![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Atâta timp cât BOR se dezice de manifestație și de așa-zișii "creștin-ortodocși" care ar fi participat, nu văd unde e contradicția.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]M-ați solicitat la discuții cu subiecte proprii.
|
||||
|
||||
![]()
Of,of,of,of......Silverstar,Silverstar!carcotasul de serviciu nu este bagat in seama!Vai,vai,vai!se pare ca plictisesti forumul asta.nu-ti plac talibanii?dute pe alt forum!Doamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce Doamne ajută? Să plec pe alt forum? Da' ce ești tu aici? Proprietarul forumului ca să mă alungi? Nu ți-e rușine? Stai în banca ta și, dacă ai ceva de spus, de adăugat la subiect, bine, dacă - nu, atunci - taci! Ciocu' mic!
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea,multumesc pt apelative.imi este atat de rusine.......ciocul mic?ha!mai cunosc aceste cuvinte!in parlamentul Romaniei.A,da!Am uitat.Faci parte din acelasi mecanism al gandirii,chipurile,democratice.no coment
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mai satanica e dorinta unora de a vizita tari straine decat implantul unui cip.
Faptul ca vom fi supravegheati mai strict e benefic, ne va aduce aminte ca trebuie sa ne controlam toate gândurile si faptele. |
|
|||
|
|||
![]()
Silvia, ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi? Daca te referi la intrusi, care cred in alti dumnezei (yoga, tantrayoga) si care se folosesc de aceasta problema a crestin-ortodocsilor, pentru a se afirma si apoi pentru a intra pe usa din fata in arena politica, e in ordine. Dar daca te referi numai la oamenii botezati crestin-ortodox, care sunt ingrijorati de noile pasapoarte, atunci nu este in ordine, caci credinta lor nu o stim noi, ci doar Dumnezeu, si nu avem voie sa judecam, asa cum de nenumarate ori ai sublíniat chiar tu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Chiar crezi că prezinți atâta importanță încât cineva să-și piardă timpul supraveghindu-te pe tine? Și adică, pentru ce?[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]M-am exprimat foarte clar și nu văd nici un motiv pentru care nu m-aș face înțeleasă.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 22:48:36 |
S-a deschis magazinul online de carte si obiecte bisericesti a Mitropoliei Olteniei | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 30.09.2010 15:13:57 |
Pelerinaje catolice la centrul de pelerinaj al Mitropoliei Olteniei | mihailt | Generalitati | 3 | 06.02.2010 07:30:19 |
Apelul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei catre credinciosi | geo.nektarios | Generalitati | 2 | 05.02.2009 16:12:49 |
|