![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare, ce inseamna petitia asta? Adica Patriarhia are nevoie de semnaturile noastre ca sa ia masuri impotriva acestuia???????
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu are ce masuri sa ia patriarhia. Din punct de vedere legal.
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie mai degraba intervenit cu comentarii pe masura chiar pe blogul respectiv. Nu toti care au postat acolo si-au dat seama despre ce e vorba.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am fost cat pe ce sa postez si eu o intrebare "cuviosului", dar apoi am citit cateva din "sfaturile" lui si mi-am spus efectiv ca nu cred ca ma eu nevoie de sfaturile unui asa calugar... mi se parea obscen, intrigant si ca "sfaturile" lui nu prea veneau in ajutorul crestinilor... Uite cateva din replicile citite de mine: "Toate astea, dragă Delia, sunt ceea ce Dan Bitman, unealta Satanei, profețea prin piesa „Vine o zi”. Sunt nespus de mâhnit. La vârsta mea supărări din astea mă doboară. Cred că nu mai e mult și Domnul mă va chema la el, mă va lua dintre drogați, sodomiți și curve și mă va așeza în sânul lui Avraam." "Dumnezeu urăște multe feluri de oameni, dar pe nimeni nu urăște mai mult ca pe homosexuali. Deliciile amorului anal sunt desăvârșit interzise omului, sub sancțiunea petrecerii unei eternități în focurile Iadului. Unii oameni, însă, aleg să batjocorească vrerea dumnezeiască și să se împreuneze animalic, pe la mațul gros, facând-o pe Măicuța Domnului să plângă. Acești oameni reprezintă o amenințare la adresa creștinilor de pretutindeni și este foarte grav că în zilele noastre au câștigat atât de multe „drepturi” pentru ei înșiși. Ești, probabil, familiar cu Sodoma și Gomora, două orașe pline de astfel de păcătoși, pe care Dumnezeu, într-un acces de furie nestăpânită, le-a șters de de pe fața pământului. Sunt sigur ca nimeni nu-și dorește să sfârșească așa. Dar homosexualii de astăzi ignoră acest adevăr istoric și continuă pe calea pierzaniei. Ei uită că Dumnezeu este creatorul universului populat cu sute de miliarde de galaxii, în care noi suntem doar un grăunte. Ei uită că acest Dumnezeu ține cont de gaura în care ți-o tragi, sau dacă mănânci pește în zi de post." "Așa că orice ar fi, să nu facă avort. Pregătește-ți soața de pe acum pentru momentul întâlnirii cu Dumnezeu; mare fericire să fie în casa voastră, în așteptarea momentului, iar tu să fii tare și să reziști ispitei de a suna la 112 când vei auzi strigătele de agonie ale soției. Chemând ambulanța nu vei realiza altceva decât curmarea unei vieți așa cum nu-i place lui Dumnezeu, prin mâinile medicilor atei și criminali, care se substituie Lui în astfel de cazuri." CE FEL DE PREOT SAU CALUGAR AR VORBI IN ASA TERMENI????? "deliciile amorului anal", "sa se impreuneze pe la matul gros", "tine cont pe la ce gaura ti-o tragi".... Apara-ne Doamne de asa diavoli!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Este pur si simplu cineva care isi bate joc de religie. Nu va mai necajiti.
|
|||
|
|||
![]()
Acel blog este o batjocura evidenta la adresa credintei ortodoxe.
Dar cred ca va agitati degeaba.. nebuni ca acesta o sa tot apara. Ii dam prea multa atentie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
semnati petitia de introducere a tvtrinitas | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 20.08.2008 08:34:33 |
|