Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2010, 17:09:20
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Explica-mi si mie iluzia asta atunci :

http://www.youtube.com/watch?v=Z7X3x8DhlXA
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:16:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul

Tu citi ani ai Danut?..asa de curiozitate

Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor.
Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:)))
Altul va fi, nu ametitii de pe TV
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:28:12
Mariusica
Guest

Implicit

Citat:

Daca ar fi putut cineva de pe acest forum sa-ti explice aceste trucuri, ce farmec al mai avea iluzionismul?
A fost mai de mult pe Discovery un serial cu un magician ce dezvaluia trucuri.
Erau trucuri care in reprezentatie te lasau cu gura cascata.
Dar cand iti dezvaluia care e trucul, aproape ca te pufnea rasul, cand vedeai cat de simplu este.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:40:15
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Acuma sa fim seriosi chiar credeti ca despicat-o,dar oare sa fie din plastic sa nu aiba sange si organe interne.Asa s-a rupt ca un manechin?Asta le e meseria ,sa starneasca uimirea si aici este diferenta dintr-e un iluzionist si un vrajitor... dar poate ca este amandoua.
Vechi 11.02.2010, 18:28:34
Bilibox_
Guest

Implicit

Nu e vreo prelucrare digitala filmul.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 20:09:28
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Nu e diferenta mare si vrajitoria e tot o deformare de gen iluzionista a realitatii, adica nu prea e ceea ce pare.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 20:25:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu citi ani ai Danut?..asa de curiozitate

Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor.
Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:)))
Altul va fi, nu ametitii de pe TV
Hahaha hihihi, vai de mine superstitiosul, ce bou sunt!Am zis eu ca e Antihristul?Cred ca multa lume nu e pregatita de surprizele de proportii imense care vor venii prin Antihrist, prin trucuri magice si vrajitorii.Gandeste-te cat de mari o sa fie, mai ales pentru o lume care in secolul asta e obisnuita cu iluzie, TV , Hollywood, etc.Asa mari vor fi vrajitoriile lui ca oamenii vor crede ca Dumnezeu Atotiitorul a venit pe pamant.

P.S : N-am eu prea multi ani dar nici nu sunt chiar ultimul habotnic.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 20:26:21
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Marea diferenta intre 'minunile' magicienilor,si minunile lui Hristos:
Minunile Domnului sunt mai credibile ,chiar daca nu le-am vazut,decat acestea de azi,care le vedem.DE CE? V-ati intrebat?Pentru ca minunile Domnului simbolizeaza ceva,sunt insotite de cuvinte,si te lasa imbogatit sufleteste.De exemplu,minunea mergerii pe ape, a fost insotita de daruirea aceleiasi puteri lui Petru.In plus,cand Petru s-a indoit,puterea a scazut.Si Domnul a folosit acest prilej pt a ii intinde mana,deci a il ajuta,dar si pt a areata care e sursa minunii,adica increderea. Pe cand magicienii,chiar adevarat de ar fi,cu ajutorul diavolului, si tot nu transmit nimic.
Sau transmit lucruri false,ca parintilor ispititi in pustie.Pseudo-minunile aceste nu ne imbogatesc cu nimic sufletul, cu voia lui Dumnezeu.Deci minunile false,nu sunt purtatoare de 'valoare' sufleteasca,asta cred eu ca e diferenta
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 20:37:03
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Implicit

Citat:

Iti dai seama ca nu e adevarat, un om sangereaza daca il despici, e vorba de o tipa foarte flexibila care isi ascunde picioarele iar sub patura neagra ori sunt picioare false ori e altcineva
am vazut odata explicatia trucului cu cutia in care intra o persoana apoi cutia este taiata in 3 bucati si insirata apoi reasamblata si persoana iese intreaga
sa fim seriosi
iluzionismul are si el tehnicile lui secrete

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 20:57:45
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Iti dai seama ca nu e adevarat, un om sangereaza daca il despici, e vorba de o tipa foarte flexibila care isi ascunde picioarele iar sub patura neagra ori sunt picioare false ori e altcineva
am vazut odata explicatia trucului cu cutia in care intra o persoana apoi cutia este taiata in 3 bucati si insirata apoi reasamblata si persoana iese intreaga
sa fim seriosi
iluzionismul are si el tehnicile lui secrete
Mda.. am vazut si eu "explicatia" ... pe youtube.Nici nu ma indoiesc ca iluzionismul are multe tehnici secrete, nu am zis ca nu, poate fi o iluzie, insa cam dificil de realizat.A zis cineva ca alti oameni in departare nu au schitat nimic.Un om s-a oprit si s-a uitat uimit si speriat in cadru din dreapta spre sfarsit.Si tanti aia care cica i-a fost "actrita" in trucul asta care si-ar fi pierdut ambele picioare, nu prea seamana cu femeia care participa la truc.Uite ca am gasit eu o explicatie mai buna.E posibil ca trunchiu de sus sa fi fost o persoana, femeie mignona parea la un moment dat ca are picioare, iar "picioarele" ei sa fi fost un acrobat de ala de circ impaturat in doua.Da chiar si asa le-ar fi fost greu se umble ca un om normal si sa stea acrobatul in pozitia aia unii peste altii si sa fie mijlocul si constitutia intregului trunchi si corp ca al unui corp uman, fara nici o umflatura mai ales a capului la mijlocul trunchiului(asta dc ar fi fost din 2 persoane).Deci fabricari "logice" pot aparea.La fel cum apar si la minunile adevarate sau de la Dumnezeu, se cauta fel si fel de explicatii si se mai si gasesc.Eu nu il stiam pe nenea asta, din greseala l-am mai prins de vreo 2 sau 3 ori la tv si de curiozitate m-am uitat.O data cu levitatia, o data cand a fost legat cu o funie groasa de fiecare membru al trupului de catre puscasi marini si aruncat in piscina si o data cand s-au adunat mai multi oameni si au pus mana pe el si a inceput sa se ridice.Si aia mi s-a parut dubioasa un pic, a inceput sa se ridice putin apoi a cazut, si a zis asta "Who doesn`t believe in me?" si apoi a inceput sa se urce, cam pe la 1m de pamant.Nu zic ca multe din astea nu pot fi fabricate mai ales sau iluzii sau prin intermediul TV-ului, insa cum?Gasesti explicatie la asta cu ruptu in doua si la mersu pe apa?Ai vazut ca la un moment dat isi baga si piciorul in apa, isi lasa si pantofii in apa, trece si o tipa pe sub el.La inceput si eu am privit filmul crezand ca o fi vreo sticla sau ceva suprafata incolora pe care paseste, dar s-a si udat a si lasat papucii in apa, etc.Ceea ce mi se pare "interesant" e ca lumea pare sa nu creada ca poate exista magie neagra sau minuni rele, sau nu prea mai crede lumea in minuni, acum lasand la o parte pe nenea asta "Criss Angel".Vorbim in afara lui, am vazut ca cineva cand am vorbit de draci si vrajitorii m-a luat in ras.Exista magie neagra si vrajitorie in lume si minuni negative si false la fel cum exista si minuni adevarate.Cred ca si Biserica vorbeste despre asta.Oare chiar credeti ca vrajitori precum mai demult nu mai exista de mult, sau nu mai pot exista?
Reply With Quote
Răspunde