![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine sa-i facem promisiuni lui Dumnezeu,dar sa fim siguri ca le tinem,altfel mai bine nu...
|
||||
|
||||
![]()
Cel care face promisiuni iubeste mult, cel care nu le face e intelept.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum cativa ani, in Facultate, eu am fagaduit Domnului ca daca nu ma trezesc dimineata, imediat ce suna ceasul, si ma lenevesc a mai sta inca mult in pat, iar mai apoi sa ies pe fuga din casa... voi face 200 de metanii in ziua respectiva. Cateva zile a mers, apoi... am inceput sa fac "contabilitate". Am tot adunat, adunat, pana cand am ajuns la vreo cateva mii de metanii. Atunci am inteles ca nu ne putem juca in aceasta directie, cu fagaduinte pe care nu le implinim. Sa cautam a fagadui numai lucruri pe care le putem si face. Din mandrie, uneori, promitem lucruri mai presus de puterile noastre.
|
|||
|
|||
![]()
Cand tie iti promite cineva un anumit lucru si nu se tine de cuvant, nu cred ca te simti bine... cu atat mai mult lui Dumnezeu sa nu fagaduim ce nu putem implini, iar daca am fagaduit ceva sa cautam degrab a ne implini fagaduinta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul nu am facut promisiuni inaintea lui Dumnezeu, dar cer zilnic sa nu ma lase in starea in care sunt, ci sa ma ajute sa ma aseman cat mai mult cu El. Nu am o relatie cu El de genul: promit daca ... E o relatie fireasca, ca intre un fiu si parinte, cer sa ma hraneasca spre a ajunge la asemanarea cu El. Ma rog sa nu-mi dispara niciodata "foamea".
|
|
|||
|
|||
![]()
Extraordinar gand Costel, Domnul sa ne ajute pe toti, indiferent de starea in care suntem sa avem aceasta dorinta
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am promis ca daca ma ajuta sa-mi gasesc caprioara ma calugaresc.
Eram un copil cred ca aveam in jur de 13 ani.....si cred ca am promis si M.D ceva asemanator,e de rau? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu intelege un copil si cred ca a apreciat mai mult dorinta ta de a gasi ceea ce cautai decat promisiunea care ai facut-o, iti dai seama ca El stia dinainte ce o sa faci tu, insa Domnul ne iarta cand gresim si cand iarta El e ca si cum nu am facut pacatul respectiv. Sa ai liniste |
|
|||
|
|||
![]()
poate nu este nevoie de promisiuni.Dumnezeu ne cunoaste mai bine decat ne cunoastem noi.El ne cunoaste inimile.asa ca pana facem promisiuni mai bine le punem in fapta! Dumnezeu sa ne daruiasca intelepciune!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fi binecuvantata!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea catre est? | ioana_b | Generalitati | 11 | 17.01.2011 18:56:51 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Acatiste catre dumnezeu la necazuri/ probleme/boli | patinina34 | Rugaciuni | 13 | 24.02.2009 04:57:20 |
Rugaciune de milostivire si de multumire catre Dumnezeu | ortodox4life | Rugaciuni | 2 | 12.10.2008 16:35:07 |
|