Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2010, 18:54:11
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

mai luminati-va la minte oameni buni...va ganditi numai la cele rele , in loc sa vedeti diavolii ar fi bine sa vedeti pe fratii si surorile voastre !
Vechi 29.04.2010, 19:32:15
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
http://www.ziarullumina.ro/articole;...i-la-Iasi.html
http://www.ziarullumina.ro/imagine.p...ile0073321.jpg
Nu prea inteleg ce cauta dl Basescu stand in acelasi rand cu dna Elena Udrea langa dansa adica ce cauta dna Udrea care e numai ministru al turismului in rand cu doi presedinti de tara si un mitropolit.
Cred ca locul dnei Elena Udrea era sa stea in spate cu ceilalti ministri de acolo.
(unde se afla si dl ministru Berceanu)
Din cate tiu minte dl Basescu e casatorit la Sfanta Biserica iar sotia dlui Basescu nu e dna Udrea care e casatorita cu altcineva.
Asa ca iar nu inteleg ce cauta dna Udrea acolo.Daca dl Basescu dorea putea sa isi ia sotia domniei sale sa stea in rand cu dansul dar nu pe dna Udrea.Sotia dlui Basescu putea sa stea alaturi de dansul in calitate de de sotie a presedintelui Romaniei,dar dna Elena Udrea nu cred.

Va dati seama ca aceste poze au ajuns in multe locuri asa dracii inseland pe noua Irodiada,dna Elena Udrea sa faca sminteala in popor pozandu-se stand alaturi de dl Basescu,foarte aproape.
LASA CA ILIESCU CAND A ADUS IN BUCURESTI 15000 DE MINERI INARMATI CU RANGI DE FIER,CA SA-I BATA PE STUDENTII DIN PIATA, A FACUT O FIGURA FRUMOASA CA PRESEDINTE,! IAR CAND A IMBUIBAT CU PENSII DE SUTE DE MILIOANE FOASTA NOMENCLATURA SECURISTA,IARA A FACUT F BINE ! bASESCU E RAU !~
Reply With Quote
Vechi 29.04.2010, 19:37:25
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
LASA CA ILIESCU CAND A ADUS IN BUCURESTI 15000 DE MINERI INARMATI CU RANGI DE FIER,CA SA-I BATA PE STUDENTII DIN PIATA, A FACUT O FIGURA FRUMOASA CA PRESEDINTE,! IAR CAND A IMBUIBAT CU PENSII DE SUTE DE MILIOANE FOASTA NOMENCLATURA SECURISTA,IARA A FACUT F BINE ! bASESCU E RAU !~
Eu cred ca toti se gandesc la ei si dupa mine nici unul nu e bun!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce popor vom ajunge ? alinnasser2010 Generalitati 335 19.07.2011 12:12:46
Despre sminteala (si dezbinare) Jane Says Generalitati 30 22.03.2010 00:28:43
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40