![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai stim sa pretuim timpul. Ne pierdem in lucruri inutile sau il folosim pentru a infaptui rele. O clipa ne poate schimba vesnicia. Sa ne ajute Dumnezeu sa avem parte de clipa trezirii din pacat macar inainte de a trece la cele vesnice.
Atat de iubitor este Dumnezeu ca si pentru o clipa de trezire putem deveni partasi raiului. Exista sansa de a fi precum talharul din dreapta Mantuitorului din vremea rastignirii de pe Golgota, care a furat raiul dupa cum marturisesc cantarile din Biserica (l-a furat pentru ca nu prin ani de pocainta a ajuns la Hristos). Dar sa nu uitam ca putem muri si in dispret fata de Hristos, asa cum s-a intamplat cu celalalt talhar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.rugăciunea minții 3.rugăciunea inimii 4.rugăciunea văzătoare 5.rugăciunea de sine mișcătoare 6.rugăciunea în extaz sau în uimire 7.rugăciunea contemplativă...! Last edited by myself00; 17.06.2012 at 06:07:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu in ultimul timp dorm putin,extrem de putin,vreo 3, 4 sau 5 ore pe noapte. De fapt mai devreme de 4-5-6 dimineata nu prea adorm,si de multe ori nici nu ma prinde ora 12 ziua in pat. Nu stiu,mi-e sa nu patesc ceva,stiu ca nu e deloc sanatos sa nu te odihnesti. Am un program foarte dezordonat,ma chinui sa il schimb,nu am nicio sansa. Umblu mult,pierd timpul,ma agit,sunt mereu pe fuga etc. Stiu ce inseamna si programul ordonat,este extrem de bun. Din pacate nu stiu cand voi reusi sa mai am parte de asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandesc la titlul topicului: programul dezordonat, o patima camuflata...
Cred ca programul dezordonat e modul pe fata, cat se poate de direct, in care patimile noastre ne organizeaza timpul si energia, ca sa le satisfacem mai bine pe ele si pe dracii care le pretuiesc! Ce patima camuflata... Nici vorba. Batjocura pe fata, fara masti sau jena. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
patima fumatului.... | Mtcrysty17 | Generalitati | 2 | 16.09.2011 22:17:03 |
Patima | ChEoPs | Generalitati | 13 | 27.06.2011 00:22:32 |
s-a schimbat programul la manastirea radu voda(sf nectarie) | annajanette | Generalitati | 6 | 18.07.2010 20:29:08 |
Programul Maicii Siluana ( pentru ieseni) | eduardd | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 06.01.2009 21:11:03 |
patima? | stef_sumner | Generalitati | 74 | 13.06.2007 23:32:06 |
|