Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Citand achimovjan: "Degeaba ne legam noi de americani,de masonerie,de evrei sau de altii asemenea.Uitati-va la noi,dupa 18 ani de libertate,n-ma fost in stare sa faecm decat o autostrada,sa taiem toate padurile,sa distrugem Delta Dunarii,sa avem 18 mil de avorturi,si cred ca nu trebuie sa mai cotntinui.Pai cine ne-a invata pe noi sa ne distrugem tara,copiii,familia.Masoneria,everii,americanii?Ai urea.Prostia noastra maximaasata ne-a adus aici,rautatea,invidia,egosimul,lacomia.Toate astea nu tin de ceva exterior,ci ies din inima".
Ce crezi ca ar trebui facut?
|
Nu stiu ce anume sa mai facem.Ma uit in politica.Am avut 2 guverne de dreapta,coalitii de dreapat,sau ma rog,s-au declarat ele de dreapat,care pur si simplu au distrus tara,adica s-a furat totul,paduri,lacuri,rauri,totul este un haos de nedescris.Si totusi oamenii vor sa-i voteze tot pe astia.Uitati-va la seful statului,cata ura degaja,cat dispret pentru semeni,ma ingrozeste numai cand il vad.si totusi oamenii tot pe el vor sa-l voteze.De ce oare?De ce ne atrage raul,diavolescul,incultura,prostia?Asta este o taina,pe care numai Domnul o stie,taina inimii fiecaruia.De aceea eu cred ca este foarte benefica democratia,i sensul ca fiecare se face raspunzator de destinul tari sale,nimeni nu va putea spune ca n-a putut face nimic.Putem macar sa votam,sa invatam pe altii sa voteze,sa nu se lase inselati de slugile diavolului,care vor sa conduca aceasta tara.Apoi putem sa ne rugam,sa-i imploram pe domnul sa scape aceasta tara,macar pentru copii nostrii,pentru tineri,sa poata si ei sa creasac,sa se bucure cat de cat de viata.Sf Vasile cel Mare se ruga tot timpul impotriva lui Iulian Apostatul,pan cand Domhul i-a ascultat ruagiunea si tiranul pagan a murit de o sageata.Daca Domnul vede ca pe noi ne doare,ca-l rugam pentru aceasta tara,ca luptam cu toate mijloacele impotriva ralui,de pe toate straturile sociale,ca nu suntem nepasatori,pnetru 10 dintre noi,va schimba fata acestei tari.Este ca la sodoma si Gomora,cand Avraam a intrebat,"Doamne,oare vei pierede laolata pe cei drepti cu cei nelegiuti?"si Domnul i-a zis ca daca macar 10 drepti vor fii in cetate,o va cruta pentru ei.Nu s-au gasit nici macar atat,doar Lot care a fost luat cu forta de acolo.Asa si noi,sa ne gadi bine,sa deschidem ochii mari,sa vedem in ce tabara ne aflam,a Domnuui sau a diavolului,si daca suntem in a domnuui,sa luptam cu toate armele pe care Domnu ni le pune la dispozietie,in acest moment istoric,in aceasta societate.