![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi-a aparut o tiganca si tot insista sa-mi ghiceasca si tot insista si insista, si am zis pai bine, dar n-am bani. Si s-a dus
![]() ![]() ![]() ![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca sunt mai multe variante la povestea ta:
1. cineva prin intermediul tigancii i-a facut farmece, si ea, dornica de inavutire, a zis ca sa scoata niste bani si de pe tine, incercand sa te impresioneze cu cunostintele ei 2. habar n-are de vrajitorie, doar a dedus cele intamplate, si tot dornica de inavutire a zis ca sa scoata niste bani si de pe tine, incercand sa te impresioneze cu cunostintele ei, adica sa mergi sa iti rezolve ea problemele. Eu zic sa vb cu un preot si sa fugi de ele cat vezi cu ochii Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba cu ghicitul, iti recomand cartea lui Tucu Popovici, "Marele bulibasa"; eu m-am amuzat copios. Ps: sunt si slujitori ai diavolului care chiar au puteri sa faca rau oamenilor
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
22 APRILIE **De Ziua Pamantului, vezi cum arata Terra din spatiu! | Caroline_37 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 23.04.2009 19:22:01 |
|