![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai suntem in Evul Mediu, iar razbunarea nu are nimic in comun cu crestinismul!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica, "ce te poti astepta de la Mazare"? Este primarul orasului Constanta! Chiar sa nu avem nici o pretentie de la un primar de oras mare?!? Prea multa toleranta din partea noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred totusi ca intre uniforma germana si cea turceasca nu se poate pune semnul egal.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ceea ce stiu. De la revolutie incoace s-au facut nenumarate greve in invatamant pentru marirea salariilor. Se obtineau multe promisiuni, dar marirea salariilor ioc - un 3%, sau 5% in transe care oricum nu imbunatateau situatia profesorilor deoarece preturile cresteau si ele. Cele mai multe greve au esuat tot din pricina profesorilor neuniti in cauza comuna! Unii isi luau concedii medicale pentru a nu pierde salariul, altii se duceau la scoala (chiar daca faceau parte din sindicat) si semnau condica, tineau orele. Si copiii erau zapaciti ca se faceau unele ore, iar altele nu. Cand s-a propus inghetarea anului scolar pentru a-i averiza pe guvernanti ca invatamantul este totusi o prioritate nationala, tot dintre profesori s-au gasit multi care sa se opuna! Neuniti suntem, de aceea "lasa-ma sa te las" triumfa! |
|
||||
|
||||
![]()
Am ajuns sa avem oameni care isi permit orice si oricand. Si fara prea mare efort. Cum? Prin a nu mai sta pe ganduri. Iar Mazare a invatat sa nu mai stea pe ganduri.
Eu nu pot sa fac anumite lucruri fara sa nu ma gandesc la consecinte, la semeni. Nu sunt singur in lume si am alta constructie - ceilalti imi pot deveni frati. Conditia e ca eu sa nu le fiu un strain. Iar Mazare, prin tot ce face a reusit sa-mi fie un strain. Poate ca asta si-a dorit. Deci, a reusit. |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai au fost prezentate imagini cu Radu Mazare in costum de nazist pe unul din canalele nationale franceze. S-a comentat indelung apoi, la o masa rotunda.
Philippe imi spunea serios: "Nu e vina ta, dar pentru ca esti romanca, iar scena asta s-a petrecut in Romania, s-ar putea sa se uite vecinii ciudat la tine de maine!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Oricum romanii au avut dintotdeauna o imagine tare 'draguta' in occident. Prevad un viitor tare sumbru al tarii, daca nu se potolesc 'smecherasii' nostri ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa e si cu pacatele noastre, nu putem niciodata sa le apreciem in mici si mari. Ele toate au consecintele lor... |
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa e, sau cum zice Parintele Arsenie Papacioc: "orice pacat mic, este un pacat mare. Orice sarpe mic, e un sarpe."
Last edited by zoridezi; 22.07.2009 at 21:06:15. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca stie cineva... | florin_7vl | Generalitati | 3 | 21.09.2010 16:12:35 |
Daca stie cineva | sunsray | Mari Duhovnici si predicile lor | 7 | 16.10.2009 23:33:43 |
Daca stie cineva | sunsray | Generalitati | 3 | 14.08.2009 00:24:45 |
daca poate cineva sa ma ajute | virgil1 | Generalitati | 14 | 30.05.2009 21:51:10 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|