![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Giblian, imi pare rau ca trebuie sa-i dau dreptate celui care ti-a facut observatie, in ce priveste scrisul si cititul prudent si descifrabil... Am sa-ti spun ceva, legat de facutul acesta "de buna voie". Unui unchi de-al meu, care a incetat din viata cu ceva timp in urma, si care suefrea de metastaza, gradul 4, i s-a recomandat de catre un doctor, urmatorul "regim": "Domnule: oua si carne." Cand tatal meu, a incercat sa-i explice ca, de fapt, aceasta "reteta" avea sa-i agraveze si mai mult starea in care se gasea, i-a reprosat respingator: "Daca docotorul mi-a recomandat lucrul acesta, el stie de ce !?", a obiectat dansul, lasandu-i de inteles, tatalui meu ca, sfatul sau, nu putea sa-i confere nici un fel de credibilitate. Adevarul, este ca doctorul stia de ce i-a "recomandat regimul" respectiv(stia ca nu avea sa mai aiba zile multe). Insa la fel de adevarat este ca unchiul meu nu stia DE CE ? Aici a fost marea problema, care l-a adus si mai repede, la tacere pe unchiul meu. Si-acum morala acestei intamplari. Foarte multi oameni fac multe lucruri nefolosituare si daunatoare sufletelor lor si asta pentru ca, cineva cu vaza, o persoana influienta i-a recomandat un regim, insotit de diferite reguli, pe care acesta sa le indeplineasca. La fel ca in cazul unchiului meu, practicantii, de cele mai multe ori NU STIU de ce fac cutare sau cutare lucru! In schimb, cei care le-au facut "reteta", stu destul de bine "DE CE?"! ATENTIE!!! Inanite sa consumi cerintele "retetei", CITESTE CU ATENTIE PROSPECTUL! Eu am incurajat actiunea acestui thread, facand apel la obiectivism. Nu stiu unde am gresit, de imi vorbesti atat de aspru!? |
|
|||
|
|||
![]()
oare nu era vorba de calugari si calugarite care au ales de bunavoie{SCLAVIA}si nu inteleg de ce mirenii cu pregatire ortodoxa medie sau deloc fac program acestor fericiti calugari. de ce nu ii lasati in sclavia lor binecuvintata sa desfasioare viata de monah fara hartuielile celor care nu prea le cunosc viata.nu esti un caz singular se cam incearca de mai multa lume neavizata INTRODUCEREA UNUI PROGRAM SPECIAL.de parca aceste manastiri si calugari asteptau aceasta schimbare sa vie de la mirenii.ceia-ce mireni ar trebui sa faca este doar ceia-ce ii intereseaza direct post,rugaciune,spovedanie,impartasanie dupa merit,frecventarea bisericii,milostenie,s.a.m.d.si-apoi nu mai atrageti atentia asupra gramaticii din moment ce pricepeti ce scriu nu va mai ocositi cu scolile voastre ca voi aveti lipsuri mari la ortodoxie si vreti sa fiti uni' mari calauzitori ducind la ripa pe cel ce il sfatuiti.smeritiva si vedeti lucrurile alt-fel!!.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai mai mare ratacire decat asta nici ca iti mai trebuie, poate chiar mai mare decat ratacirile pe care vrei sa le combati (macar alea sunt la lumina si sti ca-s rele). Puiut, sa sedem blanzi - asa cum bine zice un distins user si frate al acestui site (scuze, pe baza de repede nu-mi vine in minte ID-ul) si sa consultam duhovnicii mai intai. Exista ce-i drept unele prilejuri de sminteala, dar daca deja fugi....eu personal m-asi intreba despre mine si nu despre biserica pe care vreau sa o combat. Si daca chiar vrei munca si implicare ce zici de asta: http://www.basilica.ro/ro/stiri/comu...conomicab.html luat de pe acest forum? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte catre toti | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.10.2009 10:13:26 |
Rugaminte catre toti | anirod | Generalitati | 5 | 30.09.2009 22:18:23 |
intrebare catre adevaratii crestini... | paraschevaiasi | Generalitati | 25 | 21.08.2007 04:08:41 |
ANUNT CATRE BRASOVENI | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 01.03.2007 21:43:49 |
anunt catre oamenii din brasov | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.02.2007 10:44:36 |
|