![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
silverstar
Si mai spun ca viata mea nu este deloc un secret...dar nici nu cred ca este atat de importanta incat sa mi-o expun neantrebata...nu de alta dar nu vad de ce trebuie sa oblig pe cineva sa citeasca ceva ce nu-l intereseaza...si pt tine mai divulg un secret..viata mea s-ar putea sa apara cat de curand intr-un roman...amanunte voi da la momentul respectiv...deci,cine este interesat poate afla si amanunte despre mine in viitorul apropiat...ca,normal imi voi face reclama aici ca sa-mi vand romanul.:p |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ai inteles: am intrebat de viata intima, ceea ce e cu totul altceva. Credinta, iubirea de Dumnezeu este, de asemenea, un lucru extrem de intim, de personal si nu umbli cu surle si trambite sa ti-o faci cunoscuta. Intrebarea, insa, e de ce? Ce urmareste acea persoana care striga, cu poalele in cap, cat de mult iubeste, cat de credincioasa este!... Invata sa citesti oamenii printre randuri! E greu, e foarte greu... sa vezi intotdeauna de dupa sticla sau prin sticla...
|
|
|||
|
|||
![]()
:D :D :D
Adevarul este ca nu m-a interesat niciodata sa demontez un monitor sa vad ce este de dupa sticla iar prin sticla,trebuie sa-ti dau dreptate,mai eles cand sticla este fumurie sau heliomata :D... De preferat ,prefer sa citesc toate randurile,nu printre ele...asta ca sa inteleg ce si cum...iar eu nu am vazut pe nimeni pe acest top ca si-a ridicat vreo poala sau vreo toala...am vazut numai raspunsuri la intrebarea topului :"Ce este Hristos pt noi?" "am intrebat de viata intima, ceea ce e cu totul altceva" Si acum spune-mi tu te rog...ce este viata intima?...ca poate eu am inteles altceva si in ziua de azi viata intima o insemna cine stie ce...eu am terminat cam de mult cele 4 clase si..ma intelegi...:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cand esti intrebat: De ce o iubesti? la o astfel de intrebare nu numai ca ti-e greu sa raspunzi, dar nici nu poti sa raspunzi, pentru ca aceste lucruri nu au explicatie. Si aici e vorba de o persoana care poate fi vazuta, cunoscuta, fiecare isi poate da cu parerea (desi nu prea conteaza), dar ce sa mai zic de atunci cand e vorba de Cineva nevazut, pe care putini Il cunosc si in orice caz nu toti Il cunosc la fel ca tine. In cazul acesta tot ce pot zice e ca Il iubesc, pentru ca asa simt. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca Theodor a fost mai explicit ca mine si a reusit sa exprime mult mai bine ceea ce eu insami simt.
|
|
|||
|
|||
![]()
theodor
Da...frumos spus...trebuie sa recunosc.:) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am zis ca Domnul e Prea Dulcea mea Dragoste....dar nu e vorba de faptul ca L-as fi iubit eu macar un pic pe El...oh nu!!!!Eu n-am ajuns sa-L cunosc macar un pic...apoi sa-L iubesc nici vorba.....Insa El ma iubeste cu siguranta...asta o simt mai ales de cite ori cad...si credeti-ma ca ma intorc de la El , si cad , si ratacesc zi de zi,clipa de clipa...si ma mir si eu ca El ma rabda atit...:(
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor,iubiti-va aproapele mai mult decat credeti ca o faceti,si iubirea de Dumnezeu va veni inevitabil mai puternica.Cu adevarat este o fatarnicie sa spun ca Dumnezeu este totul pentru mine,si iubirea vietii mele,atata timp cat pe cei din jurul meu pe care-i vad,ai simt,ai aud....ai ignor!Credeti-ma cele mai credincioase "prietene" ale mele,sunt totodata si cele mai neiertatoare,intolerante si mandre.Asa ca eu sunt satula de teorii prea frumoase ca sa fie adevarate,vis-a-vi de exprimarea nemarginitei dragoste pentru Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de prietenele tale "credincioase", sa nu fie o credinta superficiala, ceva de genul eticheta de crestin, dar inauntru borcanul gol, sau plin cu mizerie. Nu confunda Ortodoxia cu ortodocsii. Dar fii in cautare si vei gasi si ortodocsi cum trebuie. Trebuie numai sa ai ochi sa-i vezi si inima sa-i simti. Si mai trebuie sa te asemeni putin si tu cu ei. Eu inteleg perfect nemultumirea ta, pe care si eu am trait-o la un moment dat in viata mea, dar asta m-a determinat sa ma uit mai mult spre mine si sa vad unde sunt problemele in adancul meu si sa iau aminte sa le rezolv. Sa invatam de la toti si de la toate. Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|