![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Am avut onoarea de a fi pentru scurt timp diacon al prea sfintitului Damaschin, slujin impreuna cu preasfintia sa! Un caracter formidabil si o calmitate absoluta! Un om demn de a fi episcop si a pastori! Dumnezeu sa-l ierte, dar o spun cu suflet amar

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dom-le eu pana acum nu am auzit de la PS Damaschin da am gasit cam asa ceva intr-un ziar de pe internet: 

http://www.guraialomitei.com/gura-ia...ceasta-noapte/ "Preasfintitul Damaschin avea de mai mult timp o infectie in gat si pentru ca in a doua zi de Paste i s-a facut rau in timpul slujbei de resfintire a bisericii din Milosesti, s-a decis sa mearga la o consultatie amanuntita la Bucuresti. Inainte cu o ora de vestea mortii, maica Emilia a stat de vorba cu preasfintitul Damaschin iar acesta se simtea bine. " Vedeti fratilor de aia nu e bine sa stati cu infectii netratate la gat multa vreme ca faci atac cerebral! Sa ma ierte parintele diacon ca am scris asa ceva aici.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Înmormântarea va avea loc mâine 26 aprilie la ora 11 la Catedrala din Slobozia, iar slujba va fi oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. 

Veșnica lui pomenire ! + 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

*Rectificare : Astăzi 26 aprilie

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Hristos a înviat!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Patriarhia Romana a pierdut doi ierarhi de inalta tinuta . Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i numere cu cei drepti ai Lui intru a Sa Imparatie Cereasca!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in Imparatia Sa Cereasca!Amin!

"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5)  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Nicolae Steinhardt - 22 de ani de la trecerea la cele vesnice | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 15.05.2017 02:26:52 | 
| Pomenirea lui Gheorghe, trecut la cele vesnice | admin | Slujba inmormantarii | 12 | 22.03.2011 19:50:43 | 
| A trecut la cele vesnice un adevarat parinte | lora73 | Slujba inmormantarii | 7 | 10.03.2011 14:57:50 | 
| 6 ani de la trecerea la cele vesnice a parintelui Galeriu | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 10.08.2009 19:05:14 | 
| PS Dorimedont a trecut la cele vesnice | ierom_petru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.01.2007 00:52:30 | 
| 
 |