Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2009, 18:52:07
antoniap
Guest

Implicit

Parintele Arsenie Boca atrage atentia familiilor (persoanelor) care fac avorturi ca, din aceasta cauza, au pagube. Daca e asa, atunci totul sa inceapa cu spovedania. Rugaciunea si milostenia e absolut necasara. Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2009, 11:37:19
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit draga evalon

imi pare rau pentru necazul tau, dar sper ca dupa rugaciune Dumnezeu sa te ajute sa te ridici la bine din nou. Domnul prin caile Lui miraculoase ne ajuta pe toti care ne inchinam la El cu ruga si durere in suflet. El ne alina si ne duce bucurie inapoi in viata noastra.
Doamne ajuta!!!
Reply With Quote
Vechi 29.10.2009, 11:44:35
OmuBun
Guest

Implicit

Stiu ca este grea dezamagirea ca cel in care ai avut incredere ca e om de cuvant, acum isi arata adevarata fatza! Ceea ce vrei tu sa faci nu vine dintr-o judecata a inimii , ci a mintii.
Iti spun din proprie experienta: nu am alergat niciodata dupa comori, iar cand am dat am dat. Uneori am primit, alteori nu. Dar pentru atunci cand nu am mai primit de la datornic, mi-a dat Dumnezeu inapoi mult mai mult decat dadusem eu. Nu fi patimas si nu privi cu parere de rau. E posibil ca omul sa ti-i restituie intr-o zi, dar in tot acest timp tu te-ai incarcat cu ura si durere, iar singurul castigat de aici va fi diavolul. Nu gandi negativ. Fa pace cu tine si vei fi uimit de imprejurarile in care te vei afla, primind ceea ce meriti, inzecit. Conditia ar fi sa si recunosti ca, fara Dumnezeu, nu ai fi reusit sa aduni nici banii dati lui si nici pe cei care urmeaza sa-i primesti dupa cele intamplate. Mai citeste odata cele de mai jos!!

Citat:
În prealabil postat de sashio Vezi mesajul
Iar vouă celor ce ascultați vă spun: Iubiți pe vrăjmașii voștri, faceți bine celor ce vă urăsc pe voi;
Binecuvântați pe cei ce vă blestemă, rugați-vă pentru cei ce vă fac necazuri.
Celui ce te lovește peste obraz, întoarce-i și pe celălalt; pe cel ce-ți ia haina, nu-l împiedica să-ți ia și cămașa;
Oricui îți cere, dă-i; și de la cel care ia lucrurile tale, nu cere înapoi.
Și precum voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi asemenea;
Și dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Căci și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei.
Și dacă faceți bine celor ce vă fac vouă bine, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii același lucru fac.
Și dacă dați împrumut celor de la care nădăjduiți să luați înapoi, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii dau cu împrumut păcătoșilor, ca să primească înapoi întocmai.
Ci iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine și dați cu împrumut, fără să nădăjduiți nimic în schimb, și răsplata voastră va fi multă și veți fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulțumitori și răi.
Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru este milostiv.
Nu judecați și nu veți fi judecați; nu osândiți și nu veți fi osândiți; iertați și veți fi iertați.
Dați și se va da. Turna-vor în sânul vostru o măsură bună, îndesată, clătinată și cu vârf, căci cu ce măsură veți măsura, cu aceeași vi se va măsura.

Roagate lui Dumnezeu ca sa-l poti ierta pe acel prieten si mai mare bucurie vei avea...
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 17:33:09
evelon evelon is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.10.2008
Implicit imi este frica

am vrut sa incep sa citesc acatisul sfantului mina , unde locuiesc eu este si o biserica care ii poarta hramul, dar parca imi este frica. Poate pentru ca simt atata ura pentru aceea persoana care imi face atata rau incat imi e frica ca ruga mea sa nu fie cu alt scop. imi este greu sa iert ce a facut, l-am ajutat la greu si acum cand eu am nevoie de ajutor imi rade in nas si ameninta.
vroiam sa va mai intreb ceva pentru linistea si pacea in casa , pentru o viitoare casnicie , pentru inlesnirea relatiilor ce se poate citi?
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 17:54:08
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de evelon Vezi mesajul
am vrut sa incep sa citesc acatisul sfantului mina , unde locuiesc eu este si o biserica care ii poarta hramul, dar parca imi este frica. Poate pentru ca simt atata ura pentru aceea persoana care imi face atata rau incat imi e frica ca ruga mea sa nu fie cu alt scop. imi este greu sa iert ce a facut, l-am ajutat la greu si acum cand eu am nevoie de ajutor imi rade in nas si ameninta.
vroiam sa va mai intreb ceva pentru linistea si pacea in casa , pentru o viitoare casnicie , pentru inlesnirea relatiilor ce se poate citi?

Acatistul Sfintei Iuliana din Lazarevo

Cu cat vei ierta mai degraba, cu atat vei fi ajutata de Dumnezeu mai repede. Dumnezeu spune: ,,Razbunarea este a mea." Tu te rogi pentru tine, fara sa ai ura pe nimeni, pentru a putea beneficia de ajutorul lui Dumnezeu Care te va ajuta asa cum va crede de cuviinta.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 17:57:04
antoniap
Guest

Implicit

Acatistul Sfantului Nicolae

Sfantul Nicolae este un mare ocrotitor al familiilor.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 18:00:18
antoniap
Guest

Implicit

Acatistul Maicii Domnului - Pentru impacarea celor invrajbiti

Acest acatist aduce multa pace in suflet.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 18:04:42
antoniap
Guest

Implicit

Acatistul Sfantului Simon Zilotul

Sfantul Simon Zilotul este mirele de la Cana Galileii. Are moaste in Bucuresti, la biserica Podeanu. Este mare ocrotitor al celor care vor sa-si intemeieze o familie. Acatistul Sfantului Duh de asemenea este util.
Reply With Quote
Răspunde