![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pai poti incerca.cum adica ce sa il intrebi?pai daca ai ceva de intrebat,sau anumite nelamuriri,sau stiu eu alte lucruri...la care ti-ar putea fi de folos,ii spui pur si simplu.nu trebuie sa -ti faci discurs,sau sa ii spui intr-un anume fel.pe langa faptul ca e preot,e si el om,si tot asa se vorbeste cu el ca si cu alti oameni...bineinteles,cu respectul cuvenit.
|
|||
|
|||
![]()
Majoritatea celor 'avansati in ale credintei' de pe forumul asta si nu numai,vorbesc foarte adesea despre duhovnic,ca fiind reperul ultim in cazul ca nu stim ceva ,sau avem vreo indoiala,precum si pentru indrumarea spre rugaciune si vindecarea sufletului.
Cum cineva mai incepator intreaba ceva,pe acest forum,e trimis la duhovnic . Pai la cate nelamuriri si neputinte avem,ar insemna ca fiecare din noi sa mearga cel putin sapatamanal,daca nu zilnic, la duhovnic.Voi chiar reusiti asta? Chiar exista preoti dispusi sa stea atat de mult timp cu atat de multi oameni ? Pentru ca in orase chiar nu vad asa ceva . Sau exista,dar pentru un numar infim de privilegiati.Si atunci ? Ceilalti ce fac ? Chiar exista 'infrastructura' sa zic asa,adica suficienti de multi preoti cu suficient de mult timp,si suficient de pregatiti,pentru ca sa acopere toate nevoile si intrebarile noastre? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
multe invataturi folositoare in cartea lui Danion Vasile - REPERE-Duhovnicul-Rugaciunea-Postul
o puteti descarca de aici: http://www.danionvasile.ro/carti/REP...nea-Postul.doc |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUHOVNIC | gherman | Calugarul | 156 | 04.02.2015 17:51:24 |
Duhovnic bun | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 28.12.2011 16:31:08 |
Parintele Rafail Noica despre cum se merge la duhovnic | VladCat | Pocainta | 4 | 18.12.2011 21:04:49 |
despre duhovnic | Cineva27 | Generalitati | 8 | 09.12.2011 11:46:43 |
Duhovnic | pisi | Generalitati | 2 | 24.06.2008 19:14:52 |
|