![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este a 3-a varianta.Problema este ca unele manastiri sint axate preponderent spre exterior si mai putin spre interior.Iar dintre cele stabile spre interior nu am ales inca,prefer un schit dar nu cred ca sint considerat vrednic de schit (eu zic ca da) si apoi mai exista atasament fata de lume si credinta ca se poate si intre oameni,si o urma de chemare spre polul opus si o speranta firava ca...etc,etc.Un lucru este cert:simt ca nu mai rezist mult timp.Daca cauti deslusiri despre ce stari traieste unul care se sinucide in urma pierderii prietenei iubite sau o ''ea'' care se sinucide din aceleasi motive,atunci vei sti ce stari suport.Le-am observat,le-am analizat,eu sint cobaiul si rezultatul este ca doar reusesc sa le stapinesc,dar NU SA LE ELIMIN,iar pentru asta trebuie sa fiu tot timpul cu garda sus si aceasta atentie constanta se face cu mare,mare consum de energie.Uneori sint epuizat,ca de exemplu astazi,cind mi-am permis 2 ore de relaxare a atentiei si acum platesc pentru ele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
referitor la fraza cu perceperea desfranarii fostei sotii, n-am prea inteles ce vrei sa spui, poate explici. Doamne ajuta si nu uita ca Dumnezeu te iubeste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In lume cred ca o sa iti fie mai greu daca nu te casatoresti, caci vezi tu, oamenii sunt foarte superficiali si rautaciosi si daca nu esti cu ei, esti impotriva lor. (eu te inteleg perfect, dar altii s-ar putea sa te considere un ciudat) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Canonul mic taie mandria mare. Last edited by cristina2012; 10.08.2009 at 01:40:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vindecarea se produce doar prin schimbare de context (contextul este orasul in care traiesc).In aceste cazuri,psihiatria,nu are capacitatea de vindecare,poate anula efectul dar inlaturarea cauzei nu este posibila.Ea se petrece doar prin gratia lui Dumnezeu.Sau prin schimbarea chipului fapturii,se linisteste totul. Anturaj nu exista,nu sint atras de alte discutii.Omul flamind vorbeste numai despre mincare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ortodoxia inseamna iubire ,descoperirea eului si vindecarea lui ,fapte bune. Exista rugaciuni ,paraclise ,psalmi ,slujbe de vindecare(sf.Maslu). Mantuitorul ne indeamna sa nu fim fatarnici ,deci sa fim deschisi sufleteste cu cei din jur. Deci sa nu gandim rau de ei pentru ca zimbetul pe care il avem sa fie unul real ,din dorinta de a ne apropia ,nu unul de convenienta. |
|
||||
|
||||
![]()
Si,totusi,ce te-a facut sa te casatoresti cu o femeie pe care nu o iubeai?Nu crezi ca aici a fost prima ta greseala?
Deasemenea,daca nu o iubeai,pentru ce anume te-a ranit atat de mult infidelitatea ei? Calugaria,in cazul tau,imi pare iesita din discutie: te duci intr-un astfel de loc pentru ca esti total dedicat lui Dumnezeu,nu pentru a pune un pansament pe rana deschisa.Nu oricine poate duce o astfel de cruce in spate... Te-ar ajuta mult si terapie la psiholog pe langa un duhovnic,sa te inconjori de cat mai multe lucruri pozitive,sa socializezi. Pentru ce spui ca este imperativ necesar sa schimbi orasul?Poate,te poate ajuta,dar nu cred ca de asta depinde vindecarea ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Schimbarea contextului (locul unde traiesc) ajuta la schimbarea credintei mele ca sint ciudat,intretinuta si de suficient de multi oameni din jur.Ies in oras si privesc si in timp ce privesc in jur ma observ pe mine ca privesc suspicios,crispar ca atitudinea emana neincredere..etc.Schimbarea contextului ajuta la schimbarea atitudini mele care tinde sa-si sa se intareasca in subconstient.Ma rog..mai vad,deja a iesit soarele,citeva zile la riu ajuta. Last edited by archanghel; 10.08.2009 at 11:41:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vointa trebuie directionata intr-un sens pozitiv ,si fara smerenie nimic nu facem. Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
NEVOIA DE DIALOG | iosif | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 253 | 10.01.2013 23:51:18 |
Nevoia credintei | Kronos | Generalitati | 16 | 26.06.2011 17:17:25 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
nevoia de credinta | oni91 | Teologie si Stiinta | 6 | 18.01.2008 18:01:36 |
Nevoia de Hristos | danyel | Generalitati | 10 | 09.03.2007 14:45:15 |
|