi viclenie impotriva ortodocshilor cum este asta, ca mai sunt coduri de bare care nu sunt nocive ci doar o codificare simpla... |
|
|||
|
|||
![]()
Apel din partea Avocatului Mihai Rapcea
In data de miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, vom organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr.1566/15.12. 2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte (nuvreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori- 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre dinnumarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea 666). Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre instanta dejudecata. Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de judecata la Curteade Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea Hotararii 666, pana lajudecarea contestatiei. Declaratia de miting va fi depusa la primarie luni26 ianuarie, inca nu stim exact ce locatie ne va aproba primaria, dat fiindnumarul mare de participanti pe care il speram. Intentia noastra este de aface mitingul in fata sediului Curtii de Apel Bucuresti, pentru a aratajudecatorilor seriozitatea cazului, importanta lui precum si larga sustinerea populatiei fata de aceasta cerere de suspendare. Cei care sunt ferm hotarati sa participe, sa isi anunte participarea dintimp, pentru a organiza cu acestia o intalnire prealabila, pentru aspecteorganizatori ce. Legea ne obliga sa avem la fiecare 10 oameni, o persoanainsarcinata cu servicul de ordine al mitingului.Un alt miting pe care il anuntam de pe acum, dar a carui data nu este incastabilita (intrucat depinde de cei de la institutia Avocatului Poporului -cand ne primesc in audientza) va fi la sediul Avocatului Poporului, pe str.Eugen Carada, langa Banca Nationala, in Bucuresti. Vom cere AvocatuluiPoporului sesizarea Curtii COnstitutionale cu privire laneconstitutionali tatea Legii 298, ce priveste inregistrarea comunicatiilor. Doamne ajuta ! Mihai Cei care vor sa participe pot anunta prin e-mail : rapcea@gmail. com sau pe grup Group home page: http://groups.yahoo.com/group/refuzimplant |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|