![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=nastac_miruna;117395]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai necajit rau Miruna. Nu face bine. Ai si tu partea ta de dreptate dar nu ai inteles exact la ce ne referim in discutie. Cand nu intelegi bine, bine, este recomandat sa mai intrebi, pentru lamuriri suplimentare si dupa aceea sa te pronunti, mai ales cand esti tentata sa dai cu barda.
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pt. a i se acorda acest ajutor social? Ma intereseaza pt. mama, care toata viata a fost casnica. Este in varsta de 60 ani. Va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine suntem noi sa judecam pe altii? Nu avem incredere ca Bunul Dumnezeu face dreptate cu fiecare din noi? Nu eu sunt cea suparata ci cei care sunt contrariati ca este nedreptate pe pamant! O fi, nu spun ca nu este! Dar suntem niste bieti trecatori pe "aici", si eu stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor , dar si foarte drept! Nu lasa nimic neindreptat! Si cei care nu vor sa munceasca cred ca sunt bolnavi sau fara credinta, deci ar trebui sa ne rugam si pentru ei!
|
||||
|
||||
![]()
daca nu are un alt venit financiar sau agricol se face un dosar cu cerere la primarie,se face ancheta socialasi se constata daca are sau nu dreptul la venit social
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne-ajuta! [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc frumos, Nadia.
|
|
||||
|
||||
![]()
cu multa placere,sper sa-ti ajute
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viata religioasa si cea sociala! | iRoDiOn | Generalitati | 8 | 23.09.2012 18:30:06 |
asistenta sociala | fallen | Intrebari utilizatori | 1 | 22.06.2011 18:35:40 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
biserica ortodoxa si asistenta sociala | v.LIVIU.v | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 02.04.2008 05:19:01 |
Implicarea sociala a Bisericii | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 52 | 05.03.2008 18:10:19 |
|