![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Evanghelia după Iacob pare a fi document autentic. Asta nu înseamnă că este și inspirat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/200...icii-domnului/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Evident, transformarile au fost mult mai complexe.
Dar ele nu pot fi negate ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
FECIOARA MARIA este aratata in toata maretia in apocalipsa 12.
Ce spun alti oameni ca ar fi o transformare a altor zei sau zeite e o minciuna asta nu se poate pentru ca acei zei cereau sacrificii umane pe care DUMNEZEU nu le accepta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Apocalipsa sunt doua femei, Una este reprezentarea figurata a Bisericii lui Hristos. Cealalta este 'curva curvelor" (iertati-mi limbajul dar chiar asa scrie) si care reprezinta probabil sistemul ticalosit de guvernare a lumii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai citi cu atentie acest 12 din apocalipsa ai sa intelegi. Zimi si mie care zeu nu cerea sacrificii umane . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De exemplu se spune ca in momentul in care Maica Domnului a nascut, s-a petrecut o minune cu moasa, Pruncul vindecand-o. Dar stim din Evanghelia dupa Ioan ca prima minune savarsita de Hristos a fost preschimbarea apei in vin la nunta din Cana Galileii. Nu este interzis a se citi ("Totul imi este permis, dar nu toate imi sunt de folos"), dar trebuie trecut prin filtrul Sfintei Scripturi. Altfel ne putem trezi cu idei eretice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta e tare de tot. Cultul Maicii Domnului e necrestin. Inseamna ca eu, care o cinstesc pe Maica Domnului ca "mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii" sunt de fapt pagan. Multe lucruri noi invat in fiecare zi, dar ca asta mai rar, unul pe an. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zei care nu cer sacrificii umane sunt o gramada. Lista e enorma. Cei care cereau sacrificii erau mai putini decat cei care nu cereau. Citat:
Acele atribute de sfintentie ale Maicii Domnului provin cumva din Sfanta Scriptura ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|