Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2009, 21:25:59
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este scris ca: ORICE putere conducatoare este de la Dumnezeu!
La urma urmei si prin Biserica tot prin si de oameni este ales.
Aiureli. O gramada de dictatori si alte bestii sunt conducatori si nu trebuie respectati. Base nu e dictator ci doar un om degenerat de la alcoolism si un mincinos patologic fara demnitate.

Cu frauda sau fara frauda, daca nu va fi Geoana presedinte am ratat sansa unui om echilibrat si rafinat.
Vechi 07.12.2009, 21:47:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Aiureli. O gramada de dictatori si alte bestii sunt conducatori si nu trebuie respectati. Base nu e dictator ci doar un om degenerat de la alcoolism si un mincinos patologic fara demnitate.

Cu frauda sau fara frauda, daca nu va fi Geoana presedinte am ratat sansa unui om echilibrat si rafinat.

Prin tine vorbeste democratia prost inteleasa, Andrei. In schimb in dictatura fi sigur ca ai fi fost NEVOIT sa respecti pe oricine s-ar fi perindat pe la putere. Nu insa sa-l si urmezi in ceea ce face.

In orice caz imi pare rau ca lucrurile s-au inrautatit Cristi, te inteleg...
Cunosc multa lume care s-a dus la vot in mod special pentru ca acest individ sa nu iasa...si tot degeaba
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 22:03:41
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
Prin tine vorbeste democratia prost inteleasa, Andrei. In schimb in dictatura fi sigur ca ai fi fost NEVOIT sa respecti pe oricine s-ar fi perindat pe la putere. Nu insa sa-l si urmezi in ceea ce face.

In orice caz imi pare rau ca lucrurile s-au inrautatit Cristi, te inteleg...
Cunosc multa lume care s-a dus la vot in mod special pentru ca acest individ sa nu iasa...si tot degeaba
Respectul fata de autoritati este o porunca hristica având scopul de a arata lumii ca ei, crestinii sunt oameni smeriti. Dar când ca autoritate e o caricatura, nu mai e cazul sa o respectam.

Cât despre mine, nu l-am respectat pe Ceausescu, îl desconsideram în public, la liceu sau în alte ocazii si când a venit revolutia am fost în primele rânduri si lânga primii morti ai Bucurestiului.

Poate tu ai fost mai viteaz, dar oricum a da lectii de democratie e aiurea, nu democratia ni se cere s-o respectam de catre Biserica.

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca avem conducatorii pe care-i avem inseamna ca starea noastra duhovniceasca e jalnica. In primul rand trebuie sa vedem starea duhovniceasca a neamului romanesc. Nu cumva L-am suparat pe Dumnezeu prea tare? Daca Dumnezeu ingaduie astfel de stapaniri inseamna ca acesta e un semnal de alarma si un indemn serios la pocainta. E clar ca in aceste vremuri nu putem sa ramanem doar caldicei.
Nu e asa, oamenii sunt înselati de acesti mincinosi. Daca au votat un ticalos nu înseamna ca sunt ticalosi ci naivi.

Last edited by Traditie1; 07.12.2009 at 22:06:59.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 21:57:19
antoniap
Guest

Implicit

Daca avem conducatorii pe care-i avem inseamna ca starea noastra duhovniceasca e jalnica. In primul rand trebuie sa vedem starea duhovniceasca a neamului romanesc. Nu cumva L-am suparat pe Dumnezeu prea tare? Daca Dumnezeu ingaduie astfel de stapaniri inseamna ca acesta e un semnal de alarma si un indemn serios la pocainta. E clar ca in aceste vremuri nu putem sa ramanem doar caldicei.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 22:02:11
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Sigur L-am suparat pe Dumnezeu, ca natiune. S-au legalizat pacate urate , marii hoti umbla liberi , imbogatindu-se continuu din munca omului simplu si muncit; intre noi sunt vrajbi si ura, vrajitoarele au acte in regula si se erijeaza in salvatoare de oameni, dar toate aceastea duc de rapa tara asta.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2010, 23:01:53
decebal's Avatar
decebal decebal is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.11.2006
Post conducator

...Este al doilea mandat,al domnului presedinte Basescu...parerile cu unsul lui Dumnezeu sunt im-partite...stim doar sa ne plangem ca niste necunoscatori in cele ale credintei...Da totul se face dupa voia lui Dumnezeu...nimic nu e intamplator...si ceilalti conducatori,care spunem si au facut rau omenirii,au avut rolul lor...greu de inteles,dar sa nu uitam ca pe langa ei au fost multi altii care au fost de acord cu ei,fiindca ei singuri nu putea face atata rau...Cum poate sa castige presedentia Romaniei,un om al car-ui sotie umbla pe la vrajitoare....!!!!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 12:02:14
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul

Ma ingrijoreaza cum vedeti minusurile lui Basescu dar nu spuneti nimic despre justitia care este o bataie de joc in Romania, nu spuneti nimic despre parlament care e o bataie de joc, nu va deranjeaza sa fiti jefuiti ZILNIC de tot felul de "baieti destepti" (30% din factura la energie se duce la intermediari: voiculescu etc), nu va deranjeaza cand 80% din televiziuni mint cu nerusinare si prolifereaza atacuri murdare la adresa cuiva, nu va deranjeaza ca patriciu a luat o rafinarie cu 50 milioane si a vandut-o cu 2000 de milioane 7 ani mai tarziu ( adica de 40 ori pretul), nu va deranjeaza ca vi s-au instrainat rezervele de petrol si gaze pentru un mizilic. Nu frate! Basescu e problema voastra!
VA MERITATI SOARTA!
Vechi 26.01.2010, 12:30:40
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Nu frate! Basescu e problema voastra!
VA MERITATI SOARTA!
basescu e problema antenelor si a realitatii tv, basca nu-s cate ziare. ...hahahaha.... le luati painea de la gura cu subiectul asta si raman oamenii someri.
Vechi 03.02.2010, 00:11:18
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
Este scris ca: ORICE putere conducatoare este de la Dumnezeu!
La urma urmei si prin Biserica tot prin si de oameni este ales.
Aicea nu stiu daca lucrurile stau chiar asa
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 21:19:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Este scris:
Orice cirmuire este de la Dumnezeu!
Ca urmare trebuie respectata!

si deasemenea sa nu uitam ca

Asa cum Unsul lui Dumnezeu raspunde pentru pacatele lui el va raspunde la Judecata si pentru pacatele supusilor lui, pacate pe care le putea preveni!

De aceea a fi presedinte este o mare responsabilitate !
Întoarcem , pe zi ce trece , spatele lui Dumnezeu și drept dovadă este și acest nou subiect împuțit de topic , unde politica a sucit mințile într-a tât , încât credința e pe locul secund , dacă nu mult mai rău. Chiar nu mai avem nimic cu folos a discuta ? Nu, nu cred . . . !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania mihailt Generalitati 17 16.01.2012 21:53:20
A murit mama lui Basescu Mirela0110 Generalitati 14 06.10.2010 23:49:01
Adresa de mail basescu annajanette Generalitati 51 26.06.2010 09:58:19
Cine este Aliodor Manolea colaborator al dlui Traian Basescu? mihailt Generalitati 2 12.03.2010 19:00:26