![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca toti sunt de parere cu mine cand spun ca incestul este dezgustator, insa as dori putina lamurire cu privire la anumite probleme legate de incest in crestinism....cum ar fi....in Facerea, cap. 19, versetele 32-38:
32. Haidem dar să îmbătăm pe tatăl nostru cu vin și să ne culcăm cu el și să ne ridicăm urmași dintr-însul!" 33. Și au îmbătat pe tatăl lor cu vin în noaptea aceea; și în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstă, a dormit cu tatăl ei și acesta n-a simțit când s-a culcat și când s-a sculat ea. 34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstă către cea mai tânără: "Iată, eu am dormit astă-noapte cu tatăl meu; să-l îmbătăm cu vin și în noaptea aceasta și să intri și tu să dormi cu el ca să ne ridicăm urmași din tatăl nostru!" 35. Și l-au îmbătat cu vin și în noaptea aceasta și a intrat și cea mai mică și a dormit cu el; și el n-a știut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea. 36. Și au rămas amândouă fetele lui Lot grele de la tatăl lor. 37. Și a născut cea mai mare un fiu, și i-a pus numele Moab, zicând: "Este din tatăl meu". Acesta e tatăl Moabiților, care sunt și astăzi. 38. Și a născut și cea mai mică un fiu și i-a pus numele Ben-Ammi, zicând: "Acesta-i fiul neamului meu". Acesta e tatăl Amoniților, care sunt și astăzi. wtf is this?...cum poate fi biserica impotriva incestului cand in biblie este asa ceva? si inca ceva....cum va puteti explica faptul ca din adam si eva...singurii oameni pe pamant...se poate ajunge la 6,5 miliarde de oameni de astazi fara incest???....feelin' me?...gettin' my drift? chiar as dori putina lamurire... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva mai rar - poligamie si incest in Romania | horatiu.miron | Generalitati | 9 | 05.12.2011 21:36:39 |
Specia umana perpetuata prin incest? | voxdei55 | Generalitati | 4 | 08.02.2010 12:46:52 |
|