![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt o groaza de clip-uri pe youtube cu teleportari.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa fie o lectura interesanta. Last edited by Scotianul; 01.09.2010 at 18:08:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Printr-o ironie a sortii(din perspectiva comenzii,,Engage"),raportat la intentia mea,in articol se spunea ,,This development is a long way from the transporters used by Jean-Luc Picard and Captain Kirk in the famous Star Trek TV series".Pe scurt chiar cercetatorii atrageau atentie sa nu se inteleaga ca ar fi vorba de un experiment pe stil science fiction aka ,,Star Trek". Regret interventia mea neinspirata,in raport de intentia ta,imi cer scuze si pe cale de consecinta ma retrag discret din discutie.Voi fi mult mai atent pe viitor la natura topicurilor pe care voi mai posta.Toate cele bune. Last edited by Scotianul; 01.09.2010 at 19:50:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mai greu face Dumnezeu minuni din astea cu noi ca ne-am umle de mandrie. Vreau sa fac o observatie, ca toate minunile pe care Dumnezeu le face nu le face de dragul minunii ci pentru a ne intari credinta noua si mai ales celor implicati sau a-i aduce pe altii la credinta...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce ai gasit asa amuzant?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Există și oameni care au avut moarte clinică și apoi au mărturisit cum au simțit că sufletul s-a despărțit de trup și vedea trupul lor care zăcea mort, vedea medicii care constatau moartea. Apoi, cum a călătorit sufletul, condus de un înger, nevăzut de oameni, în locuri îndepărtate. Cu îngăduința lui Dumnezeu s-au reîntors la viață, pentru a se dovedi și prin aceasta existența sufletului dat de Dumnezeu și puterea lui, care depășește legile firii.
Last edited by Carmen FUNIERU; 06.09.2010 at 23:05:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Engage și hai la rugăciune că altfel ne teleportăm în iad.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Razboiul nevazut" e o absurditate catolica!E contraindicata! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 19 | 10.12.2013 23:36:08 |
|