![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok, sa vedem... Imi este greu sa cred ca un om ca Gheorghe cu un spirit de sacrificiu este si posesiv. Dar hei! Nu este povestea mea! Deci Gheorghe e posesiv dar are totusi un suflet mare. +1 punct Gheorghe fiindu-i prieten lui Ion stie ca acesta greseste crezand ca va castiga dragostea Anei facand-o datoare si atunci: - ii explica situatia +1 punct - ii da exemplu prin sacrificiul lui pentru Ana dara fara sa ceara acesteia nimic. +1 punct - rupe prietenia cu Ion. -1 punct Ion tine la Gheorghe dar o iubeste si pe Ana. Totusi nu poti castiga iubirea facandu-l dator pe cel pe care il iubesti. -1 punct Mai exista posibilitatea ca Ion sa testeze iubirea lui Gheorghe pentru Ana, sa stie daca are rost sa intervina sau sa lase cale libera lui Gheorghe desi Ana nu-l place. +1 punct Ana tine la penar dar nu-i place nici de Ion (din poveste am inteles ca nu este inca indragostita de Ion) nici de Gheorghe. Daca nu tine la nici unul ar trebui sa clarifice pe cat posibil lucrurile: - sa-i arate lui Ion ca inima ei e mai importanta ca penarul si sa renunte la el. +1 punct - iar pe Gheorghe sa-l roage sa nu-si arunce pantofii pe geam ca nici daca face un sacrificiu pentru ea, acest sacrificiu nu cantareste prea mult. +1 punct Sau poate vazand sacrificiul lui Gheorghe este sensibilizata si ii ofera inca o sansa? Simple pareri dar daca ne intindem mult chiar facem un film..... :) |
|
|||
|
|||
![]()
Interesanta telenovela! :) Nu am drepturi de autor, din pacate :)
Ok, sa vedem... Imi este greu sa cred ca un om ca Gheorghe cu un spirit de sacrificiu este si posesiv. Good point, sa tinem minte afirmatia! Dar hei! Nu este povestea mea! Deci Gheorghe e posesiv dar are totusi un suflet mare. +1 punct De acord Gheorghe fiindu-i prieten lui Ion stie ca acesta greseste crezand ca va castiga dragostea Anei facand-o datoare si atunci: - ii explica situatia +1 punct De acord - ii da exemplu prin sacrificiul lui pentru Ana dara fara sa ceara acesteia nimic. +1 punct De acord - rupe prietenia cu Ion. -1 punct Nu o rupe, 0 puncte (sau totusi -1?) Ion tine la Gheorghe dar o iubeste si pe Ana. Totusi nu poti castiga iubirea facandu-l dator pe cel pe care il iubesti. -1 punct Mai exista posibilitatea ca Ion sa testeze iubirea lui Gheorghe pentru Ana, sa stie daca are rost sa intervina sau sa lase cale libera lui Gheorghe desi Ana nu-l place. +1 punct S-ar putea ca Ion sa incerce doar sa ii atraga atentia Anei asupra sa, nu vrea sa o oblige pe Ana sa il iubeasca, datoare ii este deja pentru ca a mai ajutat-o si inainte foarte mult. Mai ales ca stie ca prostul de Gheorghe isi poate recupera pantofii putin mai tirziu:) Cum sta acum cu punctajul? Ana tine la penar dar nu-i place nici de Ion (din poveste am inteles ca nu este inca indragostita de Ion) nici de Gheorghe. Daca nu tine la nici unul ar trebui sa clarifice pe cat posibil lucrurile: - sa-i arate lui Ion ca inima ei e mai importanta ca penarul si sa renunte la el. +1 punct - iar pe Gheorghe sa-l roage sa nu-si arunce pantofii pe geam ca nici daca face un sacrificiu pentru ea, acest sacrificiu nu cantareste prea mult. +1 punct Sau poate vazand sacrificiul lui Gheorghe este sensibilizata si ii ofera inca o sansa? Good point! Totusi, crezi ca se va indragosti de Ion sau mai degraba de Gheorghe? Mersi de colaborare :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca zice in gandul lui "prostul de Gheorghe" lasa de dorit si prietenia lui. -1 punct Citat:
Last edited by FiulRisipitor; 23.04.2010 at 16:01:55. |
|
|||
|
|||
![]()
"S-ar putea ca Ion sa incerce doar sa ii atraga atentia Anei asupra sa, nu vrea sa o oblige pe Ana sa il iubeasca, datoare ii este deja pentru ca a mai ajutat-o si inainte foarte mult. Mai ales ca stie ca prostul de Gheorghe isi poate recupera pantofii putin mai tirziu:) Cum sta acum cu punctajul?"
si data trecuta cand i-a ramas datoare, cum a ajutat-o? Last edited by maria-luisa; 23.04.2010 at 23:18:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eventual,cu astfel de calitati,persoana in cauza poate sa inceapa o cariera in lumea afacerilor.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 24.04.2010 at 12:23:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca totusi s-a intamplat ca Gheorghe sa si-i arunce deja, fara s-o intrebe si pe ea ce vrea mai intai, cred ca Ana ar face mai bine sa se duca si sa-i recupereze papucii, apoi sa-i dea penarul lui Ion si sa nu ramana datoare fata de nimeni. Abia apoi ar fi libera sa iubeasca cu adevarat. Si-am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea asa. Last edited by maria-luisa; 24.04.2010 at 16:31:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bucur ca au contribuit si altii, nu pentru ca ar fi important, din moment ce nu stiu care este scopul final al lui topcat.
Intentia mea nu era nici pe departe sa gasesc o solutie, ci doar sa arat ca partea care nu se vede este mult mai mare, toate amanuntele care ar duce la decizia corecta fiind stiute numai de Dumnezeu. Omul are tendinta sa judece dar de fiecare data stie atat de putin incat judecata lui poate fi total gresita, de aceea Sfintii invata ca judecata este a lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Gheorghe si Ion sa-si dea mana la o bere(no bad feelings) asa spre consolare(pisicuta nu-i in calduri). Ana sa manance un mar(spre clarificare), si restul vedeti ca da cafeau'n foc. Topcat iti recomand 50 de flotari spre a te destinde...mensanaincorporesana. Iar eu, ei bine, am tocul(e maria ta) de la usa...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred totusi ca Ana il iubeste pe Gheorghe, dar se simte vinovata ca si-a aruncat pantofii pe geam pentru ea. S-a dus afara sa-i caute, dar nu i-a mai gasit. Altcineva i-a luat...
|
|