![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in legatura cu cei ce ne conduc ai dreptate. Ne-au facut cobaii Europei. E dureros ce fac conducatorii nostri. Dar nadejdea noastra e la Dumnezeu. Nu ne lasa El. |
|
|||
|
|||
![]()
Inregistrarea se poate viziona aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vTye2...layer_embedded Calitatea nu este foarte buna dar, cum in arhiva Antenei 2 inca nu a aparut inregistrarea..ne multumim cu aceasta. Merita ascultat parintele Aldea! Explica pe intelesul tuturor pericolul cat si [COLOR=Red]MOTIVUL[/COLOR] refuzarii acestor pasapoarte. |
|
|||
|
|||
![]()
Azi am fost la mitingul de protest impotriva documentelor cu microcipuri. Mi s-a parut ca a fost cam putina lume. Am fost inconjurati de politisti si de jandarmi, dar ne-am putut exprima doleantele. Sper ca la urmatorul miting sa fim mai multi.
Nu trebuie sa cedam inainte de a epuiza toate formele legale de lupta. Chiar daca unii incearca sa ne descurajeze si sa ne bage-n cap ca luptam pentru o cauza pierduta... Incep oamenii sa-si dea seama despre cele ce se intampla si se aduna in jurul nostru. O domnisoara a compus un cantec interesant pe aceasta tema. Sper sa-l auziti la Stiri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
A doua manifestatie de protest va avea loc miercuri, 4 februarie 2009, intre orele 12.30 si 14.30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului Romaniei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale | Delirul | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 25.03.2015 23:32:44 |
Mass media care transforma criminalul in victima | Erethorn | Generalitati | 93 | 18.05.2011 23:18:46 |
Mass-media mijloc de pierzare a sufletului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 21 | 27.11.2010 19:04:20 |
Mesaje subliminale in muzica si mass media | diveinthesky | Generalitati | 40 | 27.06.2010 23:09:09 |
mass-media si batjocorirea crestinismului | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.05.2008 21:58:04 |
|