![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca tot timpul,mintea este preocupata sa diferentieze binele de rau,sorteaza,alege,calculeaza...si toate astea vin din cauza lui ''EU STIU''.In momentul in care NU MAI STI,ochiul tau devine curat si toate devin curate in jurul tau.Iar cele postate de mine aici pe forum,nu fac altceva decit sa intareasca credinta si nicidecum sa o clinteasca.Si daca nu iti este cu suparare,am sa postez si o scurta rugaciune compusa si rostita in tandem cu Tatal nostru de nenumarate ori : Doamne Dumnezeul meu,pe genunchi vin ,in fata Ta smerit,si din nou I-ti cer sa-mi dai in aceasta zi,dorinta si chemarea de a merge pe Calea ta.Vreau sa-mi dai dorinta Doamne,vreau sa-mi dai chemare.Vreau sa-mi dai seninatate si liniste Doamne,sa ma bucur de dorinta pe care TU m-ai dat-o si de lucrurile Tale.Doamne mareste-mi credinta,Doamne da-mi intelegere si intelepciune,Doamne da-mi putere si ajutor pe calea ta.Doamne,vreau sa fiu atent la gura mea,vreau sa fiu atent la gindul meu,vreau sa fiu atent la tot ceia ce fac,vreau sa-mi ingrijesc trupul.Doamne vreau sa fiu constient de atentia pe care TU mi-a dai. Amin Ps: cind simt ca devin dependent de ARCHANGHEL parasesc forumul.Adevarul nu are nevoie de sprijin.Se releva singur prin INTELEGERE.Nu este o pozitie ce TREBUIE aparata. Last edited by archanghel; 10.08.2009 at 00:00:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi se par aici niste influente yoghine sau radiestezie cumva.
Apropierea de biserica lui Hristos se face numai prin ascultarea de parintii bisericii ,duhovnici , nu prin formarea unei pareri personale. Este aici si multa mandrie ,trebuie si asta vindecata ca altfel la o doza prea mare de mandrie putem cadea in ratacire ,ne inchipuim sfinti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Obiceiul omenesc cu painea si vinul carora le este atribuita calitatea de "Pasti" | doctor_faustus | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 27 | 31.03.2011 11:11:44 |
Despre sufletul nostru | patinina34 | Generalitati | 31 | 10.03.2009 21:32:57 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
|