![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[/quote] Si ma mai intreb cum trebuie sa fie de fapt, pana la urma credinta:
- usoara, s-o practici usor si cu placere? - grea, incomoda, sa te chinui, sa nu faci cu placere? - s-o faci cu forta? - sa fie logica, s-o poti intelege? - sa fie complicata si incuiata, fara informatii Si ce sa faci cand ai probleme si indoieli? Ce bine ca tu, sau altii nu le au si le este usor! Bravo voua![/quote] - sa fie grea, incomoda, cu chinuri Trecand prin chinuri si durere iti dai seama cat e de important Dumnezeu pentru tine, iar rasplata va parea mult mai mare la sfarsit... - sa fie logica Daca n-ar exista informatii, prea putini oameni si-ar pastra credinta pana la sfarsit... Cand am indoieli ma rog pentru a mi se lumina mintea... Cand am probleme ma rog mai mult ca de obicei si petrec mai mult timp in locasurile sfinte... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsurile, sper sa fie de vreun folos. - putin in copilarie si adolescenta, 'constient' apoi - oarecum, de la bunica si de la mama - duhovnicul - o multitudine, care probabil se pot defini ca 'mila lui Dumnezeu' - la inceputul facultatii - cele ale Sfintilor Parinti - cele de mai sus - mai ales in sensul parintelui Steinhardt: 'Domnul cand da, da ca boierul' - nu am inclinatie spre istoria religiilor Am mai urmarit dialogurile de pe forum ale Dvs. Exista perioade de inceput, de incercari, la toata lumea, care pot veni uneori chiar de la oameni de la care nu te astepti. Peste toate se poate trece, cu putina vointa si cu ajutorul lui Dumnezeu. M-as bucura si va doresc sa gasiti in Ortodoxie cele 'de toate' pe care le-am aflat si eu: libertate, dragoste, mila, ordine, discernamant ... Poate doar de 'sapat' putin ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un chestionar cosmologic original | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 151 | 04.12.2012 20:55:57 |
Chestionar: Cine s-a rugat ca Hidroelectica si Romgaz sa ramana romanilor? | spre_rasarit | Generalitati | 6 | 11.02.2012 15:20:43 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Legat de juraminte | NicoletaN | Generalitati | 3 | 07.06.2010 15:32:51 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|