![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Se mai indoieste cineva in ce vremuri traim?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni, astea sunt niste filmulete regizate pentru amatorii de senzational. Personal cred ca nu au nicio legatura cu diavolul. Nici macar nu sunt curios sa vad mai mult. Astea sunt doar jucarii pentru cei mici. Haideti sa ne concentram atentia asupra lucrurilor care conteaza.
Doamna-ajuta!
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3:16) http://taramulfagaduintei.blogspot.com/ http://teatrulviselor.blogspot.com/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni, acestea sunt semnele Apocalipsei, oameni vor merge pe ape, vor zbura, nenorociri sunt destule si aici ma refer la tornade, cutremure, uragane, tsunami, seceta, boala, saracie.
Trebuie sa ne intarim in credinta, sa ne smerim si sa credem in DUMNEZEU. Rugati-va neincetat |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nimic adevarat,intr-adevar pare spectaculos si infricosator dar totul e regizat,mereu exista o ,,smecherie''.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
important nu e cum le face,ci de ce?Sa sminteasca lumea si sa ne abata de la Dumnezeu acum...depinde de credinta fiecaruia din noi
|
|
||||
|
||||
![]()
oameni buni e doar un tip care face niste scamatorii nu cred ca vrea mai mult decat sa se dea mare vedeta, chestia e regizata
|
|||
|
|||
![]()
uitati-va cand isi arinca pantofii din picoare .Ii arunca in lateral iar cand il arunca pe cel din piciorul stang apasati pe pauza.Se vede clar delimitat sub apa ca o buc.de sticla lata cam de 20 cm.Pacaleala!NU va lasati influentati in post!
|
|
|||
|
|||
![]()
in primul clip el merge pe sticla..e un truc cunoscut...si cei care sunt in piscina stiu asta...si ala isi mai zice si ange=inger!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
n-am venit sa aduc pace, ci sabie | roman2010 | Generalitati | 14 | 10.09.2010 16:07:28 |
Un nou venit o problema in plus! | cezar73gl | Calugarul | 13 | 02.12.2008 15:07:11 |
un ajutor bine venit | danhd | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.10.2006 13:44:06 |
|