![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ideea e alta: nu cred ca bolnavii psihici se gandesc la suicid, ei au preocuparile lor, bucuriile lor, lumea lor. Cred ca cei care o fac sunt cei bolnavi sufleteste, sunt oameni fara "discernamant" crestinesc, care nu Il vad pe Dumnezeu ca si Salvatorul lor si prefera moartea ca unica solutie (si aici cred ca intervine diavolul care ii impinge spre actul final)
|
|||
|
|||
|
Citat:
In cazul falsului suicid, persoana NU ARE DISCERNAMANT!
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
chiar in seara asta am gasit pe youtube 2 inregistrari facute de o fata diagnosticata cu schizofrenie care m-au impresionat : http://www.youtube.com/watch?v=D_Y3x...ature=channel; http://www.youtube.com/watch?v=1E9H-...eature=channel
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
M-am uitat la linkurile pe care le-ai pus. E groaznic sa suferi de asa ceva. Pare o persoana puternica.
|
|||
|
|||
|
Citat:
.trist este ca psihiatrii prescriu medicamente puternice, care produc dependenta, chiar si pt depresii usoare.. cunosc n+1 cazuri
|
|