Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2010, 17:41:42
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Sunt o groaza de clip-uri pe youtube cu teleportari.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 18:06:24
Scotianul
Guest

Post Un experiment stiintific

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Si totusi, teleportarea exista si a existat dintotdeauna. Prima data cand am citit despre ea nici n-am luat-o ca pe ceva extraordinar, ci ca pe ceva firesc si absolut normal pentru legile scrise si nescrise ale Lui Dumnezeu. Sunt convins ca fiecare dintre voi ati intalnit in lecturile voastre astfel de cazuri si chiar m-as bucura daca le-ati aminti pe-aici.Daca aveti cunostinta de intamplari asemanatoare (si nu ma refer la experimente woodo), v-as fi recunoscator daca ni le spuneti si noua!
Scuze pentru ca nu am apucat sa traduc continutul articolului dar in 2004>,,Scientists have performed successful teleportation on atoms for the first time, the journal Nature reports."http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3811785.stm
Sper sa fie o lectura interesanta.

Last edited by Scotianul; 01.09.2010 at 18:08:57.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 18:16:51
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Scuze pentru ca nu am apucat sa traduc continutul articolului dar in 2004>,,Scientists have performed successful teleportation on atoms for the first time, the journal Nature reports."http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3811785.stm
Sper sa fie o lectura interesanta.
Yeeaah! Push of a button!... Oare Parintele Arsenie Boca avea "the botton"-ul in buzunarul zeghe-ului, cand a disparut pentru cateva ceasuri din celula? Sau Sf. Ioan Rusul a pus farfuria cu pilaf pe un bolovan si a spus "Ion catre Dumnezeu! Farfurie destinatie Mekka! Engage!" Insasi ideea de a intra in competitie cu Dumnezeu, ma inspaimanta! Eu vorbesc de "teleportarea" binecuvantata de Dumnezeu si nu de oricare alt gen de teleportare!!!
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 19:07:33
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Yeeaah! Push of a button!... Oare Parintele Arsenie Boca avea "the botton"-ul in buzunarul zeghe-ului, cand a disparut pentru cateva ceasuri din celula? Sau Sf. Ioan Rusul a pus farfuria cu pilaf pe un bolovan si a spus "Ion catre Dumnezeu! Farfurie destinatie Mekka! Engage!" Insasi ideea de a intra in competitie cu Dumnezeu, ma inspaimanta! Eu vorbesc de "teleportarea" binecuvantata de Dumnezeu si nu de oricare alt gen de teleportare!!!
Scuze,am inteles eu gresit poate pentru ca era sectiunea ,,Teologie si Stiinta".Nu stiu daca acei oameni de stiinta au tinut o slujba(in sensul de binecuvantare din partea Celui de Sus) inainte sa teleporteze atomi(despre atomi era vorba).Ai spus sa nu fie exemple de experiente ,,wodoo" si in acest sens am dat un exemplu de experiment stiintific,nimic iesit din comun, dar cu multe beneficii dpdv al cercetarii.

Printr-o ironie a sortii(din perspectiva comenzii,,Engage"),raportat la intentia mea,in articol se spunea ,,This development is a long way from the transporters used by Jean-Luc Picard and Captain Kirk in the famous Star Trek TV series".Pe scurt chiar cercetatorii atrageau atentie sa nu se inteleaga ca ar fi vorba de un experiment pe stil science fiction aka ,,Star Trek".

Regret interventia mea neinspirata,in raport de intentia ta,imi cer scuze si pe cale de consecinta ma retrag discret din discutie.Voi fi mult mai atent pe viitor la natura topicurilor pe care voi mai posta.Toate cele bune.

Last edited by Scotianul; 01.09.2010 at 19:50:45.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 19:50:04
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca mai greu face Dumnezeu minuni din astea cu noi ca ne-am umle de mandrie. Vreau sa fac o observatie, ca toate minunile pe care Dumnezeu le face nu le face de dragul minunii ci pentru a ne intari credinta noua si mai ales celor implicati sau a-i aduce pe altii la credinta...
Vechi 01.09.2010, 20:40:39
cristian67
Guest

Implicit adevarat

Citat:
Tocmai mi-am amintit de cateva lucruri auzite la Sihastrie in cele cateva zile de sedere. In timp ce curatam ceapa impreuna cu cativa preoti-calugari, o doamna mai in varsta a intrebat daca e adevarat ca la Muntele Athos sunt 7 calugari deosebiti care se roaga pentru lumea intreaga, dar care nu pot fi vazuti de nimeni. Unul dintre preoti ne-a confirmat continuand cu amanunte. E adevarat ca acei calugari nu pot fi vazuti de oricine, desi ei traiesc printre ceilalti, dar ei intre ei se vad si mai ales sunt vazuti de catre preotul care le da Sfanta Impartasanie. Pentru acesti oameni, nu exista nici cea mai mica indoiala ca au devenit sfinti inca din timpul vietii.
O alta intamplare de care ne-a vorbit parintele-calugar, care avea o blandete in voce ce-ti aducea in suflet toata pacea lumii, a fost despre un pusnic cu care au stat de vorba cu cativa ani in urma, prin padurile din jurul manastirii. Acel pusnic spunea ca n-a mai mancat nimic de 20 de ani! Singura hrana: rugaciunea inimii!
Chiar in vara aceasta, un alt calugar care "facea ascultare" in padure (poate la bureti, poate la lemne...) a vazut intr-o poenita un batran cu barba alba pana la brau, imbracat in manta calugareasca. A incercat atunci sa-l urmareasca discret ca sa vada unde merge. Pentru o clipa s-a impiedicat de o creanga, mutandu-si privirea in jos. Cand a ridicat-o, batranul disparuse. A mers apoi si a cercetat locul unde tocmai il vazuse, dar n-a putut afla decat un miros foarte placut de mir, dar un mir pe care nu-l mai simtise pana atunci. (Cred ca printre cei care au fost pe jos in pelerinaje si au trecut prin paduri, nu se poate sa nu fi intalnit astfel de zone in care in mod inexplicabil, in jur pluteste un miros de mir cu totul divin! Eu am intalnit asa ceva prin 2003, in padurile dintre Sihla si Sihastrie.)

In ciuda faptului ca avem o tara condusa de hoti si escroci, muntii nostri ascund ostenitori ai rugaciunii celei mai inalte. Eu nadajduiesc ca daca poporul nostru va fi salvat, in primul rand acestor pusnici le vom datora mila lui Dumnezeu!
acelasi miros de mir l-am simtit in aceasta vara la Prislop pe cararea de iesire din ,,chilia sfantului''si nu m-am inselat
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 00:47:58
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan4 Vezi mesajul
Multumesc, de mult nu am mai ris atit de bine.
ce ai gasit asa amuzant?
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 00:58:22
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
ce parere aveti despre articolul asta?
http://www.descopera.ro/stiinta/5725...lograma-uriasa
daca eram fizician ti-as fi spus, pare interesant dar nu pot trage concluzii, zi-mi tu ce concluzii ai tras ca eu sunt bata la fizica
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 23:01:26
Carmen FUNIERU's Avatar
Carmen FUNIERU Carmen FUNIERU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Există și oameni care au avut moarte clinică și apoi au mărturisit cum au simțit că sufletul s-a despărțit de trup și vedea trupul lor care zăcea mort, vedea medicii care constatau moartea. Apoi, cum a călătorit sufletul, condus de un înger, nevăzut de oameni, în locuri îndepărtate. Cu îngăduința lui Dumnezeu s-au reîntors la viață, pentru a se dovedi și prin aceasta existența sufletului dat de Dumnezeu și puterea lui, care depășește legile firii.

Last edited by Carmen FUNIERU; 06.09.2010 at 23:05:02.
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 23:24:37
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Engage și hai la rugăciune că altfel ne teleportăm în iad.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Razboiul nevazut" e o absurditate catolica!E contraindicata! mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 19 10.12.2013 23:36:08