![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am avut onoarea de a fi pentru scurt timp diacon al prea sfintitului Damaschin, slujin impreuna cu preasfintia sa! Un caracter formidabil si o calmitate absoluta! Un om demn de a fi episcop si a pastori! Dumnezeu sa-l ierte, dar o spun cu suflet amar
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le eu pana acum nu am auzit de la PS Damaschin da am gasit cam asa ceva intr-un ziar de pe internet:
http://www.guraialomitei.com/gura-ia...ceasta-noapte/ "Preasfintitul Damaschin avea de mai mult timp o infectie in gat si pentru ca in a doua zi de Paste i s-a facut rau in timpul slujbei de resfintire a bisericii din Milosesti, s-a decis sa mearga la o consultatie amanuntita la Bucuresti. Inainte cu o ora de vestea mortii, maica Emilia a stat de vorba cu preasfintitul Damaschin iar acesta se simtea bine. " Vedeti fratilor de aia nu e bine sa stati cu infectii netratate la gat multa vreme ca faci atac cerebral! Sa ma ierte parintele diacon ca am scris asa ceva aici. |
|
||||
|
||||
![]()
Înmormântarea va avea loc mâine 26 aprilie la ora 11 la Catedrala din Slobozia, iar slujba va fi oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Veșnica lui pomenire ! +
|
||||
|
||||
![]()
*Rectificare : Astăzi 26 aprilie
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a înviat!
|
|
|||
|
|||
![]()
Patriarhia Romana a pierdut doi ierarhi de inalta tinuta . Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i numere cu cei drepti ai Lui intru a Sa Imparatie Cereasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in Imparatia Sa Cereasca!Amin!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nicolae Steinhardt - 22 de ani de la trecerea la cele vesnice | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 15.05.2017 01:26:52 |
Pomenirea lui Gheorghe, trecut la cele vesnice | admin | Slujba inmormantarii | 12 | 22.03.2011 18:50:43 |
A trecut la cele vesnice un adevarat parinte | lora73 | Slujba inmormantarii | 7 | 10.03.2011 13:57:50 |
6 ani de la trecerea la cele vesnice a parintelui Galeriu | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 10.08.2009 18:05:14 |
PS Dorimedont a trecut la cele vesnice | ierom_petru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 06.01.2007 23:52:30 |
|