![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu frauda sau fara frauda, daca nu va fi Geoana presedinte am ratat sansa unui om echilibrat si rafinat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin tine vorbeste democratia prost inteleasa, Andrei. In schimb in dictatura fi sigur ca ai fi fost NEVOIT sa respecti pe oricine s-ar fi perindat pe la putere. Nu insa sa-l si urmezi in ceea ce face. In orice caz imi pare rau ca lucrurile s-au inrautatit Cristi, te inteleg... Cunosc multa lume care s-a dus la vot in mod special pentru ca acest individ sa nu iasa...si tot degeaba |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât despre mine, nu l-am respectat pe Ceausescu, îl desconsideram în public, la liceu sau în alte ocazii si când a venit revolutia am fost în primele rânduri si lânga primii morti ai Bucurestiului. Poate tu ai fost mai viteaz, dar oricum a da lectii de democratie e aiurea, nu democratia ni se cere s-o respectam de catre Biserica. Citat:
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 07.12.2009 at 22:06:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca avem conducatorii pe care-i avem inseamna ca starea noastra duhovniceasca e jalnica. In primul rand trebuie sa vedem starea duhovniceasca a neamului romanesc. Nu cumva L-am suparat pe Dumnezeu prea tare? Daca Dumnezeu ingaduie astfel de stapaniri inseamna ca acesta e un semnal de alarma si un indemn serios la pocainta. E clar ca in aceste vremuri nu putem sa ramanem doar caldicei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur L-am suparat pe Dumnezeu, ca natiune. S-au legalizat pacate urate , marii hoti umbla liberi , imbogatindu-se continuu din munca omului simplu si muncit; intre noi sunt vrajbi si ura, vrajitoarele au acte in regula si se erijeaza in salvatoare de oameni, dar toate aceastea duc de rapa tara asta.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
VA MERITATI SOARTA!
|
||||
|
||||
![]()
basescu e problema antenelor si a realitatii tv, basca nu-s cate ziare. ...hahahaha.... le luati painea de la gura cu subiectul asta si raman oamenii someri.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aicea nu stiu daca lucrurile stau chiar asa
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania | mihailt | Generalitati | 17 | 16.01.2012 21:53:20 |
A murit mama lui Basescu | Mirela0110 | Generalitati | 14 | 06.10.2010 23:49:01 |
Adresa de mail basescu | annajanette | Generalitati | 51 | 26.06.2010 09:58:19 |
Cine este Aliodor Manolea colaborator al dlui Traian Basescu? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.03.2010 19:00:26 |
|