![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi multe dintre acele femei care se hotarasc sa faca acest pas, crede-ma ca au joburi GRELE asa cum enumera ZAharia pe undeva, si nu mai sunt chiar asa de dependente de "suport"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu cred la fel, chiar daca a aduce un copil pe lume inseamna a gandi aceasta decizie din mai multe puncte de vedere...pe undeva foarte multe femei considera totusi, intr-un oarecare procent ca e o realizare a lor, sau singurul lucru de care mai au nevoie pentru a se simti implinite si pentru a simti ca nu ar avea nici un regret in urma lor... Pe undeva cred ca e si mult pesimism, pot lua aceasta decizie in urma unor exemple negative din viata lor, din familie...tati care nu se ocupa de copii, si mama e cea care le face pe toate, barbati afemeiati care mai mult rau fac in familie, decat bine...si atunci hotarasc sa ia aceasta decizie in urma analizarii ei numai de catre ele, fara a mai depinde de bunavointa si de increderea/promisiunea unui barbat, care azi e...maine poate sa nu mai vrea sa fie. ![]() Cunosc un caz in care o tipa ramasese insarcinata inainte de casatorie, tipul a venit din strainatate de unde venea cand si cand...au facut nunta, el a plecat....relatia si asa scartaitoare s-a dus de tot, intr-un final au divortat, dar copilul a crescut practic fara tata..nici la nastere nu a fost prezent, ci doar sporadic...dar bunicii i-au fost alaturi, bunicul era ca un tata pentru copil, si nu am vazut sa simta lipsa unui model masculin in viata lui...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ele simt ca imbatranesc, ca sarcina devine mai riscanta pe masura ce inainteaza in varsta etc.. dar partenerii fug de responsabilitati. Am ajuns sa cred ca acei copii nascuti in ziua de azi sunt niste supravietuitori! Dar a face un copil cu orice pret este o nebunie si o batjocorire a familiei lasate de Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]()
Daca Dumnezeu a vrut sa lase si aceasta posibilitate...poate nu e cea mai rea
|
|
|||
|
|||
![]()
La fel si barbatii singuri care ajung la o anumita virsta sunt devastati cind realizeaza ca nu au pe nimeni care sa le aline batrinetile.
Aceasta perspectiva este ingrozitoare, este de-a dreptul iadul pe pamint. De aceea multi incearca sa adopte din tara sau din alte regiuni de pe glob, de ex China, Rusia, India |
|
||||
|
||||
![]()
De fapt intrebarea este cate ar alege din TOATE posibilitatile pe aceastea car par mai....hmmm...ciudate. De fapt e o celebrare a vietii si o asumare uriasa de raspundere si cred ca cele care aleg asta chiar au curaj. Imoral nu pare a fi. e conform dogmelor religioase? Nu avem norme pentru asta, dupa cum nu avem pentru transpalnt de organe sau supravietuire datorata "masinilor". O atitudine deschisa si unitara a Bisericii in aceste privinte ar fi de real folos in timpul nostru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Normele le mai facem si noi, mai ales cind te apropii de 35 de ani , parul incepe sa ti se incarunteasca, durerea in sulfet creste si deznadejdea se dezlantuie. Atunci fi sigur ca nu te mai gindesti nici la dogme nici la norme, nici la preot, ci la cum sa nasti un sufletel, o mingiiere, implinirea vietii tale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spun ca nu le inteleg pe cele care fac asa, insa cred ca se lasa duse de disperare si de frica. A actiona conform fricii nu este o idee buna pentru o viata care se vrea implinita. Asta lasand la o parte considerentele crestine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 21:40:47 |
ati trait astfel de stari? | raisa2006 | Pocainta | 32 | 23.11.2010 19:13:33 |
Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 22:29:47 |
Daca ar fi trait... | silverstar | Generalitati | 32 | 10.03.2009 00:15:08 |
Cat credeti ca mai are biserica de trait? | ColdFusion | Preotul | 41 | 16.03.2007 01:49:50 |
|