![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A cauta prieteni interesanti, preocupari, pasiuni diverse poate fi o solutie.
Dar una de suprafata. E adevarat ca atunci cand repetam cuvintele rugaciunii Dumnezeu coboara un anumit har asupra noastra care ne alina neputintele. Dar daca aceasta stare de rugaciune este doar una temporara, din cauza slabiciunilor noastre harul slabeste treptat si revenim de unde am plecat. Nu degeaba se recomanda rugaciunea neincetata, atat prin cuvinte (rugaciunea cea de toata vremea: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul/pacasatoasa) cat si ca orientare a inimii si a mintii spre Dumnezeu cu dorinta de impreuna glasuire sufleteasca. Si daca exista cat de cat aceasta ardoare in dorinta de a-L intalni interior pe Dumnezeu, este imposibil ca El sa nu-si faca prezenta la un moment dat. Si atunci, cum s-ar mai putea vorbi despre singuratate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea cred ca merge teveu' si netu' cu "Doamne Iisuse"...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Continua cu rugaciunile, si mai ales mergi la parintele de la biserica din cartier spune-i despre ce este vorba si vei primi sfat si ajutor! 2.La varsta de 24 de ani singuratatea pe care o simti este foarte probabil subsecventa unei perioade de stres major. Cauta cel mai apropiat centru medical si mergi fara nici o reticenta sa te consulte un medic pshihiatru care iti va prescrie cu siguranta un tratament care va inlatura aceasta stare anxioasa. Eu am avut asa ceva in 2006 (50 ani) si am iesit din aceasta stare dupa cca 10 zile de tratament, cu atat mai mult tu care esti plina de tinerete! 3.Fa o pauza de televizor si inlocuieste-l cu o carte buna pe care au citit-o recent prietenii tai de generatie. Dumnezeu sa te binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
uite o medota care la mine functioneaza:iesi afara,te duci la piata(asa iti mai ajuti si rudele cu cumparaturile) sau in parc si incearca sa intri la vorba cu cate un om(mai ales la piata se gasesc destui,in special batrani,pe care ii poti chiar si ajuta)..cauta sa cunosti oameni mai mereu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
24 de ani o varsta frumoasa . e timpul sa-ti gasesti sufletul perechie .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi multe modalitati prin care poti sa iti faci prieteni,dar inainte de toate nu uita ca prieten iti este si il ai pe Hristos,pe toti Sfintii,pe toti Sf.Parinti.Comunica pe retelele de socializare(de pe internet)cu oameni sinceri si corecti,fa-ti mereu rugaciunile,ia-ti un animal de companie(e foarte util si te scapa de singuratate,la mine a dat roade in trecut) si viziteaza mult orasul,vezi lumea,fa in asa fel incat sa ai cat mai multe activitati si vei vedea ca timpul s-a scurs repede si ai castigat ceva educativ si benefic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu dupa rugaciune,incep si citesc carti ale marilor parinti,le simt ca o continuare a rugaciunilor,dupa care adorm linistita si singuratatea dispare,incercati Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
un alt motiv pentru care ingaduie Dumnezeu anumite ispite e sa ne dam seama de ..."ceva", o eventuala greseala pe care o facem (intentionat sau neintentionat) ,sau sa ne trezeasca dintr-o letargie sau...El stie mai bine. Oricum ce trebuie sa stii tu e ca nu se misca un singur fir din parul tau fara voia si ingaduinta Domnului . cand vine diavolul depresiei(deznadejdii) ia o pastila de rugaciune .iar vine? iar o pastila ...pana renunta ! :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Singuratatea | iosif | Generalitati | 16 | 29.06.2012 23:01:46 |
Singuratatea | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 20 | 15.10.2010 16:57:44 |
singuratatea | Bogescu | Pocainta | 6 | 22.11.2008 19:00:03 |
|