Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2009, 20:40:00
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
CELE OPT PRICINI DE NEPUTREZIRE A MORTILOR
V. Când vei gasi mort în groapa neputred si n-au putrezit nici hainele pe el, nici sicriul, nimic, nimic, si-i creste barba, cum s-a întâmplat la cel de la Husi, si-i cresc unghiile, acesta a facut nedreptati si a furat. Acesta nu putrezeste pâna nu-l dezleaga un arhiereu. Iar daca îl dezleaga si arhiereul si tot nu se desface, atunci el este blestemat de saraci, fiindca a luat avere de la saraci. Si pâna nu dau neamurile lui înapoi atât cât a luat el, nu putrezeste si tot în iad se munceste si nici arhiereul nu-l poate dezlega.
Sa-l faca bucati si sa-i dea foc,sa vezi atunci cum putrezeste. Nu mai ramane nimic din el. Deci posibilitati exista. Dar deh,mai fac si ei putina audienta cu el.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 22:28:04
eduardd
Guest

Implicit

Si eu gandesc la fel Dorina. E cumplit! Indiferent ce a fost acolo..infdiferent ce este acolo Nu trebuiau sa faca din asta un motiv de "stirea de la ora 5". Da, mortul e mort,( Domnul sa-l odihneasca..saracul de el) dar sa vedeti cum vor specula acum stirea.. deja unii spuneau ca s-a dat la evanghelisti inainte de a muri si de aceea este asa. Pastorul lor a spus ca este mantuit si ca de acea este asa.. Acest caz nefericit se va transforma (din pacate) intr-un nou motiv de "aruncatul pisicii" in curtea vecinului. Pentru ca la urma urmei, nu stim noi judecatile Lui Dumnezeu. Nu stim noi daca era sau nu ortodox, nu stim noi daca este sau nu mantuit, nu stim nimic. Si chiar de am sti...tot NIMIC stim. De aceea, pentru asemenea 'stire" nu pot spune decat...pacat...pacat...pacat...ca am uitat sa fim inainte de toate Oameni.. stiu..."carcotasii" de serviciu vor spune..asta-i Romania..ce pot sa fac? raspund trist..DA! SI asta e ROMANIA..
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 22:40:23
Nevrednicul
Guest

Implicit

Da mai dar daca nu dadeau la TV noi cum am fi stiut de el? Pana la urma urmei e o minune (nu zic ca-i neaparat ceva sfant acolo),e ceva iesit din comun. Dar asa este,e loc de interpretari.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 22:42:57
eduardd
Guest

Implicit

Minune e si faptul ca eu sau tu traim acum. Tot timpul se petrec minuni in jurul nostru si cu noi, dar asta nu inseamna ca trebuiesc mediatizate. Acum poate eu gresesc dar asa gandesc.
Bucurie!
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 23:02:00
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Minune e si faptul ca eu sau tu traim acum. Tot timpul se petrec minuni in jurul nostru si cu noi, dar asta nu inseamna ca trebuiesc mediatizate. Acum poate eu gresesc dar asa gandesc.
Bucurie!
Asta am vrut si eu sa scriu initial: este o minune ca noi existam. (Dar am renuntat, crezand ca nu voi fi inteleasa)
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 23:12:02
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Iar distorsionati definitia cuvintului minune?
Ce poate intelege un incepator mai slab de inger care citeste ca o minune este faptul ca traim iar de trait traim ca sclavii nefericiti conform articolului lui Jenica.

Atunci bucatelele de carne trimise de Dumnezeul lui IZRAEL lui Sf Ilie ce mai este? O SUPERMinune?
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 23:13:10
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Eu ma intreb cumde nu le era sila sa puna mana pe un om mort de 28 de ani!
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 23:22:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Întrebare de baraj pentru grupa mijlocie !
Vechi 23.06.2009, 23:27:52
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Ai ca ai fost draguta la faza asta!

Scumpa noastra zoridezi, noi PUPAM in fiecare duminica moaste moarte de sute si MII de ani si crezi ca o sa ne sinchisim sa atingem prospaturi de citiva ani?
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 23:29:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ai ca ai fost draguta la faza asta!

Scumpa noastra zoridezi, noi PUPAM in fiecare duminica moaste moarte de sute si MII de ani si crezi ca o sa ne sinchisim sa atingem prospaturi de citiva ani?
Adică trufandale ?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arhitectura bisericilor: dupa canon sau dupa gust? windorin Arta bisericeasca in general 247 19.09.2015 00:15:06
Recaderea de dupa fallen Impartasania (Taina Euharistiei) 17 12.05.2012 20:57:32
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 8 27.06.2011 23:03:13
Ce ramane dupa noi? Ioan_Ciobota Generalitati 0 22.09.2008 19:27:45
Dupa 20 de ani. Ioan_Ciobota Generalitati 10 22.08.2008 11:33:25