![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asmosis, o tot dam in sus si-n jos cu raspunsul ca "raspunsul e in sufletul tau". Sufletul acela la care te referi tu e foarte narcisic si raporteaza totul la sine, facand in mare parte abstractie de persoana celuilalt. Pe care si-l poate doar imagina, reconstitui din bucati, insa esenta ii este inaccesibila.
Daca tie ti se intampla ceva, nu o sa fie nici un raspuns in sufletul tau, nu o sa poti clinti muntii sau schimba situatia, fara a apela la o instanta externa, obiectiva, care iti cunoaste atat mecanismele tale intime cat si pe ale celorlalti implicati in situatie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poi da daca te simti vinovata si crezi ca ruptura dintre voi a fost cauzata de tine dute si cere-ti iertare si nu il lasa sa se arunce in bratele altei femei ce ai vrea sa faca si el saracu.......dute si repara ce ai stricat cu voia si cu nestiuta. Eu te inteleg ai fost tinara si acum ai mai crescut, apoi mergeti amandoi si va spovediti. Succes si sarbatori cu pace.
|
|||
|
|||
![]()
De spus i-am spus... Si asta ma nelinisteste cel mai mult ca nu stie prea bine ce vrea. Zice ca a luat o hotarare pe care nu o poate schimba, ca nu mai poate sa mai fie cu noi... I-am cerut apoi sa imi spuna clar ca nu vrea sa mai fim niciodata impreuna ca sa pot sa inchid capitolul asta si sa imi vad de viata fara regretul ca poate ar mai fi existat vreo ultima sansa si nu am luat-o in considerare dar mi-a spus ca nici asta nu imi poate spune pt ca ii e teama ca mai tarziu o sa regrete. Simt ca ar vrea sa ne vada doar din cand in cand, sa stie ca suntem aici indiferent ce decide el si intre timp el sa se bucure de libertate si sa nu il intrebe nimeni nimic. Nici nu stiu ce fac, sa continui asa cu toata nehotararea asta nu mai rezist.Am decis sa las lucrurile sa decurga cum o fi, sa il las pe Doamne-Doamne sa faca ce stie El ca e mai bine... Trecutul nu am cum sa il schimb, pot doar sa regret si sa ma shimb de acum incolo. Iar daca lui ii place mai mult viata pe care o are acum...asa sa fie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-i tot ce simti, spune-i tot ce doresti si recunoscandu-va greselile faceti un pas inainte! Trebuie sa comunicati! In fata lui Dumnezeu nu sunteti despartiti si CRED ca Dumnezeu va va reintregi familia... dar rugaciunea
![]() ![]() DOAMNE AJUTA! Chiar daca i-ai spus mai spune-i! Nu cred ca mai ai ceva de pierdut dar eu zic sa lupti pentru familia ta! Last edited by gabriela8; 21.12.2009 at 21:55:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare de ce am impresia ca tu de fapt nu il mai iubesti pe omul asta? Poate pt ca nici nu ai spus-o. Te-ai referit la copil, la o familie asa, ca imagine, nicidecum ca ceea ce reprezinta familia de fapt. Nu te critic si nu te judec, Dumnezeu sa nu ma lase sa emit vreo judecata ! Parerea mea de femeie care a trecut prin asta este urmatoarea: vezi-ti mai fata de viata ta ! Vezi de copilul tau, de servici, de curatenie si de ce mai pregatesti de Sfintele Sarbatori. Invita la tine vecini, colegi si chiar si pe sotul sau "fostul" ca nu am inteles care e stadiul acum. Incarca-te cu iubire, iubeste-ti copilul, iubeste-ti colegii, prietenii, casa, si chiar si pe tine. Si iarta ! Invata sa ierti, ca asta e cel mai important. Iarta-l pe el, dar mai ales, iarta-te pe tine si nu te mai judeca ! "Cine esti tu, robule, sa judeci robul altuia?" Ne judeca Iisus pe noi pe toti, nu avem noi voie sa o facem. Deci: iarta-te pe tine, greselile tale si faptele tale. Priveste-te cu mila cu care iti privesti copilul cand face o pozna. Pe el, cel mic il mangai si il ierti si ii mai si explici ce sa faca ca sa nu mai greseasca, nu? Asa sa faci si cu tine: fa-ti cadouri, alinta-te, bucura-te de ceea ce ai si daruieste iubire. Acum am sa iti spun de ce ti-am dat aceste sfaturi: In momentul in care tu esti incarcata cu sentimente frumoase, pe fata ta se intipareste o lumina speciala, un zambet special va aparea acolo si va refuza sa plece si toata lumea, absolut toata lumea va simti schimbarea din tine. Doar ca trebuie sa o faci cu sinceritate si din tot sufletul. Hai sa iti dau definitia cea mai curata a dragostei, pe care ai s-o gasesti in Biblie, Corinteni 13.4 - 13 4 Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mindrie, 5 nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gindeste la rau, 6 nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, 7 acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul. 8 Dragostea nu va pieri niciodata. Proorociile se vor sfirsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfirsit. 9 Caci cunoastem in parte, si proorocim in parte; 10 dar cind va veni ce este desavirsit, acest in parte” se va sfirsi. 11 Cind eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gindeam ca un copil; cind m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc. 12 Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin. 13 Acum dar ramin aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea. Deci: lasa nefericirea si tristetea, pune-ti nadejdea in Iisus cel prin care toate se implinesc si cauta sa traiesti ca un bun crestin, ..."si toate vi se vor adauga voua" |
|
||||
|
||||
![]()
Se pare ca ati omis cu totii,atunci cand i-ati dat sfaturi,un "amanunt":omul asta folosea abuzul psihologic,verbal,iar in ultima instanta cel fizic visavi de ea.Indiferent ce greseli ar avea o femeie,un astfel de comportament nu se justifica.
Ba,mai mult,nici nu cred ca greselile ei au fost atat de mari,cat el i-a inoculat un permanent sentiment de vina pentru a o putea manipula mai usor. Sotul tau este un om obsedat de control,iar ceea ce simte pentru tine ma indoiesc ca este iubire. Daniela,gandeste-te bine daca vrei sa ai o familie in care tu sa fii abuzata in acest fel,iar copilasul tau sa asiste la asta.Sansa ca astfel de oameni sa se shimbe pur si simplu este aproape nula. Last edited by heaven; 22.12.2009 at 06:57:46. |
|
|||
|
|||
![]()
nasol....Doamne ajuta!....mergi inainte, Dumnezeu Te ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:) Multumesc tuturor pentru incurajari...
Zicea cineva ca nu mai iubesc... Imi e greu sa vb despre iubire pt ca, asa cum ai spus iubirea daruie totul iar eu ma simt egoista pt ca imi vreau mie binele in primul rand. Nu pot sa ma vad cu altcineva si daca as sti ca ii e mai bine fara mine si ca ar fi fericit atunci nici nu m-as mai apropia de el, asta simt...nu stiu daca asta e iubire totusi. Spunea cineva mai devreme ca e genul de om caruia ii place sa detina controlul... Asa e in mare parte, dar eu l-am cunoscut si altfel. Si cred ca daca as fi fost eu diferita, daca m-as fi rugat mai mult pt el nu s-ar fi ajuns aici. Acum imi e teama de omul pe care il vad in fata mea dar stiu ca nu e decat rezultatul anturajului si a problemelor pe care le are. As vrea macar sa vad ca isi revine, acum trece printr-o perioada mai dificila. Doamne ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casnicie pe cale de destramare | eduard40 | Nunta | 63 | 06.09.2010 09:06:24 |
Modele de casnicie | glykys | Nunta | 63 | 17.11.2009 07:58:27 |
Despre casnicie | Laurentiu | Generalitati | 21 | 13.09.2007 16:13:51 |
Casnicie curata | nicoleta34 | Nunta | 35 | 03.07.2007 21:53:44 |
mandria si orgoliul in casnicie | cristy | Nunta | 12 | 20.05.2007 15:59:21 |
|