![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
imi doresc pace pe pamant, Imparatia lui Dumnezeu pe pamant.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma simt demna de a dori ceva anume oricum stiu ca stie Domnul ce este mai bine pentru mine...
Dar va doresc sa puteti tine calea dreapta ,indiferent de cate obstacole a-ti avea ,ingerii Domnului sa va ajute !
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
||||
|
||||
![]()
Imi doresc sa ma vada Dumnezeu macar o data pe saptamana in Biserica, sa ma vada mai des la rugaciune si la fapte bune.
Imi doresc sa am mai multa putere de a va imbratisa pe toti. Imi doresc sa am zilnic un cuvant bun pentru cei ce au nevoie pe acest forum. Imi doresc sa nu fiu niciodata lipsit de gandul la sotie, copii si cei apropiati. |
|
|||
|
|||
![]()
Si ochii astia amandoi,asa frumosi,asa senini
Sa mi-i aduci tu inapoi,SA NU-I UITI MAICA PRIN STRAINI! |
|
||||
|
||||
![]()
Sa iubesc, si sa iert mai mult
|
||||
|
||||
![]()
imi doresc sa pot ajuta toti oamenii care au nevoie de sprijin (de orice fel),sa fiu ingaduitoare,rabdatoare,si sa invat sa-l iubesc cu adevarat pe bunul DUMNEZEU.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi doresc sa am o viata mai duhovniceasca,sa ma indrept mai mult spre Dumnezeu,sa gasesc solutia vietii mele...
|
|
||||
|
||||
![]()
Vreau sa invat sa am rabdare cu mine si mai ales cu cei din jur.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-mi faca Dumnezeu copila sanatoasa.
|
|||
|
|||
![]()
Sa-i dea Domnul sanatate !
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Olimpiada de religie 2010 | Unrobpacatos | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 49 | 18.04.2010 16:16:09 |
2010 - urari | patinina34 | Generalitati | 4 | 03.01.2010 15:07:24 |
La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 00:01:09 |
|