Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2009, 10:50:46
faunbine's Avatar
faunbine faunbine is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.01.2009
Implicit

Teo are nevoie in continuare de noi.

Detalii pe site-ul lui Teo
Vechi 06.04.2009, 12:57:53
faunbine's Avatar
Junior Member

Exclamation

Noutati pe site-ul lui Teo [http://teostanculeasa.blogspot.com]:

"Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat pana acum.

Acum sunt in Viena, impreuna cu sotul, cu Teo si cu cele doua fetite ale noastre. Eu si sotul am reusit sa ne gasim de lucru, urmand ca dupa ce ne vor iesii actele de sedere, sa ne facem si actele de angajare ca sa beneficiem, atat noi cat si copii, de asigurare medicala aici. Teo face raze de trei ori pe saptamana, iar medicatia o scadem la fiecare 16 ale lunii, lipsa de medicament trebuind compensata cu raze. Perioada aceasta cat nu avem asigurare, trebuie sa platim aceste raze care nu sunt deloc ieftine: 100 euro/sedinta, 300 euro/saptamana. Pana acum am reusit, foarte greu, sa facem fata, dar incepand de saptamana viitoare, pana vom beneficia de asigurare medicala, nu mai putem sustine tratamentul lui Teo. Va rugam din suflet sa va rugati pentru noi si sa faceti cazul lui Teo cunoscut la cat mai multa lume si poate asa vom reusi sa mai gasim suflete doritoare sa faca bine si care sa raspunda strigatului nostru de ajutor. Teo are nevoie de aceste raze! Fara ele risca sa ajunga in starea de dinainte si ne rugam cu toate puterile noastre ca Dumnezeu sa nu ingaduie acest lucru. Tratamentul medicamentos il scadem in mod alert deoarece organele lui interne nu mai fac fata si nu mai tolereaza acest tratament foarte puternic.

Ne rugam ca Dumnezeu sa isi continue minunea in vindecarea lui Teo!"
Vechi 24.04.2009, 16:16:14
faunbine's Avatar
Junior Member

Exclamation

Noutati despre Teo:

"HRISTOS A INVIAT!!!

Va rog in primul rand sa ma iertati ca nu am scris nimic in acest timp, dar am avut ceva probleme. Problemele inca nu s-au terminat, apar parca in fiecare zi altele si altele.

Sotul meu lucreaza in afara Vienei, intr-o zona cu multa vegetatie, si saptamana trecuta a fost intepat in mana de o insecta foarte periculoasa. Mana i s-a umflat foarte tare si a inceput sa ii amorteasca. Am fost la medic si acum face tratament. Lucreza in continuare si urmeaza ca dupa zece zile sa mearga la control. Ma rog sa nu apara alte complicatii.

Teo, dupa cum poate stiti, nu mai face raze de doua saptamani pentru ca nu am mai facut fata costurilor ridicate ale acestora. I-au mai aparut cateva pustule pe burtica si pe spate dupa ce am scazut doza de medicament pe data de 16 (o pastila la trei zile) si a trebuit sa revenim la doza de dinainte (o pastila la doua zile), pentru a nu risca un nou puseu. Cu cat intarziem mai mult cu razele, cu atat mai mult pierdem din efectul celor facute pana acum.

O sedinta costa 100 euro, si Teo are nevoie de 8 sedinte. Plus o consultatie, care costa 200 euro. Toata aceasta suma de 1.000 EUR trebuie platita la prima sedinta.

Am reusit sa obtinem o noua programare pentru raze, prima sedinta fiind marti 28 aprilie si continuind tot cu trei sedinte pe saptamana. Timpul este foarte scurt si noi nu ne putem permite continuarea acestora, care este foarte importanta in acest moment.

In speranta ca ne puteti ajuta sa mergem mai departe si cu rugamintea de a nu ramane nepasatori la apelul nostru, ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute in incercarile prin care trecem, sa nu ne lase prada disperarii si sa ne intareasca in aceste momente grele.

Adriana Stanculeasa"

http://teostanculeasa.blogspot.com/
Vechi 25.04.2009, 14:23:22
Anca-Miha
Guest

Implicit

Am citit tot topicul si am vazut ca tratamenul ajuta, dar nu suficient; mai trebuie ajutor si din partea lui Dumnezeu, prin Sfintii sai.

Sfantul Nectarie Taumaturgul este unul dintre cei mai iubiti si mai cautati sfinti, de catre toti credinciosii din Grecia de astazi. Pe langa faptul ca este un sfant contemporan, un sfant al secolului nostru, el atrage indeosebi prin multimea minunilor savarsite, atat in timpul vietuirii sale, cat si dupa adormirea sa intru Domnul. Foarte multi credinciosi care au venit de-a Iungul vremii sa se inchine la Sfintele sale Moaste, aflate la Manastirea Sfanta Treime din insula Eghina, au plecat vindecati sufleteste si trupeste. Vestea acestor fapte minunate a depasit de mult granitele pamantului elen. Astazi mii de credinciosi din tarile ortodoxe si chiar din Occident, vin cu evlavie sa gaseasca aici un Iiman izbavitor. Si intrucat astazi, poate mai mult ca niciodata, este nevoie sa simtim aceasta prezenta Iucratoare si vie a Sfintilor, in aceasta Iume amenintata de secularizare, de desacralizare. In persoana Sfantului, prin deschiderea sa catre un dialog iubitor cu toti oamenii, umanitatea este tamaduita si inoita. Sfantul este intotdeauna plin de compasiune fata de orice om, fata de animale, fata de intreaga creatie. Sfantul Isaac Sirul ne descrie foarte frumos acest sentiment, spunand: < inima plina de compasiune? Este o ardere a inimii pentru fiecare faptura: pentru oameni, pentru pasari, pentru animale, pentru taratoare, chiar si pentru diavoli. Gandul la ele ori vederea lor face pe Sfinti sa verse din ochi siroaie de lacrimi. Iar compasiunea adanca si intensa care stapaneste inima Sfintilor ii face incapabili sa suporte vederea celei mai mici rani, oricat de neinsemnate, facute vreunei fapturi : Pentru aceasta ei se roaga in tot ceasul cu lacrimi chiar si pentru animale, pentru dusmanii adevarului si pentru cei ce le fac rau>> (Filocalia vol. X, p.393-394, editia in limba romana).

Din persoana Sfantului se revarsa mereu un duh de generozitate, de autojertfire, de atentie, de participare, fara nici o grija fata de sine, o caldura care ii incalzeste pe ceilalti si care le da sentimentul ca au dobandit putere si ii face sa simta bucuria de a nu fi singuri. Sfintii ne dau intotdeauna curaj. Ei acorda o valoare infinita si celor mai sarmani oameni, pentru ca in fiecare om ei il vad pe Hristos.

Prin smerenia sa Sfantul trece aproape neobservat, dar el se face intotdeauna prezent cand e nevoie de sprijin, de mangaiere, de incurajare. El ramane alaturi de cel, pe care toti l-au parasit. Viata Sfantului Nectarie si marturiile celor care l-au cunoscut au devenit subiectul multor carti, articole si studii.

Cine s-a rugat Sfantului Nectarie a primit ajutor, mai ales cand a fost vorba de sanatate.

Si bisericile dau ajutor in asemenea situatii.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciuni pentru "nevoi speciale" fallen Rugaciuni 13 11.07.2014 12:43:16
Un anunt important pentru cei in nevoi mara2008 Stiri, actualitati, anunturi 1 31.07.2011 15:37:51
Rugăciuni la vreme de secetă, arșiță, boli și alte nevoi ! cristiboss56 Rugaciuni 1 24.07.2009 19:10:44
Deșteaptă-te , creștine ! cristiboss56 Rugaciuni 0 20.07.2009 21:36:03