Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2009, 20:25:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit "Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? "

Aproximativ 78% dintre români au raspuns afirmativ la intrebarea "Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ?", conform rezultatelor unui sonadaj Gallup, citat de euobserver.com si publicat azi in presa. Conform analistilor Gallup, rezultatele sondajului pe mai multe regiuni si tari de pe glob , "bogatii" sunt mai putin religiosi. Cea mai credincioasa tara dintre cele mai bogate, este S.U.A , unde doua treimi dintre cei chestionati au raspuns pozitiv. Studiul a fost efectuat in 143 de tari. Confor analistilor Gallup, rezultatele sondajului pot fi partial explicate de faptul ca " nivelul religios al populatiei este in stransa legatura cu nivelul de trai".

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
"EU sunt invierea si viata" grasu77 Secte si culte 296 19.10.2012 19:07:58
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20