![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate nu am liberul arbitru atunci cand visez, ci sunt doar un simplu spectator care nu poate influenta cu nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
cand esti atacat in somn,fa asa:vei rade,da e practic!lipeste pe corp bilete cu rugaciuni,cu formule scurte.hm,ce zici?tu nu faci nimic,lucreaza rugaciunile!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar... e totusi o sugestie interesanta. O sa incerc! |
|
|||
|
|||
![]()
mi-a venit in cap azi,da nu e o idee rea daca te gandesti.trebuie cumva sa te aperi cand dormi atunci cand stii sigur ca esti atacat!am avut un episod in care dormeam si simteam pe mine o greutate fantastica si nu ma puteam misca,si mi-am zis in somn ca de nu ma trezesc,voi muri!probabil ca te pot ucide aceste entitati ce te calaresc in somn!nu stim noi cu ce se mananca multe fenomene,le descoperi doar experimentandu-le!asta daca mai scapi cu viata!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ne-a sfartecat trupul, dar sufletul nu ni-l poate distruge. |
|
|||
|
|||
![]()
nu draga,nu ni-i frica,abia asteptam sa crapam,da de ce sa te parcheze dracul pe celalalt taram?n-am inteles!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dracul nu ne omoară pentru că asa vrea el si nu ne ia când vrea el. Astea sunt încercări foarte grele, într-adevăr, dar a-i atribui lui o putere mai mare decât a lui Dumnezeu e mare păcat. Am mai spus, astea sunt lucruri îngăduite de Dumnezeu (de ce, de ne ce, El stie si noi trebuie să trecem prin ele cu nădejde si cu pravilă zilnică). Nu sunt ideile mele, sunt ce învată Biserica si Sfintii Părinti. Dracul e un tolerat. Asta o spune Părintele Arsenie Papacioc. Apropo de lipitul biletelelor si spusul formulei „Crucea lui Iisus să intre în tine” - să stii că am încercat. Nu merge. Nu stiu de ce. La tine e altceva, probabil în cazul tău asa trebuie, asa merge - persoanei respective i s-a dat asta pentru ea, dar nu merge neapărat si în cazul altora. Pentru că fiecare are ispita lui, cu altă formă si o altă intensitate si un alt traseu de remediere. Eu nu am genul ăsta de „lupte” vizibile cu ei (sper să mă ferească Dumnezeu). Rămân la părerea (nu a mea, ci a Bisericii): nu solutiile de moment te scapă, ci tinut de pravila de rugăciune zilnică, mers la slujbe, dat pomelnice/acatiste etc. Si nu pierdeti nădejdea. Ideea că „te omoară dracul” e tot de la drac. Asa se joacă ei cu mintea si sufletul omului, ca să se îngrijoreze si să i se facă frică. Scopul final este să împingă omul la deznădejde. Aici e păcăleala. Trebuie evitat lucrul ăsta cu orice pret. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, colaps, poza pe care ai postat-o ilustrează perfect stările pe care le-am avut eu - si nu o dată, de foarte multe ori. La mama ta probabil că a fost vorba de un atac usor; sunt grade diferite, la mine a durat ani. Si acum mi se mai întâmplă din când în când (acum sunt alte lucruri, a schimbat „tactica”). Dracul încearcă la toti dar probabil nu la toti îi merge. Iar un atac persistent, care durează ani, e semn de vrăji/farmece. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am gasit si un documentar despre asta (in engleza): http://www.youtube.com/watch?v=PPMUz...eature=related Pana si multa lume de la comentarii au spus ca vad o femeia batrana sau fiinta similara sugrumand/lovind etc. Mi se pare uluitor ca foarte multi oameni au aceeasi experienta, si cu toate acestea stiinta nu are nici o explicatie sigura pentru acest fenomen. Apropo, ai facut sfestanie? Sau ai incercat sa pui o icoana langa tine / un crucifix sub perna? Sa pui la un difuzor sau pe calculator o caseta / fisier ceva cu rugaciuni sa mearga noaptea ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea de la gat | colaps | Generalitati | 14 | 02.03.2014 23:59:31 |
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica | camy_d | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 19 | 14.04.2011 04:23:25 |
Crucea | Ioana-Andreea | Secte si culte | 70 | 13.01.2011 19:58:47 |
crucea celtica | oncioiu | Generalitati | 4 | 14.10.2010 11:11:57 |
|