![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu pot decat sa cred ca intr-adevar cat el a fost plecat din tara, fosta lui sotie a gasit pe altcineva, alta varianta nu stiu. La baptisti nu mai merge de cand s-au hotarat sa se cunune la ortodocsi. Cred ca asta e motivul sau poate si pt ca prietena mea a refuzat categoric sa-l insoteasca la vreo intrunire de-a lor. Poate daca si prietena mea ar fi ceva mai religioasa l-ar trage si pe el, dar din pacate si ea crede in Dumnezeu, dar nu prea frecventeaza biserica. S-ar putea sa se grabeasca din cauza varstei sau pt ca pur si simplu s-a saturat sa stea singura si pt ca vrea neaparat o familie isi doreste din tot sufletul ca relatia asta sa se finalizeze cumva, dar nu-mi permit nici sa o impiedic sa faca asta. Chiar m-as simti vinovata daca s-ar desparti din cauza mea incercand sa-i deschid ochii. O sa incercam sa-i indemnam sa faca trecerea la ortodocsi cat mai curand pt a se putea familiariza cu tot ce inseamna asta, cu sf canoane, cu sf taine.. Iti multumesc din suflet pentru toate sfaturile ce mi le-ai dat. O sa tin cont de ele si o sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu si pe noi si pe ei sa luam decizia cea mai buna.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa inteleg ca diferenta de varsta dintre noi si ei nu ar fi nicio problema?
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ce priveste varsta, nu stiu sa fie vreo problema canonica. |
|
||||
|
||||
![]()
Desi nu exista un astfel de canon cred ca e destul de dificil sa fii in masura sa dai sfaturi unei persoane ceva mai mature decat tine. E nevoie de o judecata adanca si de un caracter destul de puternic...si pt asta imi fac griji.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintii hiper-protectori = o cauza majora a bolilor psihice | UNNOOM | Generalitati | 10 | 11.12.2012 02:10:29 |
casatorie | cciubo | Nunta | 9 | 03.09.2010 20:22:07 |
casatorie | alina88 | Generalitati | 20 | 01.09.2010 20:54:10 |
casatorie | Sf.Asteapta | Generalitati | 13 | 29.06.2010 17:25:31 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
|