![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt cine sunt si nu mli-e rusine cu asta.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce vi se pare ridicol. In alte tari se fac in mass-media campanii de a informa oamenii asupra acestor pericole. Ce am putut sa aflu, m-am ingrozit.
Ne-o ajuta Dumnezeu, e adevarat, dar cei cu gand rau tot lucreaza. Daca i-ar opri pe ei! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Cristi vroia sa zica de mine, de ce ziceam eu, de tristetea mea de cum au fost folosite informatiile pe care le-am dat deschis. In fine, eu asa am luat-o.
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, una e credinta, si alta e expunerea la pericol. Stii, liberul arbitru...
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca stii ceva in acest sens, fii buna si ne informeaza si pe noi despre ce e vorba. Probabil ca nu ne putem inchipui la ce poate duce mintea celor pusi sa faca rele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar Dumnezeu ne veghează și ne apără pe cei ce credem în El, și apoi am mai vorbit noi de treaba asta. Cel puțin, eu nu m-am ferit, mai ales că se știe cam pe unde locuiesc și mai ales la ce Biserică mă duc. În rest, pe messenger nu mai stau nici o secundă, iar e-mailurile le citeșc doar pe cele cu știri. Tot netul meu, aici pe acest site se rezumă. Cine vrea să-mi facă rău, să mă aștepte când ies din Biserică. În rest: Slavă lui Dumnezeu pentru toate !
|
|||
|
|||
![]()
Tu scrii:
Occupation profsoara de religie (crestin ortodoxa) Acest lucru nu poate corespunde adevarului, deoarece Belgia e majoritar catolica (75%) si 25% protestanta. Iertare de off-topic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei uite, eu de aceia am luat, in cele din urma, pozele de pe net...nu ca mi-ar fi frica, dar m-am gandit ca m-a deocheat careva ! ! !
![]() Se poate ? Nu stiu, dar parca prea erau "ochioase "
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este bine, ori nu? | sorinas | Generalitati | 11 | 29.05.2014 14:08:29 |
nu este bine si nici util... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 10.06.2011 14:49:36 |
este bine sau nu? | ionela larisa | Botezul | 11 | 04.04.2011 03:11:01 |
Este bine sa fii o persoana directa? | alexdu | Generalitati | 11 | 04.02.2010 22:17:26 |
Este bine ce vreau sa fac? | miti29 | Nunta | 9 | 01.06.2008 12:54:30 |
|