Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2009, 19:20:00
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Mihai, mie nu mi s-a parut deloc prezentata manelist sau mai stiu eu cum stirea. Drept, titlul a fost jignitor "cu dracul in portofel" insa, pozitia parintelui Aldea mi s-a parut foarte pertinenta si CONCISA! Fratilor MERITA vazut materialul. M-a ajutat baiatul meu( dehh tinerii astia ..) si am inteles ca, emisunea intra in arhiva abia maine.
Voi reveni cu linkul respectiv. Ca... la dat cu parerea asa..dupa ureche suntem experti..e plina lumea ..nu de alta..
Nu ma refeream ca e prezentata la modul manelist stirea. Eu ziceam ca televiziunile in ziua de azi sunt manelizate
Reply With Quote
Vechi 30.01.2009, 19:50:46
eduardd
Guest

Smile

Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox) Si totusi.. a declarat ca, el VREA cip, ba chiar i se pare o masura de siguranta foarte benefica! Sa mi se puna cip ACUM in mana a spus la emisiune. Sa mi se puna ACUM , eu sunt de acord.. Ei bine, acum gandeste-te ca acesti oameni ( ce ne conduc spre democratie si modernism, dehh am vrut Europa, UE..civilizatie..) au puterea [COLOR=Red]sa decida[/COLOR] in locul tau...din pacate... Acum, nadajduim sa isi tina promisiunea...desi...ma indoiesc...
Reply With Quote
Vechi 30.01.2009, 19:56:02
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox) Si totusi.. a declarat ca, el VREA cip, ba chiar i se pare o masura de siguranta foarte benefica! Sa mi se puna cip ACUM in mana a spus la emisiune. Sa mi se puna ACUM , eu sunt de acord.. Ei bine, acum gandeste-te ca acesti oameni ( ce ne conduc spre democratie si modernism, dehh am vrut Europa, UE..civilizatie..) au puterea [COLOR=Red]sa decida[/COLOR] in locul tau...din pacate... Acum, nadajduim sa isi tina promisiunea...desi...ma indoiesc...
Eu schimb cand nu imi place ce vad. Dar e vorba despre ceilalti, despre copii astia care vin din urma si care sunt influentati de televiziunile astea. Asta e of-ul meu.
Si in legatura cu cei ce ne conduc ai dreptate.
Ne-au facut cobaii Europei. E dureros ce fac conducatorii nostri. Dar nadejdea noastra e la Dumnezeu. Nu ne lasa El.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2009, 19:03:41
eduardd
Guest

Implicit

Inregistrarea se poate viziona aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vTye2...layer_embedded
Calitatea nu este foarte buna dar, cum in arhiva Antenei 2 inca nu a aparut inregistrarea..ne multumim cu aceasta. Merita ascultat parintele Aldea! Explica pe intelesul tuturor pericolul cat si [COLOR=Red]MOTIVUL[/COLOR] refuzarii acestor pasapoarte.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2009, 16:17:02
antoniap
Guest

Implicit

Azi am fost la mitingul de protest impotriva documentelor cu microcipuri. Mi s-a parut ca a fost cam putina lume. Am fost inconjurati de politisti si de jandarmi, dar ne-am putut exprima doleantele. Sper ca la urmatorul miting sa fim mai multi.

Nu trebuie sa cedam inainte de a epuiza toate formele legale de lupta. Chiar daca unii incearca sa ne descurajeze si sa ne bage-n cap ca luptam pentru o cauza pierduta... Incep oamenii sa-si dea seama despre cele ce se intampla si se aduna in jurul nostru. O domnisoara a compus un cantec interesant pe aceasta tema. Sper sa-l auziti la Stiri.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2009, 19:47:44
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Azi am fost la mitingul de protest impotriva documentelor cu microcipuri. Mi s-a parut ca a fost cam putina lume. Am fost inconjurati de politisti si de jandarmi, dar ne-am putut exprima doleantele. Sper ca la urmatorul miting sa fim mai multi.

Nu trebuie sa cedam inainte de a epuiza toate formele legale de lupta. Chiar daca unii incearca sa ne descurajeze si sa ne bage-n cap ca luptam pentru o cauza pierduta... Incep oamenii sa-si dea seama despre cele ce se intampla si se aduna in jurul nostru. O domnisoara a compus un cantec interesant pe aceasta tema. Sper sa-l auziti la Stiri.
Am vazut la stiri.Cand va fi urmatorul protest?
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 00:12:36
antoniap
Guest

Implicit

A doua manifestatie de protest va avea loc miercuri, 4 februarie 2009, intre orele 12.30 si 14.30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului Romaniei.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale Delirul Biserica Ortodoxa si Massmedia 24 25.03.2015 23:32:44
Mass media care transforma criminalul in victima Erethorn Generalitati 93 18.05.2011 23:18:46
Mass-media mijloc de pierzare a sufletului Rodica50 Intrebari utilizatori 21 27.11.2010 19:04:20
Mesaje subliminale in muzica si mass media diveinthesky Generalitati 40 27.06.2010 23:09:09
mass-media si batjocorirea crestinismului alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 11 17.05.2008 21:58:04