Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2010, 01:26:47
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
"Ramai, o, nu pleca, ramai!...", sa continui ce ai inceput .Nici vorba de "dat cu mamaliga in geam".Ai inceput frumos , ar fi pacat sa ne lasi fara a afla si cum i-ai prezenta si pe ceilalti, chiar daca nu sunt ortodocsi.Asa ca "te-astept sa vii diseara la portita..."forumului.
Din seria Raduleasca si Monaco, AntenaIntai si Botezatu(adicatelea m-am intors, ca asta-i treaba)

Fiindca audienta o cere, am sa incerc sa ma esprim mai la vedere:

Forumistu' Ateul sau bazatu' far' de Dumnezeu :
....................................

Dupe ce maimuta l-a citit pe Darwin si-a zis : D'le iacata ca am si eu un ideal s'anume, sa evoluez. Si uite asa a aparut ateul.

Dupa aparitia cu pricina, ateul, baiat iscoditor, n-a ramas asa ca de'nceput(stumpat, adicatelea interzis), nu, a inceput sa iscodeasca, sa desfaca firu'de par in patru, timp in care, dunmealui nu a bagat de seama ca, ajuns la capatu' lu' firu', "risca" sa devina crestin(chiar daca el se opune cu vehementa), si nu unu' de ici colea ci unul convins, si pe deasupra si ortodox(Si uite asa lantul lu' evolutia s-a implinit).

Va las pe domniile voastre sa-l categorisiti pe d-ul ateu, ca pe mine nu ma duce mintea unde sa-l pui, ca sa sada si dansul in lista cu pricina.

Forumistu' Necredinciosu' sau "bai, nu esti cu noi, deci...esti impotriva noastra"(si aici se aplica crestineste cateva bate, asa ca se ne mai racorim de peste zi)
.................................................. ...............................

Hm...ce sa va spui, aicea traba-i cam incalcita...Eu zic asa, ca unii dintre dansii sunt cu noi, da mai trebe cizelati(prin urechire temeinica)...altii, nu-s si gata, cu cine-s...nu stiu, doar banuiesc...

Iara, ma declar stumpat, asa ca, aidoma ca si cu ateu', va las sa-l puneti unde trebe.

Nota:
stumpat trebe' citit ca si stampat.

P.S. no offense

Last edited by eodor nastasa; 13.04.2010 at 01:29:35.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 11:38:17
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminita- Vezi mesajul
fara suparare dar sunt de acord cu Eodor,e ceva normal ca atunci cand esti intr-un loc in care nu-ti place sa stai,pleci..eu in legatura cu forumul nu am nimic de comentat ca mie ceilalti mi-au vorbit mereu frumos, dar ma refeream la modul general..fiecare este liber sa-si aleaga locurile unde se simte bine alaturi de oamenii cu care se intelege
Ei, vorbeam si eu bazandu-ma pe propria experienta.Nu exista nici un loc in lume in care totul este cum ne-ar place noua asa ca tot fugind in cautarea unui vis riscam sa ramanem singuri si "unici" si apoi Eodor nu este cel mai rau dintre noi,de ce sa nu ramana?
Reply With Quote
Răspunde