Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2009, 17:33:54
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
Azi la Facultatea de Teologie din Arad a vorbit preotul Constantin Necula desi subiectul nu era aceste cipuri, inevitabil s-a atins subiectu ca na avem si noi talibanii nostrii si vad ca pareririle is tare impartite ... Dumnezeu cu mila sa zic asa
[COLOR=green]Atâta timp cât BOR se dezice de manifestație și de așa-zișii "creștin-ortodocși" care ar fi participat, nu văd unde e contradicția.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Crede-mă că, de multe ori cănd, pe aici, citesc unele postări, sunt atât de îngrozită, încât mă întreb dacă nu cumva am greșit și am intrat pe un forum taliban... Nu cred că adevărații ortodocși pot fi atât de răi, de încrâncenați, de netoleranți și că pot urî oamenii cu așa putere... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dumnezeu, în bunătatea lui l-a creat pe OM, nu pe catolic, nu pe evreu, nu pe musulman, pe OM, lucru care aici nu se acceptă... [/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 09:04:05
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

[COLOR=green]M-ați solicitat la discuții cu subiecte proprii. De ce nu aderați? Ce nu vă place? Că acțiunile Dvs, hilare, hidoase, exagerate sunt negate de însăși conducerea BOR? Am spus, de multe ori, ca din tot ceea ce facem/faceți să nu lipsească rațiunea.[/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 11:57:55
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Of,of,of,of......Silverstar,Silverstar!carcotasul de serviciu nu este bagat in seama!Vai,vai,vai!se pare ca plictisesti forumul asta.nu-ti plac talibanii?dute pe alt forum!Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 12.03.2009, 12:10:58
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
Of,of,of,of......Silverstar,Silverstar!carcotasul de serviciu nu este bagat in seama!Vai,vai,vai!se pare ca plictisesti forumul asta.nu-ti plac talibanii?dute pe alt forum!Doamne ajuta
[COLOR=green]Ce Doamne ajută? Să plec pe alt forum? Da' ce ești tu aici? Proprietarul forumului ca să mă alungi? Nu ți-e rușine? Stai în banca ta și, dacă ai ceva de spus, de adăugat la subiect, bine, dacă - nu, atunci - taci! Ciocu' mic! [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu eu sunt cârcotaș ci cei care s-au zbătut că nici pâine nu vor putea cumpăra dacă nu se lasă cip-uiți. Uite-i acum cum tac când se văd "trădați" de chiar conducătorii BOR cu care se credeau solidari... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce bine-mi pare că avem conducători BOR luminați. Așa să ni-i țină Bunul Dumnezeu![/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 12:45:49
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Draga mea,multumesc pt apelative.imi este atat de rusine.......ciocul mic?ha!mai cunosc aceste cuvinte!in parlamentul Romaniei.A,da!Am uitat.Faci parte din acelasi mecanism al gandirii,chipurile,democratice.no coment
Reply With Quote
Vechi 13.03.2009, 12:59:23
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca mai satanica e dorinta unora de a vizita tari straine decat implantul unui cip.

Faptul ca vom fi supravegheati mai strict e benefic, ne va aduce aminte ca trebuie sa ne controlam toate gândurile si faptele.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2009, 14:08:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[indent][indent][indent][COLOR=green]așa-zișii "creștin-ortodocși" care ar fi participat, nu văd unde e contradicția.[/COLOR]
Silvia, ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi? Daca te referi la intrusi, care cred in alti dumnezei (yoga, tantrayoga) si care se folosesc de aceasta problema a crestin-ortodocsilor, pentru a se afirma si apoi pentru a intra pe usa din fata in arena politica, e in ordine. Dar daca te referi numai la oamenii botezati crestin-ortodox, care sunt ingrijorati de noile pasapoarte, atunci nu este in ordine, caci credinta lor nu o stim noi, ci doar Dumnezeu, si nu avem voie sa judecam, asa cum de nenumarate ori ai sublíniat chiar tu.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2009, 20:00:16
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Cred ca mai satanica e dorinta unora de a vizita tari straine decat implantul unui cip.

Faptul ca vom fi supravegheati mai strict e benefic, ne va aduce aminte ca trebuie sa ne controlam toate gândurile si faptele.
[COLOR=green]Chiar crezi că prezinți atâta importanță încât cineva să-și piardă timpul supraveghindu-te pe tine? Și adică, pentru ce?[/COLOR]
Vechi 13.03.2009, 20:08:24
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Silvia, ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi? Daca te referi la intrusi, care cred in alti dumnezei (yoga, tantrayoga) si care se folosesc de aceasta problema a crestin-ortodocsilor, pentru a se afirma si apoi pentru a intra pe usa din fata in arena politica, e in ordine. Dar daca te referi numai la oamenii botezati crestin-ortodox, care sunt ingrijorati de noile pasapoarte, atunci nu este in ordine, caci credinta lor nu o stim noi, ci doar Dumnezeu, si nu avem voie sa judecam, asa cum de nenumarate ori ai sublíniat chiar tu.
[COLOR=green]M-am exprimat foarte clar și nu văd nici un motiv pentru care nu m-aș face înțeleasă.[/COLOR]

Citat:
ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi?
[COLOR=green]Exact ceea ce BOR ignoră, exact persoanele de care BOR se dezice, aceia care s-au isterizat strigând că vor fi cip-uiți... Penibil, nu?[/COLOR] [COLOR=green]M-am distrat bine în timp ce am citit comunicatul BOR...[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am întrebat de ce cei care se dau "credincioși" se tem? Cum se poate teme un credincios? Mie nu mi-e frică nici de cip, nici de 666, nici de iad pentru că nu există... Simple închipuiri, povești negre pentru copii retardați... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu crezi? Treaba ta![/COLOR]
[COLOR=green]Atunci trăiește exact ca în povestea aceea cu drobul de sare... [/COLOR]
[COLOR=green]Eu o să trăiesc ca într-un basm fără eroi negativi...[/COLOR]
Vechi 13.03.2009, 20:11:20
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]M-am exprimat foarte clar și nu văd nici un motiv pentru care nu m-aș face înțeleasă.[/COLOR]

[COLOR=green]Exact ceea ce BOR ignoră, exact persoanele de care BOR se dezice, aceia care s-au isterizat strigând că vor fi cip-uiți... Penibil, nu?[/COLOR] [COLOR=green]M-am distrat bine în timp ce am citit comunicatul BOR...[/COLOR]

[COLOR=green]Am întrebat de ce cei care se dau "credincioși" se tem? Cum se poate teme un credincios? Mie nu mi-e frică nici de cip, nici de 666, nici de iad pentru că nu există... Simple închipuiri, povești negre pentru copii retardați... [/COLOR]

[COLOR=green]Nu crezi? Treaba ta![/COLOR]
[COLOR=green]Atunci trăiește exact ca în povestea aceea cu drobul de sare... [/COLOR]
[COLOR=green]Eu o să trăiesc ca într-un basm fără eroi negativi...[/COLOR]
Sa inteleg ca tu, care nu crezi in existenta iadului, esti mai ortodoxa decat cei botezati ortodocsi care isi fac griji cu privire la cipurile din pasaport?!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei mirela1990 Generalitati 2 26.10.2010 22:48:36
S-a deschis magazinul online de carte si obiecte bisericesti a Mitropoliei Olteniei mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 30.09.2010 15:13:57
Pelerinaje catolice la centrul de pelerinaj al Mitropoliei Olteniei mihailt Generalitati 3 06.02.2010 07:30:19
Apelul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei catre credinciosi geo.nektarios Generalitati 2 05.02.2009 16:12:49