![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@razvan; paii cum spune si mirela, sigur ca daca ar fi sa iei acolo toate mesele ar fi un dezastru, dar asa din cand in cand nu cred ca face chiar asa rau.
Problema este excesul.. Daca ai manca la toate mesele ciorba grasa sau mancare de fasole cu slanina romaneasca neaosa, cum ar fi?
|
|||
|
|||
![]()
De regula ocolesc fast food-urile, mai ales cele ordinare din coltul blocului, sau mai stiu eu ce regiune, caci s-au cam impanzit. Nu am incredere in produsele lor sub nici o forma, plus ca-ti pune o felie de sunca de citesti ziarul prin ea, cu o chifla de 100 de ori mai mare...nu stiu ce este aia ?
La McDonald's la noi am mancat doar de vre-o doua ori in zece ani, odata chiar am aruncat hamburgerii, o porcarie adaptata dupa tara, bine-nteles . Am mancat de cateva ori la Mac in Japonia si nu se compara. La KFC la noi nu am incercat, preturile sunt exorbitante . Oricum, nadejdea ramane la manutele mele cu care gatesc in fiecare zi, cu aproximatie .Uneori mai cumpar mancare gatita din supermarket, doar ocazional. Nu sunt o ecologista convinsa in ceea ce priveste alimentatia, dar pe baietelul meu nu l-am obisnuit nici la Mac si nici cu sucuri, de altfel, nici nu le agreeaza, pentru el, setea inseamna apa, iar sucul doar un moft dulce.
|
|||
|
|||
![]()
MacDonald's este o mancare artificiala, fabricata ca sa-ti fie foame si mai tare dupa ce-ai mancat. Un hambugher de la ei nu satura deloc si parca asi mai manca unul dupa primul. Mai buna e mancarea noastra traditionala, cu care stramosii nostri s-au indestulat multumind lui Dumnezeu. Nimic nu se compara cu mirosul painii pe vatra si al legumelor din gradina bunicii. Sa ne ferim de aceste mancaruri pline de coloranti sintetici si euri. Imperialismul american se extinde nu cu arma in mana, ci prin stiluri de viata, muzica, filme, imbracaminte, consumatorism. Sunt pentru initiativa de a inchide Macurile.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
puterea rugaciunii | mihaisepo | Rugaciuni | 5 | 24.02.2011 15:11:06 |
Puterea rugaciunii | Rodica50 | Generalitati | 20 | 02.02.2011 11:19:37 |
Puterea iertarii | ladyanda | Generalitati | 17 | 11.12.2010 14:09:58 |
Puterea cuvantului | jenica | Generalitati | 25 | 10.08.2007 15:02:53 |
|