Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2009, 01:18:31
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Exclamation Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL

Citind mai multe posturi si vazand atatea pareri am observat ca sunt multi altii ca mine care cred ca acel implant cu cip este SEMNUL profetit in Apocalipsa.

Din ce am citit pana acum am inteles ca atunci cand va fi treaba asta cei care nu vor semnul vor fi prigoniti. Un Parinte spunea ca ar fi bine sa ne invatam cu putin ca sa invatam sa traim in acele vremuri. Va fi o intoarcere la o viata simpla. VA FI O RUPTURA EXTREM DE DURA FATA DE MODUL NOSTRU DE VIATA ACTUAL.
Daca vom fi dezbinati si imprastiati vom avea mai putine sanse sa supravietuim.
Vom deveni o minoritate si ar fi bine sa stam uniti si organizati ca sa putem supravietui.
Supravietuirea consta in 2 aspecte, credinta in Dumnezeu si grupul (familia).

Mai mult decat atat, cred ca ar fi bine ca inca de pe acum sa ne cunoastem, sa ne organizam si ce e cel mai important, SA NE INFORMAM CORECT.
Inca de pe acum trebuie sa tipam cu o singura voce impotriva acestei nedreptati ca atunci sa nu spuna nimeni ca nu am vorbit.

In cazul semnului, implicatiile sunt uriase. E practic o alegere. Daca pana acum am fost un popor slab si calcat mereu in picioare, acum e momentul sa ridicam fruntea.
Toti cei care cred in Hristos stiu ca El a promis viata vesnica celor ce Il vor marturisi in aceste timpuri. Si a si promis ca va fi alaturi de noi. Nu vom avea icre negre pe masa, dar nu vom muri de foame.

De aceea toti care doriti sa faceti parte cumva la acest plan, sa tipati impreuna ca sa fim mai bine auziti, trimiteti-mi mesaje aici pe forum ID-urile voastre de messenger sau adresele email.
Trebuie sa ne formam un grup, trebuie sa avem INFORMATII CORECTE si sa ne rugam Lui Dumnezeu sa nu ne paraseasca acum.

Domnul fie cu voi!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58