![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor. Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:))) Altul va fi, nu ametitii de pe TV |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar fi putut cineva de pe acest forum sa-ti explice aceste trucuri, ce farmec al mai avea iluzionismul? A fost mai de mult pe Discovery un serial cu un magician ce dezvaluia trucuri. Erau trucuri care in reprezentatie te lasau cu gura cascata. Dar cand iti dezvaluia care e trucul, aproape ca te pufnea rasul, cand vedeai cat de simplu este. |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma sa fim seriosi chiar credeti ca despicat-o,dar oare sa fie din plastic sa nu aiba sange si organe interne.Asa s-a rupt ca un manechin?Asta le e meseria ,sa starneasca uimirea si aici este diferenta dintr-e un iluzionist si un vrajitor... dar poate ca este amandoua.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vreo prelucrare digitala filmul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e diferenta mare si vrajitoria e tot o deformare de gen iluzionista a realitatii, adica nu prea e ceea ce pare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S : N-am eu prea multi ani dar nici nu sunt chiar ultimul habotnic. |
|
|||
|
|||
![]()
Marea diferenta intre 'minunile' magicienilor,si minunile lui Hristos:
Minunile Domnului sunt mai credibile ,chiar daca nu le-am vazut,decat acestea de azi,care le vedem.DE CE? V-ati intrebat?Pentru ca minunile Domnului simbolizeaza ceva,sunt insotite de cuvinte,si te lasa imbogatit sufleteste.De exemplu,minunea mergerii pe ape, a fost insotita de daruirea aceleiasi puteri lui Petru.In plus,cand Petru s-a indoit,puterea a scazut.Si Domnul a folosit acest prilej pt a ii intinde mana,deci a il ajuta,dar si pt a areata care e sursa minunii,adica increderea. Pe cand magicienii,chiar adevarat de ar fi,cu ajutorul diavolului, si tot nu transmit nimic. Sau transmit lucruri false,ca parintilor ispititi in pustie.Pseudo-minunile aceste nu ne imbogatesc cu nimic sufletul, cu voia lui Dumnezeu.Deci minunile false,nu sunt purtatoare de 'valoare' sufleteasca,asta cred eu ca e diferenta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dai seama ca nu e adevarat, un om sangereaza daca il despici, e vorba de o tipa foarte flexibila care isi ascunde picioarele iar sub patura neagra ori sunt picioare false ori e altcineva am vazut odata explicatia trucului cu cutia in care intra o persoana apoi cutia este taiata in 3 bucati si insirata apoi reasamblata si persoana iese intreaga sa fim seriosi iluzionismul are si el tehnicile lui secrete
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|