![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Citez:
Să ne pocăim, să obișnuim mâinile noastre să dea milostenie, să ne smerim , să ne întristăm, să plângem. Toate acestea sunt mici. Mari, mai presus de puterile noastre, sunt cele pe care ni le va da Dumnezeu, raiul și împărăția cerurilor, în care fie să intrăm cu toții, cu harul Lui "( SF. Ioan Gură de Aur ) .
|
|||
|
|||
![]()
Matei capitolele 5-7
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu L-ai vazut inca pe Dumnezeu?
'De atata vreme sunt cu voi Filipe,si nu M-ai cunoscut?' Cine nu a vazut in aproapele sau pe Hristos insusi,inca de pe pamant,cum ar putea ridica ochii la Dumnezeul cel sfant,din ceruri? Hristos este chipul Dumnezeului celui viu,prin care luam arvuna vederii Celui nevazut de ochi omenesc |
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni, citind acest fir si imaginatia voastra, constat ca de fapt voi negati pe Dumnezeu si nu mai inteleg nimc.
V-as ruga sa scrieti mai cu atentie ca produceti aici zapaceala. Daca voi afirmati ca Dumnezeu nu exista, sau ca daca ne ducem in Rai nu-l intalnim pe Dumnezeu, ci gasim ceva in noi insine si asa ceva, atunci de ce mai suntem Crestini. Eu stiu ca baza crestinismului este Sfanta Treime: Dumnezeu Tatal si Fiul si Sfantul Duh. Noi ne rugam o viata, ne hranim cu trupul si sangele Lui si pe urma ajungem intr-un nimic si ne gasim doar pe noi, in calitate de...sfinti? Nu cred asta.Nu e asa. Altii spun ca nu exista Rai, sau ca este altceva decat Imparatia lui Dumnezeu. Si ce este atunci si unde s-a dus sfintii, apostolii etc.? Derutati aici lumea si o sa ajungem sa nu mai pricepem de ce mai suntem crestini. Vorbesc f. serios. Aveti grija ce afirmati pe un forum unde citeste atata lume.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ombun, nu stiu ce vrei de la mine. Citeste si tu macar firul asta de la cap si spune ce intelege un novice in ale ortodoxiei sau un ne-crestin.
Numai in metafore vorbesc multi de aici. Dumnezeu e dar nu e, dar poate e in noi, dar a fost si om (Fiul) si El ne-a creat. Raiul este dar nu este, dar o fi, si nu e Imparatia Cerului si nu se stie pana la urma ce este si cine si unde.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altceva nu avem! Deci ce comfirmari vrei tu de fapt? Materiale? nu avem si nu vom avea niciodata |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi scriai Andreicozia?
Dar eu nu vreau confirmari, ci doar sa nu mai emitem ciudatenii si sa negam credinta. Nu stiu, mie nu mi se pare corect ce se spune pe unele topicuri. Se tinde sa se faca din credinta o poezie, o metafora, o iluzie chiar si asta face rau oamenilor, pentru ca multi o percep (si) in alt fel, mai material sa spunem, mai real. Sa le spui lor, ca Dumnezeu este in ei si ca nu exista, nu pricep, cum nici eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2 - Tie nu ti se pare corect! OK, am inteles. Dar esti cam izolata in pozitia asta!... Fii si tu un pic mai deschisa! Ce sa facem noi, daca tu nu tii pasul cu timpul? Sa incepem cu geneza? 3- Cei multi (nu stiu la cine te referi, dar ei nu se afla pe forumul nostru, cu certitudine) care percep pe Dumnezeu real si material, au o problema, dar nu cred ca tine de perceptie, ci de altceva! 4 - Si, da, ai dreptate! Chiar ma gandeam sa le spun si lor chestiile astea! E o idee stralucita! Aduna-i si spune-le ca am o vorba cu ei. Dar, pentru Dumnezeu, ocupa-te mai cu atentie de tine, si lasa-i pe ceilalti, ca nu cred ca-ti poarta vreunu' grija!... Last edited by OmuBun; 22.02.2010 at 23:09:20. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maica Domnului ajutorul nostru nemijlocit pe drumul Pocaintei ! | cristiboss56 | Pocainta | 478 | 28.09.2024 22:37:42 |
e oare diavolul, sau Dumnezeu? | Mtcrysty17 | Intamplari adevarate | 28 | 27.01.2011 22:32:46 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
Dumnezeu cel bun -oare? | evolution | Rugaciuni | 292 | 18.05.2009 22:38:42 |
Noi toti suntem fiii lui Dumnezeu | danyel | Generalitati | 9 | 04.01.2007 15:16:42 |
|