Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2009, 19:18:48
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[quote=nastac_miruna;117395]
Ma gandesc daca voi va numiti crestini-ortodoxi?quote]

[COLOR=green]Exact, sunt și creștin și ortodox. Și tocmai de aceea mă înclin în fața omului muncitor. Știi câți oameni primesc pensie de mizerie după o viață de muncă? Nu am nimic cu oamenii bolnavi, cu cei care efectiv au nevoie de ajutor ca să trăiască. Mă revoltă cei care nu au muncit niciodată și care totuși primesc ajutor de la stat. De ce, pe ce criteriu? [/COLOR]
[COLOR=green]N-ai înțeles nimic din ce am scris. [/COLOR]
[COLOR=green]Am întrebat dacă se vrea uniformizarea noastră? Măcar pricepi sensul întrebării? Se pare că nu... [/COLOR]
Vechi 20.02.2009, 19:24:57
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna Vezi mesajul
[COLOR=green]...[/COLOR]
Rusine, ca mai postati si pe un site crestin ortodox!!! Judecati numai cu creierul "din dotare"!!!! Unde va este INIMA???

Te-ai necajit rau Miruna. Nu face bine. Ai si tu partea ta de dreptate dar nu ai inteles exact la ce ne referim in discutie. Cand nu intelegi bine, bine, este recomandat sa mai intrebi, pentru lamuriri suplimentare si dupa aceea sa te pronunti, mai ales cand esti tentata sa dai cu barda.
Vechi 20.02.2009, 19:29:47
peps peps is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2009
Implicit

Doamne ajuta!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pt. a i se acorda acest ajutor social?
Ma intereseaza pt. mama, care toata viata a fost casnica. Este in varsta de 60 ani.
Va multumesc.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2009, 00:49:53
nastac_miruna's Avatar
nastac_miruna nastac_miruna is offline
Member

Data înregistrării: 15.11.2007
Locație: BUCURESTI
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155 Vezi mesajul
Te-ai necajit rau Miruna. Nu face bine. Ai si tu partea ta de dreptate dar nu ai inteles exact la ce ne referim in discutie. Cand nu intelegi bine, bine, este recomandat sa mai intrebi, pentru lamuriri suplimentare si dupa aceea sa te pronunti, mai ales cand esti tentata sa dai cu barda.

Cine suntem noi sa judecam pe altii? Nu avem incredere ca Bunul Dumnezeu face dreptate cu fiecare din noi?
Nu eu sunt cea suparata ci cei care sunt contrariati ca este nedreptate pe pamant! O fi, nu spun ca nu este! Dar suntem niste bieti trecatori pe "aici", si eu stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor , dar si foarte drept! Nu lasa nimic neindreptat!
Si cei care nu vor sa munceasca cred ca sunt bolnavi sau fara credinta, deci ar trebui sa ne rugam si pentru ei!

http://omenirea-incotro.blogspot.com/
Reply With Quote
Vechi 21.02.2009, 08:51:55
nadia.r's Avatar
nadia.r nadia.r is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de peps Vezi mesajul
Doamne ajuta!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pt. a i se acorda acest ajutor social?
Ma intereseaza pt. mama, care toata viata a fost casnica. Este in varsta de 60 ani.
Va multumesc.
daca nu are un alt venit financiar sau agricol se face un dosar cu cerere la primarie,se face ancheta socialasi se constata daca are sau nu dreptul la venit social
Reply With Quote
Vechi 21.02.2009, 11:07:56
ioan_si.atat's Avatar
ioan_si.atat ioan_si.atat is offline
Member

Data înregistrării: 05.01.2009
Locație: Bucharest village
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioan_si.atat
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna Vezi mesajul
Cine suntem noi sa judecam pe altii? Nu avem incredere ca Bunul Dumnezeu face dreptate cu fiecare din noi?
Nu eu sunt cea suparata ci cei care sunt contrariati ca este nedreptate pe pamant! O fi, nu spun ca nu este! Dar suntem niste bieti trecatori pe "aici", si eu stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor , dar si foarte drept! Nu lasa nimic neindreptat!
Si cei care nu vor sa munceasca cred ca sunt bolnavi sau fara credinta, deci ar trebui sa ne rugam si pentru ei!
[COLOR=blue] Miruna, e adevarat ca suntem "niste bieti trecatori" si ca Dumnezeu este drept, dar nici nu putem fi impasibili la nedreptatile din jur. Daca ne vom obisnui asa toleranti cu aceste nedreptati, atunci nici cei care pot lua masuri pentru stoparea lor, nu vor face nimic. Sa ne rugam pentru lenesi si pentru atei, dar sa nu-i incurajam !

Doamne-ajuta! [/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 21.02.2009, 12:13:44
peps peps is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nadia.r Vezi mesajul
daca nu are un alt venit financiar sau agricol se face un dosar cu cerere la primarie,se face ancheta socialasi se constata daca are sau nu dreptul la venit social
Multumesc frumos, Nadia.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2009, 12:15:35
nadia.r's Avatar
nadia.r nadia.r is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2008
Implicit

cu multa placere,sper sa-ti ajute
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viata religioasa si cea sociala! iRoDiOn Generalitati 8 23.09.2012 18:30:06
asistenta sociala fallen Intrebari utilizatori 1 22.06.2011 18:35:40
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
biserica ortodoxa si asistenta sociala v.LIVIU.v Biserica Ortodoxa Romana 38 02.04.2008 05:19:01
Implicarea sociala a Bisericii iosif Despre Biserica Ortodoxa in general 52 05.03.2008 18:10:19