![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca mai dureaza 300 de ani ... cel mult 30 de ani dupa cum mi se pare mie ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne ofera posibilitatea de a alege intre bine si rau. Ca sa alegem, trebuie sa stabilim clar si cu mult curaj ce este bine si ce este rau, cu smerenie, rugandu-ne sa nu cadem si noi in aceleasi greseli daca am trece prin incercari similare. Caci puterea de a marturisi credinta in aceste vremuri este un DAR dumnezeiesc de care cei care au acoperit icoanele nu s-au bucurat. Oare noi, daca ne-ar pune cineva important sa acoperim icoanele, am accepta din slugarnicie de teama pierderii avantajelor materiale sau am alege sa-L marturisim pe Hristos, asumandu-ne riscurile? Iata marea intrebare. Poate ca Obama le-a pus la incercare slugarnicia universitarilor catolici. Daca au acceptat acest compromis, e limpede ca au acceptat si ca vor accepta si altele... |
|
||||
|
||||
![]()
De vom trai, vom vedea. Totusi, poate va tine si 300 de ani, poate chiar 1000 de ani. Si in vremea in care crestinii erau arsi si macinati de dintii animalelor salbatice, sub privirile miilor de necredinciosi, se credea ca lumea nu va mai tine mult. Si au trecut de atunci vreo 2000 de ani.
[COLOR=darkred]Calcularea anilor nu este o datorie crestina, ci calitatea anilor.[/COLOR] [COLOR=#8b0000][/COLOR] [COLOR=black]Lumea nu are nici un interes in a apara binele. Lumea apara doar banii si nevoile personala egoiste. Fiecare va da seama pentru faptele sale. Sa luam aminte la cuvintele Evangheliei: [/COLOR][COLOR=darkred]"Voi sunteti sarea lumii. Voi sunteti lumina lumii. Putin aluat dospeste toata framantatura."[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Sa fim noi cat de buni putem, sa iubim pe toti, chiar si pe "prostul Obama". Si atunci, Dumnezeu se va milostivi de poporul Sau, de lumea Sa.[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Da, pe orice pacatos il putem iubi. Chiar si pe Obama. Cu iubire dumnezeiasca plina de discernamant insa, cu mila. Avand grija sa uram pacatul si rugandu-ne lui Dumnezeu sa ne dea multa putere de a lupta cu pacatul in aceste vremuri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu vorbeste nimeni prin gura mea, in afara de mine. 3. Obama nu e satanist, trebuie sa intelegi starea de lucruri din America, unde sensibilitatile astea religioase si de alt ordin au dat-o in penibil in ultimii ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Nina nu s-a referit la Adevar, ci la adevarul legat de situatia respectiva, si anume daca s-au acoperit sau nu icoanele la sugestia lui Obama.
Ai putin mai multa grija cum intorci si rastalmacesti ceea ce se discuta, caci si asta poate fi considerata slava desarta! |
|
|||
|
|||
![]()
Din poza nu se vede nici o patura. Icoanele din spatele lui se vad deci de cunde ai scos prostia asta?
Ai vre-o poza cu icoanele acoperite? |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este tot o facatorie de natura balcanica-orientala.
Mori de ris nu alta, cu emanuel asta.... Mai baiete tu nu intelegi ca B.Obi si cei din conducerea lui nici macar nu au habar cu ce se maninca icoanele, in care nu numai ca nu cred dar le ignora total. Icoanele la ocidentali sunt un fel de postere de facut reclama la concerte in biserica si de orga, si niste antichitati care stau atirnate in cui prin muzee , ATIT. Deci stai calm ca nu-i pasa nimanui de ortodoxie. Nici nu stiu ce-i aia sau cu ce sosuri se maninca...mai ales B. Obi... Micile obsesii balcanice de genul asta vin tot din mindrie si orgoliu auto-indus si impresia ca suntem buricul pamintului...........stai calm omule ca nici nu existi pe lista lor de prioritati |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zici ca nimanui nu-i pasa de ortodoxie? Nici macar tie? In articol e vorba de o institutie catolica, nu ortodoxa. Poate e bine sa mai si citim articolele la care ne referim... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spre un discurs mai radical al Bisericii ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 0 | 20.01.2012 02:03:08 |
Obama premiul Nobel pentru pace | luchian | Generalitati | 36 | 16.10.2009 00:51:20 |
icoanele,sunt totul pentru mine | geta | Arta bisericeasca in general | 32 | 21.10.2008 21:11:31 |
oficial is suparat | ioanhodean | Generalitati | 23 | 25.07.2008 03:53:17 |
Clonarea - cale libera deschisa oficial | MirceaRomania | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 01.09.2007 23:42:09 |
|